Az én kis világom azért elég nagy, belefér kultúra, zene, mûvészet, irodalom, színház, tudomány, sok minden. Ellenben Szikora, Egészséges Fejbôr és a hasonlók, továbbá a sumér-párthus-hun-mi-vagyunk-a-világ-elsô-népe zagyvák, azok nem.
Majd ha lesz egy kulturális rendezvény, ami valóban kulturális rendezvény a szó igazi értelmében, és nem csak valami tôvel-heggyel összehányt bóvli a lehetô legsilányabb vackokból, akkor majd én leszek az elsô, aki hiányolni fogja, ha nem számol be róla a sajtó. De errôl a Magyar Szigetrôl inkább szó se essék.
Tőled az olcsó provokálást már-kérve,kéretlenül- megszokhattuk.Egyébként sok mesekönyvünk van pl.Magyar mesék rózsás kertje,stb.Azokból gyakran olvasunk fel a gyerekeknek.Továbbá a két nagyobbik fiunkat /5 és 7 évesek/hetente 6 órában hordom úszóedzésre,a nejem csak azért nem jön mert a legkisebb fiunkkal van otthon, aki még csak 1 hónapos. A sört is meg-meg iszom ,de inkább boros vagyok.Abból is a saját boromat iszom a saját pincémben.Érdekes módon egy pohár bor mellett még a legelvakultabb mszp fannal is sikerül szót értenem.
Mintha régebben a Magyar Sziget szervezôi kifejezetten ellenségesek lettek volna a médiával, nem engedvén (vagy csak nagyobb összegért) a tudósítást. Ha ez ma is így van, ez sok mindent megmagyaráz.
Egyébként, bár a média színvonaláról túl sok illúziónk nincs, de talán van egy olyan szint, ami alá még ôk sem...?
Az említett "nyári fesztivál" nem vonz ezer embernél többet, mégis tele van vele a média. Nem kevés állami pénz is benne van.... Van valami ésszerű magyarázat?
idén nyáron kábé harminc olyan kaliberű fesztivál volt az országban mint a magyarsziget. kábé ugyanakkora teret kaptak a médiában. azt szerintem te is belátod, hogy ha egy rendezvényre elmegy naponta 50-60 ezer ember, azt már nem lehet figyelmen kívül hagyni. a sziget megítélése például nagyon rossz volt az első években (drogsziget, szigeti veszedelem blabla) . meghát a magyarsziget szerintem a médiával való kapcsolatát elbaszta akkor, amikor beelentette, hogy csak súlyos forintokért lehet onnan tudósítani. persze lehet baszakodni a médiával, csak utána nem kell megsértődni.
ez szerintem régi sztori, bár kétségkívül sajnálatos, de egy kicsit tamáskodva olvasom, azér azt kétlem, hogy egy biztonsági őr azt mondta volna neked, hogynem tudok mit csinálni 6 tinédzserpunkkal. . én egy kopaszverésről tudok, még az is 96 ban volt, mikor egy OI zászlós brigád terrorizálta a sátorszomszédjait, és utolsó este helyrerakták őket. de idén például láttam nagymagyarországos polóban feszítő arcokat, sőt láttam valakit arcvonal pólóban (vagy valami hasonló zenekar ) de le se szarta őket senki. biztos mer az elmúlt években már punkok is alig vannak kinn. de ezt felesleges boncolgatni, merhogy mindenhol vannak köcsögök.
"Még a magyarok iránti szeretetéről nem híres Orosz Józsi"
Itt a bizonyíték az eddigi hozzászólásaimra ezen a topicon: szerintetek csakis és kizárólag a hozzád hasonló protonáci a magyarszerető, mindenki más magyarellenes, magyargyűlölő, stb.? Esetleg tudnál idézni akár egy mondatot is, amivel alátámasztod ezt a full paranoid állításod?
Mellesleg: adott egy mo.-n született, itt élő, dolgozó, magyarul leszélő valaki, pl. Orosz Józsi, én, vagy bárki más. És magyarellenesek vagyunk. Ez a gyakorlatban hogy működik? Tehát undorodunk a magyarságtól, de összeszorítva fogunkat itt élünk, beszéljük a nyelvet, mindezt csakis azárt, hogy árthassunk?
Elmebeteg vagy te cimbora, sürgősen fordulj dokihoz.
Még a magyarok iránti szeretetéről nem híres Orosz Józsi is úgy érezte, hogy ránézésre nem lehet valakit cionistának nevezni. Ezért próbálta a fekete lányt rávenni, hogy mondjon valami konkrétumot is, mert önmagában a ránézés, meg a "láttam", nem elegendő, hogy lecionistázzon száz embert. Merthogy ennyit mondott a fekete lány. Kérdezte, hogy mondtak valamit, hallott valamit, amiből arra következtet, hogy terroristák vannak ott? Mert a láttam...
Nem. Mondta a fekete lány. Ő tudja. Ránézésből. Ezt az oroszjózsik antisz..-nak nevezik. Ergo magyarellenes, rasszista megjegyzés volt.
(ez már magyarellenes rasszizmus ugye a fekete lánytól)" - ejnye, takacsi, már megint azonosítod a magyarságot a hungaristákkal... Ha valaki lát egy indiánt focidresszben, attól még nem kell arra következtetni, hogy az indiánok mind focisták! Csak azt kell mondani, hogy láttam egy indián focistát. Mint ahogy ő látott magyar hungaristát.
Ceterum censeo: ha valaki utálja a hungaristákat, az még nem magyarellenesség. Ugye nem először hallod?
Viszont most ki akar adni egy szólólemezt a Drágám, állítólag "a karddal átszúrt Józsika" fog neki vokálozni. :))) Egy kicsi reklám semminek se árt......
Az a Sziget a honlapjával, illetve az ajánlásokkal feketült be. Ez a félvér csaj ügy meg kezd a könyökömön kijönni. Mindenki úgy magyarázza, ahogy neki tetszik. Nem lehetne már lezárni ??
Momentán nem értem a szóhasználatod ! "komcsi riporter " ?? Most ezt miért kellett ! Ha nem szereted a riportert, az magánügy. Miért kell ezt jelzős szerkezettel megerősíteni ?