Én szoktam klumpát hordani ha nem esik az eső. Én hagyományos fa klumpát szoktam csak hordani. De nagyon kevés emberren látom pedig nagyon kényelmes, egészséges.
Legutóbb a Váci úton láttam a lepkéset, de van már vagy két hónapja, meg Párkányban a Scholl boltban, de ott sem volt meggyőző. Valahogy azt sugallja, hogy nagyon gyorsan szét fog esni a vászon felsőrész. :(
Én még mindig azt a hagyományos - nem könnyített talpú - fehér exercise-ot szeretném.
Megnéztem, igazából csak 40, bár asse kevés. láttam hagyományos bőrt, és ilyen műanyag átlátszó felsőrészűt. Utóbbiból tiszta fa és könnyített, alul műanyag talpú verzió is van. Látványnak nagyon szexi, de nem hiszem , hogy hordani túl nagy élmény lenne...a lepkés vásznasat hol láttad? A váci út teljesen kifosztva. Tudtok esetleg még ilyen scholl outletet?
Igen, még mindig, mert itthon csak a vászonfelsős-pillangóstalpasat lehet kapni. Mostanában nézegetem/tjük az ebay oldalakon, próbálok olcsóbb megoldásokban gondolkodni. Ha nem jön össze, lehet, hogy az ünnepekre meglepem magam egy ilyen 50 ajróssal. :))) Azért köszi!
szia Fáni, még mindig a fehér exercise ra gyúrsz? mostanában sokat járok külföldön, láttam is ittott, ha gondolod, újítok neked egyet. a sajnos az, hogy emlékeim szerint 50 ajró körül van :(
Lázadjunk! :))) Én pl. azért szeretnék, mert kb. 2 hónapja írtam a mo-i Scholl honlapjára egy érdeklődő levelet, aztán még rám sem tapostak, se klumpában, se fapapucsban. :) Crocs jó, vízközelben egészen kiváló, én a családtagomét szoktam néha elcsaklizni. :)
jelentem, a váci útról a munkásosztály után a fapapucsok is eltűntek. vasárnap 1 db 41 es hellokitty mintás példány szomorkodott az outletben. lázadjunk fel. nekem tetszik ez a crocs egyébként, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy mezitlábra nem büdös
áh értem!Hát köszönöm szépen a segítséget!Majd megnézem akkor a metrot!Remélem lesz is...!Azért ha valaki esetleg lát máshol..az még írjon!:)ha én látok én is írok...lehet ,hogy másnak is kell az infó...!:D
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki, aki hallott a klumpa zokni nevezetű igen kis praktikus zokniról...:)az esetleg megmondhatná,hogy esetleg hol látta, vette...
(klumpa zokni=..olyan zokni, ami csak a lábfejeden van nem titok zokni nincs sarka...)u.i: ne nézzetek hülyének,mert létezik ilyen..csak nem tudom, hogy hol lehetne venni, főleg ha nem cég vagyok és nagykeres stb...
Értem a hozzászólásod de kérlek ne általánosits.Igaz hogy Bp.en voltak tüntetések de nem polgárháborús és az " AMILYEN SZOKOTT LENNI" megállapitásod eléggé nem helytálló. Ez kb olyan mintha én holnap New Yorkba mennék és azt mondanám remélem nem fog felhőkarcoló rombadölni és több ezer ember emiatt meghalni mint ahogy ez New Yorkban SZOKOTT LENNI. Bocs ezt csak az egyelőre még mindig a legtöbb országhoz képest békés kis hazánk védelmében irtam.Köszi!
Amugy ja ez a neon gumipappucs tényleg bohoc papucs de nem a szine miatt hanem az egy bolond százat csinál tipikus esete miatt.Akik nem a divat kedvéért hanem csak azért vették mert kényelmes azoktól elnézést kérnék:)
Ma csak délig dolgoztam mert elkisértem a kisfőnök és Endrét egy elektromos dohányzásleszoktató eseményre. Én voltam a tanubizonyság, hogy avóban odamentek, mert Jutka nem hitte volna el. Ennek az a lényege, hogy sokkterápia és mágnes rezonáció. Az biztos, hogy amikor megtörtént se a kisfőnök se Endre nem gyújtott rá. Az orvos engem is meg akart mágnesozni, de mondtam, hogy én el vagyok cigaretta nélkül mint hal a vizben. Kérdeztem a Kisfőnököt és Endrét mi történt odabent de nem akartak róla beszélni. Gondolom a sokkhatás miatt vagy az elvonási tendencia következtében. A munkahelyen még annyi történt, hogy Csilluka vett egy műanyag papucsot és mint régen a klumpa. Kényelmes lehet, de elég rikitó a színe és Esztike szerint bohócpapucs. Mert a szine neonzöld. Csilluka szerint meg ez a sztárok papucsa, mert híres emberek ebben járnak Amerika szerte. Én szerintem érdekes és ha fiatalabb korban lennék még hordanám is mert ifjúkori hév. A jövő héten szabadság és hét elején Budapesten leszek. Remélem nem lesz olyan polgárháborús helyzet mint ami szokott lenni, hanem békesség meg nyugalom. Tervezett program még nincs, de Budapesten sok a kulturális lehetőség. Majd a helyszínen eldöntöm mihez lesz kedvem.
Bocsánat, ezer bocsánat. Lehet, hogy nagyon szexi a fapapucs, de jót tesz a sarokcsont kinövésnek is, ami igen fájdalmasan tud begyulladni. :( Bocsi, már itt se vagyok!
Amugy van aki tényleg nem vágja ezt.Ezek föleg a divatozók.Mivel most nagy divat lett hál istennek..Lassan ott tartunk mint az arany években a 80as években amikor a 'hivatásos'-tól az anyukákig mindenkinek volt fapapucsa. De nagyon igaz ez a sztori is amit irtál:)Ma is láttam egy olyan peggyt olyan lábujakkal és talpakkal.Oh my god!!!És látszott rajta hogy képbe van mit hord!!!
még egy hasonló történet...kinéztem egy szép papucsot egy hölgynek, (nem előszür) aki először lelkesedett, majd váratlanul visszalépett. Az indoklás ilyesmi: " én mindig ezeket a papucsokat hordom, mert az az igazság, hogy kényelmes....dehát már két fatalpú van...nem lehet mindegyik ilyen...bár szeretem, de félek hogy egy kicsit gáz...bár igazából mindenki mondja, hogy milyen jók..hm...bla bla.. erre mit lehet mondani?
Hát igen.Jó fej barátnőim mesélik mindig(megszegve a nöi szolidaritást:)/,hogy azért nem vallják be a nők,hogy bizony abszolut szexi ingereket akarnak kiváltani mert akkor ribancnak néznénk öket..Helyette megy a szöveg:nem gondoltam volna hogy pont ez a kitaposott papucsom szexi??meg hogy nagyon kényelmes szeretem csak ennyi...
Hát innen üzenjük:ezért nem nézzük öket ribancnak!!!!
És mivel ez egy abszolut nőbarát forum kérnénk egy bátor nöt a forumról vagy ujonnan érkezöt,hogy irjon csak ennyit nekünk epedező férfiaknak:
"Igen szerintem is szexi a fapapucsom és nem csak kényelmes!"