Keresés

Részletes keresés

adi123 Creative Commons License 2004.04.15 0 0 316
Mi is megkaptuk! Május 7. :o)
lakotarsak Creative Commons License 2004.04.14 0 0 315
De a 10 napot a kulcs átadáshoz nem tudják tartani. Ezt mondta tegnap nekem a kereskedőnk. Jó ha május végére megkapjuk.
big_mafa Creative Commons License 2004.04.14 0 0 314
No, mi is. Maj 7.
Előzmény: lakotarsak (313)
lakotarsak Creative Commons License 2004.04.13 0 0 313
De komolyan. Május.05
Előzmény: big_mafa (312)
big_mafa Creative Commons License 2004.04.13 0 0 312
Na ne csigazz..:-)
Előzmény: lakotarsak (311)
lakotarsak Creative Commons License 2004.04.13 0 0 311
Mi már igen.
big_mafa Creative Commons License 2004.04.12 0 0 310
Mi nem kaptunk meg semmit....
Előzmény: lakotarsak (309)
lakotarsak Creative Commons License 2004.04.09 0 0 309
Sziasztok, Kapott valaki értesítőlevele, hogy mikor van az átadása? mert azt mondták nekünk, hogy ezen a héten mindenkinek ki postázzák.
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2004.04.06 0 0 308
1. műszaki, 10 nappal később kulcsátadás. Szép lenne, de a kettő közé vedd még hozzá a hibajavítást is :)
Az egyik műszakis kolléga éjjel-nappal kint van a házon, járja sorra a lakásokat, hogy elkészítse a hibalistát, amit a kivitelezőnek javítania kell, de valószínűleg még így is marad hiba, ami átadáskor derül ki és annak a javításához idő kell.
A teremgarázsban azért hiányoznak még a felfestések, mert most hiába festenék fel, jön még a betonra egy aszfaltréteg :) Talán mostanra felkerült, de amikor írtál róla, még nem volt leterítve. A tárolók kialakítása is elkezdődött, de még nincs kész mindenhol. Igazából az a legkevesebb. A kertépítést erőteljesen befolyásolja az időjárás is, drukkoljatok, hogy most már maradjon a jó idő.
Előzmény: lakotarsak (302)
lakotarsak Creative Commons License 2004.04.05 0 0 307
A Vaskapu utcai homlokzatot megint álványozzák, de csak az első emeletig. Úgy látszik elkezdik a díszburkolatot felrakni.
lakotarsak Creative Commons License 2004.04.02 0 0 306
Én még nem döntöttem el, de igazából sok meglepetésre nem számítok, mert valószínű én is azt fogom látni, amit ti leírtatok. Ez az utólsó lakásnézéshez képest, nem sok változás. De még lehet, hogy a jövő héten ha beférek.
adi123 Creative Commons License 2004.04.02 0 0 305
:o))))) Köszi a képeket! Nagyon jók!
Csupa jó híreket hallok tőletek, teljesen feldobódtam!

Lakótársak, Te mikor mész megnézni a lakást?

Előzmény: big_mafa (301)
lakotarsak Creative Commons License 2004.04.01 0 0 304
Nekem van olyan kollegám, aki tavály vette át új lakását, de az udvarban és a házkörűl még folytak a munkálatok legalább 3 hónapig. Sőt a mellette lévő lépcsőhazhoz tartozó lakásokban még belső munkálatok is folytak. A beruházó érdeke, hogy minél maharabb átadja, így gyorsabban jut a pénzéhez. Szerintem már bentfogunk lakni, de a kertben még lesznek munkások. De ki tudja.
big_mafa Creative Commons License 2004.03.31 0 0 303
Notehat. Apr. 19-en atadjak az elso lakast, a csoka apr 29-en bekoltozik (1 honap mulva). Haaaat, pesszi miska vagyok, de sztem kizart. Illetve lehet, hogy bekoltozik, de hogy a kert nem lesz kesz, az tuti. MEg fognak ott meg furni.faragni sztem....
A maj. vege tarthato sztem, de korabban...

