Keresés

Részletes keresés

Röné Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1016
"és nem csak valami tôvel-heggyel összehányt bóvli a lehetô legsilányabb vackokból, "

Mit tapasztaltál, amikor ott jártál, hogy ez a vélemény alakult ki benned?

Előzmény: voks02 (1015)
voks02 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1015
Az én kis világom azért elég nagy, belefér kultúra, zene, mûvészet, irodalom, színház, tudomány, sok minden. Ellenben Szikora, Egészséges Fejbôr és a hasonlók, továbbá a sumér-párthus-hun-mi-vagyunk-a-világ-elsô-népe zagyvák, azok nem.

Majd ha lesz egy kulturális rendezvény, ami valóban kulturális rendezvény a szó igazi értelmében, és nem csak valami tôvel-heggyel összehányt bóvli a lehetô legsilányabb vackokból, akkor majd én leszek az elsô, aki hiányolni fogja, ha nem számol be róla a sajtó. De errôl a Magyar Szigetrôl inkább szó se essék.

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: Röné (1011)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1014
Kisbutus, látom a Hahotán szocializálódtál.
Előzmény: elefantkillah (1005)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1013

Valami nagyon nem stimmel ebben az országban.

Isszuk az antalli örökség (ökörség) levét.

Előzmény: Törölt nick (1012)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1012

Hallott valaki az mszdszp-s köznemszolgálati csatornán a rendezvényről?

(fitykómödöfö se sokkal jobb)

Röné Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1011
Neked csak feltételezésed van, sajnálom. De persze megmaradhatsz a kis saját világodban, én nem zavarlak.
Előzmény: voks02 (1010)
voks02 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1010
Vagy pedig nem volt semmi baj velük, csak éppen értékén kezelték a dolgot már akkor is: vagyis nem úgy, ahogyan a szervezôknek tetszett volna.

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: Röné (1008)
zsandár Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1009
Tőled az olcsó provokálást már-kérve,kéretlenül- megszokhattuk.Egyébként sok mesekönyvünk van pl.Magyar mesék rózsás kertje,stb.Azokból gyakran olvasunk fel a gyerekeknek.Továbbá a két nagyobbik fiunkat /5 és 7 évesek/hetente 6 órában hordom úszóedzésre,a nejem csak azért nem jön mert a legkisebb fiunkkal van otthon, aki  még  csak 1 hónapos. A sört  is meg-meg iszom ,de inkább boros vagyok.Abból is a saját boromat iszom a saját pincémben.Érdekes módon egy pohár bor mellett még a legelvakultabb mszp fannal is sikerül szót értenem.
Előzmény: Törölt nick (637)
Röné Creative Commons License 2005.09.01 0 0 1008
1003
Előzmény: voks02 (1007)
voks02 Creative Commons License 2005.08.30 0 0 1007
Mintha régebben a Magyar Sziget szervezôi kifejezetten ellenségesek lettek volna a médiával, nem engedvén (vagy csak nagyobb összegért) a tudósítást. Ha ez ma is így van, ez sok mindent megmagyaráz.

Egyébként, bár a média színvonaláról túl sok illúziónk nincs, de talán van egy olyan szint, ami alá még ôk sem...?

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: nemecsekeröné (998)
elefantkillah Creative Commons License 2005.08.30 0 0 1006

lehet hogy a média a nyíltan keresztényellenes fellépők miatt bojkottálja a magyar szigetet. minden megeshet.

Előzmény: Röné (1003)
elefantkillah Creative Commons License 2005.08.30 0 0 1005

melyik fesztiválról van szó?

azt hittem röné a zsidó fesztvál alatt a szigetet érti.

Előzmény: takacsi (1004)
takacsi Creative Commons License 2005.08.30 0 0 1004
Az említett "nyári fesztivál" nem vonz ezer embernél többet, mégis tele van vele a média.
Nem kevés állami pénz is benne van....
Van valami ésszerű magyarázat?
Előzmény: elefantkillah (1002)
Röné Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1003
itt tunni lehet, hogy a tojás volt előbb. kissé hazugok voltak a médiákok, ezért lett bevezetve a díj.

Előzmény: elefantkillah (1002)
elefantkillah Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1002
idén nyáron kábé harminc olyan kaliberű fesztivál volt az országban mint a magyarsziget. kábé ugyanakkora teret kaptak a médiában. azt szerintem te is belátod, hogy ha egy rendezvényre elmegy naponta 50-60 ezer ember, azt már nem lehet figyelmen kívül hagyni. a sziget megítélése például nagyon rossz volt az első években (drogsziget, szigeti veszedelem blabla) . meghát a magyarsziget szerintem a médiával való kapcsolatát elbaszta akkor, amikor beelentette, hogy csak súlyos forintokért lehet onnan tudósítani. persze lehet baszakodni a médiával, csak utána nem kell megsértődni.
elefantkillah Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1001
ez szerintem régi sztori, bár kétségkívül sajnálatos, de egy kicsit tamáskodva olvasom, azér azt kétlem, hogy egy biztonsági őr azt mondta volna neked, hogynem tudok mit csinálni 6 tinédzserpunkkal. . én egy kopaszverésről tudok, még az is 96 ban volt, mikor egy OI zászlós brigád terrorizálta a sátorszomszédjait, és utolsó este helyrerakták őket. de idén például láttam nagymagyarországos polóban feszítő arcokat, sőt láttam valakit arcvonal pólóban (vagy valami hasonló zenekar ) de le se szarta őket senki. biztos mer az elmúlt években már punkok is alig vannak kinn. de ezt felesleges boncolgatni, merhogy mindenhol vannak köcsögök.
Előzmény: Röné (996)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1000

...csak ilyen kopaszodót...

