mire visszatérek, Jóska, Fercsi , Tercsi, Klára, s valahány név a naptárban készítsen
ha lehet kávét, kapucsínót, teát, s minden egyéb feltámasztó szeret!
micsoda reggel!!!s még csak alig keltem fel! mobcsim pin-je feledve el, ( számok jók, sorrendek száma szemtelen ( számtalan, na), pukkja elrejtve, nagy nehezen meglele. továbbléptem a feredőbe hajmosni. bevizez, kinyúl, kitapogat: nyom. döbbenet: ez csak a body krémem lehet. idehessentem.(itt legalább nem kell kód). de kellett a free-be. sajnos nem egyformán emlékeztünk erre sem. ezek a gépek olyan kekecek. nem enged megtekintetem. hagytam a fenébe, néztem a másikat.
üres. na ezen megnyugodtam. melyik az az agybetegség mely által elménk elhussan? alchejmer? vagy ez a másik? a mittudomén nevű? na és ha azom van?
ha visszatértemre elfelejteném ki vagyok, ugye megmondjátok? jajistenem!el leszek feledve...
Szemem véleménye nem érdekes. E kevés eltérés észlelése széles és lekeskenyedett mejmec testében nehéz lenne. Ezért nem lényeges.
Ellenben: testem emelgetése nehezebb e felesleggel. Ezt érzem, s nem kellemes. Hetenként egy mértékkel kevesebbnek kell lennem, s ezt végeznem hét hétnek végetéréséig. Ez nem fejemben elképzelt gyenge mese, ez kemény tett lesz!!!
Lesenyvesztett nehezékem lent lesz felejtve! Nem engedem megjelenését esmételten! Kemény leszek, érzem. Épp egy éve megtettem és eredménye lett, de év végén rengeteg édességet és egyebet megettem, s ez nem tett kecsesebbé!
ezt te érzed. lehet. megértettem. hej, te szegény Mejmec! s mely edzéstervet eszelted te fejedben tervként? nem eszel ? tested senyveszted? leszenvedett nehezéked megtetézve leléd fel !
Lemegy-lemegy, de nékem négy-hét rendes ember-mérték felesleg leledz testemen, s ez nehézséget jelent némely testedzésben. Egyébként sem szép, de ez kevésbé érdekel, egészségem érdeke lényegesebb. Tél végére nékem ne legyen egy cseppet sem széles derékméretem!
Ehhemm, értettem, rettenetes és kemény Vezér! De én nem eszem, egyetlen begre tejet ehetek egész este. Terjedelmem persze nem vészes, de egy kevés lemehetne...