teisfiamblutuszról és főlöttyről gondoltam inkább, hogy frusztráltságukat így élik ki...
Mondjuk az már beteges, ha az ember után megy olyan topikokba is mínuszolni, ahol amúgy esze ágában sincs 'verbálisan' megnyilvánulni... Nem tudom, mit ártott neki az a New order cover videó...de félek, hogy ő maga se tudja. :D
De ha ettől nedvesedik a gatyácskája, hát legyen.
Azt az email volt szerencsém olvasni. Nos, a neve alapján sikerült rátalálnom a pofakönyvön... Hm... szokták volt mondani, hogy arc a lélek tükre :)))
Viszont régen, mikor volt helyi moderáció érdekes módon tudtuk kezelni az ilyen idiótákat, csírájában ki lettek irtva, hiába reggeltek új nicket! Volt rendes társalgás, és béke volt aránylag...
OFF: XNC beszorult figura, a pszichológiai problémáitól ő maga sem tud szabadulni, nemcsak Audioland. Ő egyszerűen kommunikációképtelen, ezért mindenki mást gyűlöl, akik tudnak egymással beszélgetni, ezért alapból, mindenkinek és mindenkor kijár egy mínusz. Ha nincs egy mínuszom, már komolyan aggódom néha, hogy elkapta és lélegeztetőn van, de aztán csak megjön a kattintása...
A másik faxnak, csárlibakternek egyszerűen kulturális, származási, szociális, neveltetési, szexuális és mindenféle identitásbeli problémája is van, ő azonban alapból gonosz és bosszúvágyó. Az, hogy förtelmesen buta és tökhülye az audiotechnikához - leginkább a hangszórókhoz -, az már csak hab a tortán.
Más-más e-mail címmel regisztrálva, de ő egyszemélyben: Elpoltorato, csárlisín, auffiderzén, teisfiamblútúsz, szuri kata, sos11, Stereo MC, pokaimoon, groove armada, diszkizsoké és még a faxtuggya mialófax nem, nyilván más fórumokon is akad problémája a kötekedéssel, jó ha van tartaléknikk...
Az általános és velős jellemzést ő maga adja magáról, ezzel azonban nem kérkedik nyilvánosan, csak e-mailben lehet kiérdemelni:
Akkor a másik két nickjével osztogatná magának a pluszokat. Jelenleg csak 1 van. Nem tudom eldönteni, xnc vagy főfaxfej (soknevű) nem osztott még neki.
Ez is egy életprogram, hogy idejár gyűlölködni, meg a yt-ot linkelgetni zenehallgatás helyett. Ennél még az is jobb lenne, ha ténylegesen hallgatná is ezeket a szarokat.
Persze ráér, nyilván értelmes nő se áll vele szóba, csak a farkát veri szegényke naphosszat a husz-ra ;Đ
pfujj, ez nem is mono, mindenhonnan szól a zene, ijennel hüjítted magad? ráadásuk semmi basszus, faluhejen amúgy se nem szeretik a migráns lotyókat, ijenre nem áll fel itt senkinek, be is van rekedve, minek énekel az ijen, szopogasson negrót
Nem kell felső tízezerbe tartozni ahhoz, hogy valakinek legyen zenei ízlése. Az más kérdés, hogy neked nincs. Jobb cuccokat lomoltam, mint amiket te mostanában veszel újonnan. Ne mindent lomolok én sem, a jobb cuccaimat én is vásároltam. Az más dolog, hogy retro hifi gyűjtő is vagyok. Semmit nem értesz, hogy itt más olvtársak mit miért csinálnak. A magnódeck-es topic-ot is szépen szétoffoltad, holott segghülye vagy hozzá! Ezért röhög rajtad mindenki. Hallgasd csak a tücc-tücc zenének nem nevezhető szarjaidat.