;-)

Előzmény: kábelbúvár (999)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.29 0 0 999

A Napkelte tele van Szikorával...

Egésséges Fejbőrt valamié nem mutatnak.

:(

nemecsekeröné Creative Commons License 2005.08.29 0 0 998

A Magyar Sziget kirekesztődött a liberális médiából, bezzeg a zsidó fesztivál ömlik mindenhonnan.

Ki ért ezt?

kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.29 0 0 997

Azé annyi fáraccságot vehetne Szikora is, hogy legalább összebeszéjjen Szonjával...

Vagy má neki is zsenánt a lány?

Kirúgta?

Így ócseny ciki !!

:((

Előzmény: figyelő (984)
Röné Creative Commons License 2005.08.29 0 0 996
bocs, de az enyémet se tudták a Diákszigeten, mikor a friss kemoterápia után szép csilliogó fejem miatt úgy egy fél tucat punk megkergetett.
Előzmény: elefantkillah (988)
Heartbreaker Creative Commons License 2005.08.29 0 0 995

"Még a magyarok iránti szeretetéről nem híres Orosz Józsi"

Itt a bizonyíték az eddigi hozzászólásaimra ezen a topicon: szerintetek csakis és kizárólag a hozzád hasonló protonáci a magyarszerető, mindenki más magyarellenes, magyargyűlölő, stb.? Esetleg tudnál idézni akár egy mondatot is, amivel alátámasztod ezt a full paranoid állításod?

Mellesleg: adott egy mo.-n született, itt élő, dolgozó, magyarul leszélő valaki, pl. Orosz Józsi, én, vagy bárki más. És magyarellenesek vagyunk. Ez a gyakorlatban hogy működik? Tehát undorodunk a magyarságtól, de összeszorítva fogunkat itt élünk, beszéljük a nyelvet, mindezt csakis azárt, hogy árthassunk?

Elmebeteg vagy te cimbora, sürgősen fordulj dokihoz.

Előzmény: takacsi (989)
kiski Creative Commons License 2005.08.29 0 0 992

Mondd, nyilaskám, hogy fizet manapság az aljas eszmék terjesztése?

Előzmény: takacsi (990)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.29 0 0 991

Magyar sziget = náci sziget

takacsi Creative Commons License 2005.08.29 0 0 990
Én tehetek róla, hogy komcsi?
Több információt hordoz két szó, mint egy....
Előzmény: Thor der Gott (985)
takacsi Creative Commons License 2005.08.29 0 0 989
Még a magyarok iránti szeretetéről nem híres Orosz Józsi is úgy érezte, hogy ránézésre nem lehet valakit cionistának nevezni.
Ezért próbálta a fekete lányt rávenni, hogy mondjon valami konkrétumot is, mert önmagában a ránézés, meg a "láttam", nem elegendő, hogy lecionistázzon száz embert. Merthogy ennyit mondott a fekete lány.
Kérdezte, hogy mondtak valamit, hallott valamit, amiből arra következtet, hogy terroristák vannak ott?
Mert a láttam...

Nem. Mondta a fekete lány. Ő tudja. Ránézésből.
Ezt az oroszjózsik antisz..-nak nevezik.
Ergo magyarellenes, rasszista megjegyzés volt.
Előzmény: barbo (987)
elefantkillah Creative Commons License 2005.08.29 0 0 988

bocs, de a rendezők nem tudták garantálni a biztonságát.

Előzmény: Okos Mikulás (982)
barbo Creative Commons License 2005.08.29 0 0 987

"látta rajtuk a külső jegyek alapján.

(ez már magyarellenes rasszizmus ugye a fekete lánytól)
" - ejnye, takacsi, már megint azonosítod a magyarságot a hungaristákkal... Ha valaki lát egy indiánt focidresszben, attól még nem kell arra következtetni, hogy az indiánok mind focisták! Csak azt kell mondani, hogy láttam egy indián focistát. Mint ahogy ő látott magyar hungaristát.

Ceterum censeo: ha valaki utálja a hungaristákat, az még nem magyarellenesség. Ugye nem először hallod?

Előzmény: takacsi (983)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.28 0 0 986
Viszont most ki akar adni egy szólólemezt a Drágám, állítólag "a karddal átszúrt Józsika" fog neki vokálozni. :)))
Egy kicsi reklám semminek se árt......
Thor der Gott Creative Commons License 2005.08.28 0 0 985
Takacsi bácsi !

Az a Sziget a honlapjával, illetve az ajánlásokkal feketült be.
Ez a félvér csaj ügy meg kezd a könyökömön kijönni. Mindenki úgy magyarázza, ahogy neki tetszik. Nem lehetne már lezárni ??

Momentán nem értem a szóhasználatod !
"komcsi riporter " ?? Most ezt miért kellett ! Ha nem szereted a riportert, az magánügy. Miért kell ezt jelzős szerkezettel megerősíteni ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!