De megintcsak - ne legyen igazam.. ;-)

Előzmény: lakotarsak (302)
lakotarsak Creative Commons License 2004.03.31 0 0 302
Tehát közeleg a vég. Én tegnap előtt felhívtam az értékesítőnket, hogy megkérdezzem, hátha már van konkrét ütemezés az átadásra. Azt mondta, hogy Ápr.19-én kezdik el az átadást. Mindenki levélben kap értesítést, hogy milyen napon lesz a lakása átadva. Nap 5-10 lakást tudnak átadni. Így 3 hét alatt kell, hogy végezzenek az átadással, beleértve, ha hétvégeken is átadnak.
A szerződés szerint az átadás-átvétel 2 részből áll: 1. műszaki. 10 nappal később, pedig a kulcsátadás. Így talán az utolsó lakást is még májusban teljesen át tudnak adni. Szerintetek?
big_mafa Creative Commons License 2004.03.31 0 0 301
Tehát a képek:

Kilátás fentről:

A lakás:

Lépcsőház:

Teremgarázs (sok nem látszik, csak a feeling kedvéért :-)

És az udvaron "rakódó" dísztéglák:

big_mafa Creative Commons License 2004.03.31 0 0 300
MA megneztuk a lakast!

Allapot:

Kint:

-Szedik az allvanyzatot az Ipar utcai frontrol – ugy tunik, hogy kesz (Nem tudom, miert van kihagyva az 1. emeletik a szinezes – ott mi lesz?)

-A kertben sok valtozas nincs, kene fold meg rendesen, epp most kezdtek a diszkovet lerakni a fal toveben

-POrtasfulke: Rakerult a szigeteles, de van meg mit ott csinalni…

-Teremgarazs: A felfestesek es a vizelvezetes-burkolat hianyzik (Meg ha jol lattam, a tarolok is, de azt nem tudom, nekunk olyan nincs…)

-Folyosok burkolva, a lepcsohaz is majdnem teljesen (mi is a „masik” lepcsohazban mentunk, mert az „egyiket” burkoltak)

Bent:

-Ajtotokok fele bent

-Kiparkettazva

-KOnyhabutor bent, de meg nincs osszeszerelve

-Erkelykorlat bent – ki is mentunk – ezt a racsos korlatot meg szokni kell, felek a magasban J (Most tudtam meg, hogy kozepen valami uvegnek van kihagyva a hely)

-Furdobe mar csak a szaniterek kellenek

-Nehany radiator meg nincs felszerelve

-Az elrontott mosogepkiallas megszuntetve

-A konyhaban es a furdoben a csapok falbol kiallasai megcsinalva (marmint a falnal levo csapok fent vannak)

-1db elektromos szerelveny (egy telefondugalj) fent van

Kepek kesobb....

Ja, atadas: Allitolag apr. 2. hetetol kezdodik a muszaki atadas "lentrol felfele" - majus kozepere szeretnenek minden lakast atadni. Utana fizetni kell, es aztan junius kornyeken lehet koltozni (nekunk)

big_mafa Creative Commons License 2004.03.29 0 0 299
Kosz az infokat. Mi szerdan megyunk, viszek gepet, es hozok kepet :-)
Előzmény: adi123 (297)
adi123 Creative Commons License 2004.03.29 0 0 298
Képek: csak a másfél hónappal ezelőtti állapotról tudok küldeni pár képet, ha érdekel. Most csak egy mechanikus fényképezőgépet vittünk magunkkal. :o(
Előzmény: big_mafa (296)
adi123 Creative Commons License 2004.03.29 0 0 297
Mostmár azt lesz egyszerűbb leírni, hogy mi az, ami még hiányzik: nálunk még nem parkettáztak, hiányzik 1 ajtótok, 2 sima radiátor és 2 törölközőszárítós radiátor, nem tették még fel a kapcsolókat és a dugaljakat (de már be vannak kötve), valamint az erkélykorlát közepe még "lyukas". Ja, és az apróságok: kaputelefon, termosztát, párkány...
Amikor ott voltunk, épp az "A" lépcsőházat burkolták, úgyhogy körbe kellett mennünk, így elmentünk az ajtótok előtt is. Nálatok az udvari szoba padlójára papír volt leterítve, ebből gondolom, hogy ott már parkettázhattak, és ajtótokokat is láttam. :o) Azt is nagyon jó volt látni, hogy egy-két lakást már takarítottak!!! A liftajtók is a helyükön voltak, szóval nagyon bízom a májusi műszaki átadásban! :o)))
Előzmény: big_mafa (296)
big_mafa Creative Commons License 2004.03.28 0 0 296
Szasztok!

