Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Szerintem meg a te problémád, mert neked lesz több munkád a hozzám természetesen semmiben nem köthető trollokkal, akik esetleg megjelennek. Az email címem pedig működik. Mit nem lehet azon érteni, hogy nem jött email? Ja, és ha annyit írtatok (mint szoktatok), hogy . vagy takarítás, abból sok nem derül ki.
Drága moderátorok! Békével és szeretettel köszöntelek benneteket. Remélem jól vagytok és az egész heti robot után készen álltok a jól megérdemelt pihenésre. Kellemes hétvégét, jó kikapcsolódást és sok finom ételt-italt kívánok. Tengermély tisztelettel: az Üvegzsebű Juhász
Átállítottam. Elkülditek újra vagy megindokoljátok?
Köszi a figyelmeztetést, de reményre ad okot ez a feltételes mód. Mindenesetre Üvegzsebű Juhász is tud létezni a fórum nélkül, és a fórum is tud létezni Üvegzsebű Juhász nélkül. Ez csak egy nick, ha törlődik, lesz (van) másik. (Indexből is úgy néz ki lesz másik, pedig eddig arról volt szó, hogy nincs másik.) És én még csak tarhálni sémi fogok az olvtársak között, hogy legyen másik.
Rendkívül szeretetteljes és békés jó estét kívánok! Érdeklődnék mi a legfrisebb tiltásom oka?
Csak sejtem, hogy az, hogy Mlle. Grenelle olvtátsnőnek javasoltam az elektromos fogkefét, hiszen a sorozatban ez most a menő és számtalan előnye van. A fogorvosok is ezt ajánlják. Nem tudom mi rossz van ebben. Még csak nem is írtam, hogy büdös a szája.
Az email címem nem működik, így ha volt is indok, sajnos nem értesültem róla. Kibírok én 1 hetet BK fórum nélkül, nem azért, csak mégis jó volna tudni.
Ja, és örömmel látom, hogy a füge topikból is repültem, csak mert döglött rókát képzeltem. Legközelebb talán még kép is megy róla.
figgyejjetek gádzsók mi a raszista muzsláért kellet törölni a komentjeimet? mire pózerkedtek, és ilyet szóltok A moderátor személyes megjegyzése: Köszönjük, hogy erre jártál, de most már elég volt!
na valaki mondjon mán valamit mer ez így nem frankó
szeretném kérni https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9233771 6289 hsz egy részének törlését azt hogy " 2 úgy látom maga a tárhelyszolgáltató szűnt meg " ez az egy sor fals információ a tárhelyszolgáltató él és virul .