Tudtommal 4 éve fideszes városvezetés van Érden. Mit tetszettek csinálni 4 évig, ha még mindig nem tért vissza a kulturális érdeklődés (feltéve, hogy volt)? Ebben a városban elég nehéz lesz az elmúlt 4 évért másokat hibáztatni. :)
Szerintem kíváló stand up fellépő hely. A chilipaprika meg a kaján borsó kiállnak a Bandik tolják a poénokat, az Érdi Lap helyszíni tudósításban számol be az eseményről, az ÉrdTv meg élőben tolja minden érdi háztartásba.
Amúgy nagyon humoros vagy, szerintem lépj fel a Központi kávéház színpadán ilyen, és ehhez hasonló stand up programokkal. Nagy sikered lenne abban a szellemiségben.
Teljesen felesleges itt bármit is mondani: a rendőrség kezében is van anyag, ők a jogosultak (sőt, az egyedül illetékesek) arra, hogy mérlegeljék, és nyilván bekérnek másokat is. Majd eldöntik, mi hamis és mi nem, rájuk kell bízni, az igazságszolgáltatás - ha esetleg nem tudnád - állami monopólium.
Rosszul látod. A helyes megoldása a rejtélynek az, amit korábban írtál. Nekünk nem kell folyamatosan csaholni. Elég egyet morrantani, ésa rendőrség majd rendezi, amit kell. Ti meg csak csaholjatok, polgi kis ölebe! :D
Mások meg mással vannak ugyanígy: pl. a közpénzek herdálásával, gondatlan vagy hanyag kezelésével, basáskodással, jogszerűtlen szerződések kötésével, stb. kapcsolatban forog a gyomruk.
Mit gondolsz, azok a médiavállalkozások bérlik az ingatlant? Vajon mennyi lehet a bérleti díjuk? (egyébként ez közérdekű adat, bármelyikünk bármikor lekérheti és kötelesek kiadni, vagy bíróság elé kell állniuk, hasonlóképpen az önkormányzati támogatás is ilyen).
Ma ismét Érden jártam és - nini - a régi patika helyén (de a feliratot a falon csak félig lekaparva, azaz megőrizve talán mementóként) egy Nemzeti Kávézót találtam. Be is tértem (azaz többesszámban). Mi voltunk az egyetlen vendégek, szegény pultosok több, mint kétszer annyian voltak, mint mi, de a kávé tényleg jó volt.
És ott sem függesztették ki a Nagy Nemzeti Tacepao-t, pedig ha valahol, ott valóban vártam volna. Apropó, a köz tulajdona még az az ingatlan?
Néhány tacepao-mintát mellékelek, ha legközelebb megyek abba a kávézónak álcázott szerkesztőségbe (vagy fordítva), feltétlenül szeretném az egyiket kifüggesztve látni.
És ha már sikerült újból hozzászólnom (vajon korábban miért nem?): És persze a közvéleménykutatást kizárólag az Érdi Lapba tett kérdőívvel végezték. Ahhoz képest persze már nem olyan szép az az 50%. :D :D :D