Adi, meselj csak, mit lattal... :-) Kepek? ;-)

Előzmény: adi123 (294)
Mevy Creative Commons License 2004.03.26 0 0 295
Köszi! Egyenlőre még nagyon optimistán állok dologhoz. Csak elég nehéz, úgy lakast venni,hogy az ember csak egy makettet lát belőle, meg, hogy a helyén túrják a földet. Azt sem tudom elképzelni, hogy nagy-e a különbség egy 40 és egy 50 nm-es lakás között... A környezet nagyon tetszik mert egy park van mellette, de mi lesz, ha ott lesz az a nagy monstrum. Annak a sok embernek nem is lesz olyan nagy a park... Szoval ilyen kerdesek jarnak egyfolytaban az agyamban... De ez nagyon jo, hogy meg lehet beszelni masokkal akik ugyanebben a cipoben jarnak.
adi123 Creative Commons License 2004.03.26 0 0 294
Szia!
Én is úgy gondolom, hogy jól választottunk, amikor velük szerződtünk. A dolgok jelenlegi állása szerint az "A" lépcsőházban kb. 2 hónappal korábban meg lesz a műszaki átadás, ami a magyar építőiparban -sajnos - ritka.
Sok sikert és kitartást kívánok a lakásvásárláshoz!
Előzmény: Mevy (293)
Mevy Creative Commons License 2004.03.26 0 0 293
Sziasztok!

En Zold Ligetben gondolkodom. Vegigolvastam ti mit irtatok, es orulok, mert ugy tunik ennel a cegnel nincsenek olyan durva dolgok mint a tobbinel (pl mediterran) De szoljatok ha rosszul gondolom... Ha ismertek Zold Ligetest kerlek kuldjetek a ligetes forumba, jo lenne ho ott is beindulna az elet mint nalatok...

Előzmény: big_mafa (292)
big_mafa Creative Commons License 2004.03.23 0 0 292
No, ez mar valami!

Allitolag belul mar megvan a parketta, meg az ajtok is bent vannak.

Koszi az infot, mi jovo 7 szerdan megyunk nezni...

Előzmény: lakotarsak (291)
lakotarsak Creative Commons License 2004.03.23 0 0 291
Ma reggel arra mentem. Már van színe az Ipar utcai homlokzatnak. A két végéről már le szerelték az álványzatot. A vas korlátokat hozta egy teherautó. A tégla díszítés is megva az erkélyeken.
adi123 Creative Commons License 2004.03.16 0 0 290
Jövő hét végén lesz. :o)
Előzmény: big_mafa (289)
big_mafa Creative Commons License 2004.03.14 0 0 289
Ma elneztunk a lakas fele - az Ipar utcai front kivakolva, de meg semmi szinezes nincs rajta. Ma gyanusan nagy volt a csond, de valszeg Marc 15 miatt...

Valakinek valami infoja a belsorol?

lakotarsak Creative Commons License 2004.03.04 0 0 288
Parkettások hol tartanak?
Asztalosok hoztak már konyhabútorokat valamelyik szintre?
lakotarsak Creative Commons License 2004.03.01 0 0 287
Azt lehet esetleg tudni, hogy a Zsalunak mikor van a levonulási napja? A tavalyi (2003 Májusi) lakóegyeztetésen azt monták, hogy 2004.05.07-én van az átadás napja, de ez csak Zalu - Ofirtal átadás. De ha most már áprilisról beszélünk, akkor biztos, hogy van egy módosított ütemezés, amiben konkrét dátum is kell, hogy szerepeljen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!