Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Kedves Csincka! Nem tudom, hogy melyik moderációhoz tartozik, ezért ide írok. Évek óta létezik a Vélemények a SUNRIDER-ről topik. Több éve megvan. Én tegnap létrehoztam a Vélemények a Nuskinról topikot ami létrehozása után néhány órával törölve lett. Kérdéseim 1. Mi volt a topik törlésének oka? 2. Ha működhet a Vélemények a Sunriderről topik, akkor miért nem működhet a Vélemények a Nuskinról topik?
Én a saját betegségemet ironizáltam, mondván nincs mit tenni. Az nem irónia amit az említett hozzászóló írogat? Hol van bármelyikük hozzászólásában a fülzúgásról szó? De ha ti azt szeretitek, hogy egy topikot 2 ember ural, akkor jó. Teljesen elveszíti a téma így a jelentőségét, mert azokhoz az értelmetlenségekhez nincs mit hozzászólni.
Ha elolvassátok a tiltásomat kérők hozzászólásait, őket is ki lehetne tiltani, mivel nem a " fülzúgás-gyógyítható" témában írogatnak, hanem valami egészen másról. Ha valaki nem szimpatikus a topikot uraló 2 személy számára, akkor kitiltotok?
Én is kérhettem volna "ghepard" kitiltását, amikor ilyeneket ír, ha ő megáll a fűben, olyan impulzusokat ad, hogy kijönnek a giliszták a földből!!! Ez fülzúgás téma, és szerinted reális?
Nem írt, csak éppen semmi, de semmi köze a témához.
Akkor legalább az enyémeket töröld, légyszíves. Ilyen bevezető után nekem se lenne kedvem oda írogatni. És nagyon nagy szükségem lenne az infókra, már ha létezik valaki, aki érdemben hozzá tud szólni és megtalálja a topicot.
Sziasztok! Tudnátok törölni a "Protézis helyett lipogems kezelés" topic hozzászólásait, a bevezető kivételével? Belementem egy teljesen céltalan diskurzusba egy - valószínűleg - vallási fanatikussal. A topicot nem ezért nyitottam. És reménykedem, hátha lesznek még érdemi hozzászólások is.
Kérem a most éppen Maxxys névvel futó Orsós Tarzan figyelemmel kísérését és esetleg moderálását! Más nicken is aktív a pszihológia-pszichiátria-neurológia fórumban.
Csak nem megint a " Brekkencs Dzsémi"? Én mostanában nem olvastam ezeket a topikokat és azt gondoltam, hogy béke és nyugalom van és megszűnt a kuruzslás.
Az csak egy érdekességnek a linkje, hátha valakinek szüksége van rá. Te bezzeg lassan már diagnózist is felállítasz és gyógyítasz is ( pl. rák, avagy a szomorú... -ban 59147, 59148-as hozzászólásban)