Ráadásul Moss ismét vigyorgott, mint a bolondgomba.:)))
Megnéztem Zo 96-os meccsét a Washington ellen (ott 50 pontot termelt ), azon a mérkőzésen Sly Stallone is ott virgonckodott a nézőtéren és a szpíker elmondása alapján nagy Heat-fant tisztelhetünk a személyében. Mindenesetre az idei és a tavalyi találkozókon nem láttam.:D
Grat a Heatnek a tegnapi meccshez. Sheed nagy 0 volt, Wade sérülését sajnálom, remélem nincs komoly baja. A role playerek a Heatben tegnap nagyon alakítottak (D.Jones, Butler két J-je a 4.negyedben kulcsmozanat volt, persze Haslem is ott volt) Shaq szokásosan az első negyedben túltüzelte magát és a meccs többi részében már nem volt annyira jó :)
még1: bazze, hihetetlen hogy mennyi celebrity volt kint, verik lassan a Lakerst meg a Knickst ilyen szinten. Pharell, Jamie Foxx, Andy Roddick, Colin Farrell, Randy Moss, Dan Marino, Ray Lewis...
Én azt olvastam, hogy Wade egy ütközés során bordasérülést szenvedett, és annyira fájt neki, hogy este külön ágyban kell aludnia a feleségével a bordái miatt. Szóval nemhiszem, hogy viccelne az újságírókkal, de nagyon remélem, hogy a 6. meccsre jobban lesz
Igen, más szemmel nézzük, szerintem csak időnként vannak gondok az egységgel.
Mindenki megteszi, amit követel a haza, emlékezz Zo ill. Dooling hasznos játékára. Sőt, Rasual is PO-képessé vált és ami még fontosabb, Haslem önbizalma is újra megtalálta a gazdáját.:)
nem cseszegetni akarlak,de ezek szerint más szemmel nézem a dolgokat:))) Nekem inkább csak most tűnt annak az első meccsekhez képest,bár kétségtelen valami miatt itt vannak.
Szerintem is fog játszani Wade és bár Rasheed-nak már 2 meccsel ezelőtt is "gondjai" voltak-ő is fog játszani a következőn:))
Azért akárhogy is nézzük kicsit unfair lesz hogy míg ők megölik egymást addig a Spurs lazán készülhet a döntőre.
A Miami eddig is egységesnek látszott, sőt az is volt, máskülönben, hogy a fenébe jutottak volna idáig?
Wade sérülése sajnálatos, de nem tűnt annyira súlyosnak, mint amekkora ügynek tűnik a sportoldalak hasábjain keresztül. Persze ez nem jelent semmit, de én nemcsak hogy bizakodó vagyok, ki merem jelenteni, hogy ott lesz a hatodik és az esetleges hetedik mérkőzésen is.
Sheed elég érdekes nyilatkozatot adott, a bírói segítségről hirtelen eszembe jutott az a jelenet, amikor könyökkel képenvágta Wade-et és csinálta a balhét, mint a ma született bárány. Hazai pálya megvolt, akárcsak az előző meccsen amoda, de nem emlékszem rá, hogy a Heat ennyire felbőszült volna.
A retro-videók rajongóinak kivágtam két jelenetet a 97-es rájátszás hetedik MIA-NYK meccséből, érdemes megnézni.:)
Gratula a Miaminak, bár ha tényleg megsérült Wade, akkor szerintem kétségesek az esélyeik a továbbiakban, még akkor is, ha nélküle nyerték meg a negedik negyedben a meccset.
Grat a Spursnek,teljesen megérdemelten nyertek. Igazából a párharc egészét tekintve esélye se volt a Sunsnak így,hogy az igazából 5(-6) emberes csapatból csak Nash,Stoudemire és az első meccseket leszámítva JJ nyújtott megfelelő(sőt,ők azért jobbat is) telejsítményt.Ennyivel nem lehet megverni Duncanéket.
a sweep nagyon durva lett volna, de "így is jó"... sokat pihenhetnek a keleti győztesre, az tuti... legkorábban 9-én lenne összecsapás... góspörsz, kell az a harmadik gyűrű is...!
én őszintén kicsit sajnálom a Phoenix-et, ők voltak a kedvenceim, nekik drukkoltam. Jó csapat a San Antonio, Tim Duncan a kedvencem, de idén a Phoenixnek szurkoltam, nem csak azért, mert Steve Nash lett az MVP, hanem mert jó támadásokat produkáltak a főnixiek, és tetszett a játékuk. Nembaj, majd jövőre megpróbáljuk mégegyszer...Grat a Spursnek, én a másik döntősnek a Miamit várom
hát a Suns rajongók nem nagy örömére ma a Spurs lépett tovább és valszeg hülyére piheni magát.HA a Detroittal játszik majd,azt hiszem szakmailag magas színvonalú ám a Knicks-Rockets döntőhöz hasonlatos pontszegény meccsek lesznek.Ellenvéleményt szívesen meghallgatok.
Ha a Heat besétál,akkor talán változhat ez,de ez még kemény dió.
Fogalmam sincs hogy jön ki az 5. meccs is,nagyon zavaros a kép jelenleg.