mi is pont így vagyunk, hogy mostanában ránkjárt a rúd éppen ezért megyünk nyaralni, hogy lefújjunk és ha hazajöttünk legalább a szépre emlékezzünk ne mindig a rosszra.......a hosszú esős május után amit a lakásban töltöttem a gyerekekkel ideje pont, hogy elutazzunk.......most bezzeg jó idő van, amikor nincs időm a kertet csinálni::))))na meg fog várni biztosan......... én is listáról szoktam pakolni, épp a fürdőruhákat szedegettem össze, mert a 3 csajnak van bőven.. a férjem egy gatyában elvan.... gondolkodtunk a vecsési parkolón , de jobbnak látjuk a taxis megoldást, épp este akarok felhívni néhányat mennyiért visz ki, mert ha valami lenne a kocsival ott egy hét alatt többe kerülne, mint oda-vissza a taxi......mi tavalyig Erzsébeten laktunk szinte 5 perc Vecséstől , de most kiköltöztünk Dunaharasztira innen biztos jóval több lesz... bele kell , hogy férjen..egyszer nyaralunk.... igen nekünk már megvan, de szerintem ugyanígy mentek ti is.......11.10 kor indul az 12.40 re van kint helyi idő szerint...és visszafele pedig 7.30 kor indul vissza.....furi, hogy nem fordítva van.......hogy kihozna titeket 12.40 re mi meg 1 órával később jönnénk haza.......így ti fogtok váltani minket a gépen majd.......de jó lesz.....alig várom....ha nem beszélünk addig kellemes nyaralást nektek szia
Szia, mi igénybe vettük tavaly az ingyen parkolót. Kicsit bonyolult volt odatalálni, főleg mert éjjel kellett keresgélni, de végül minden rendben volt. Kisbusszal visznek fel a terminálhoz, minden pikk-pakk ment. Idén is ott fogunk parkolni. Jó utat és jó pihenést. (a 8%-ról csak annyit, h szerintem bár gusztustalan az iroda részéről, de sztem semmit nem tudtok csinálni, én úgy tudom, h 10%-al emelhetnek... bár fordított esetben biztos nem kapnál vissza egyetlen petákot se... de ugye ez már más tészta... azért egy ajtócsapkodást megér, h hangot adj a véleményednek!)
Szia! Így ahogy mondod ! Mi is jól akarjuk érezni magunkat, mert az elmúlt 1,5 hónapban "nagyon ránk járt a rúd " ez a 8% már csak pont volt az I -re, de, most nem foglalkozom az irodával, majd csak ha hazajöttünk, akkor Teszek egy látogatást a fogyasztó Védelemnél, és majd meglátjuk !! Már alig várom, hogy csak napozhassunk, minden gond nélkül, megnéztem az időjárás előrejelzést 2 hétre, hát fázni nem fogunk............. 35-38 fok és igen magas páratartalom, nekem ez az ideális, mert most a jó időben kezd előjönni az allergiám ! A bőröndök már elővéve, és ami eszembe jut akkor teszem bele (de amúgy van listám az utazáshoz, évek -óta eszerint pakolok be , és még soha semmi nem maradt itthon ) de...... tavaly a férjem búvár cucca ........ Már kérdeztem régebben, hogy vette-e igénybe valaki a Vecsési parkolót, de senki.... ti igénybe veszitek ? vagy nem kocsival mentek a reptérre ?(taxival ) Akkor ti már azt is tudjátok, hogy mikor indul a gép vissza ? mert nekünk még az indulás nincs lefixálva, azt mondták 12 h-kor indulunk, 19.-én.
Szia! gondoltam írok néhány sort, mert rajtad kívül senki nem jelezte, hogy aznap jönne a Diana Rimelbe mint mi........szóval..........láttad, hogy megváltozott az indulás ..a hajnali 5 órához képest, nektek is gyerekekkel gondolom kíméletesebb lesz így........én már előre gyártottam a napirendet pénteken hogy mit.mikor mennek aludni mikor esznek stb..........hogy hajnal 2 kor fel tudjam rántani őket úgy , hogy aludtak is valamit..múlt pénteken ki is próbáltam az elmletemet, hogy nem fektettem le őket ebéd után , csak este 6 kor addig kihúztam velük..........játszótér, séta, biciklizés stb.........fürdés, kaja, 6 kor alvás.......kíváncsi voltam meddig alszanak .....gondoltam hajnal 2 ig biztos, vagy akár reggelig...........háát kudarcot vallottam.......másfé óra múlva fent voltak úgyhogy örülök, mégsem így lesz az indulás......várjátok már ti is?,akkor még nektek sem kellett ráfizetni azt a 8 % ot ugye???? szerencsésnek mondható, hogy se reptéri illeték sem a 8 % plusz..........szinte ingyen nyaralunk::::((((vicc volt.........jó utat nektek, szerintem találkozunk szombaton..nekem vannak a leghangosabb és legrosszabb gyerekeim akiket hallasz majd a terminálba.....2 fürtöshajú lány.......jó pihit addig is szia
sajnálattal olvasom, hogy mit meg nem engednek már maguknak az irodák.........mi ma mentünk be a részvételi jegyért és nekünk nem kellett ráfizetni, mert azt mondták szerencsések azok akik most 12 én utaznak, mert csak 15 -e után utazóknak (világ minden tájára) fizetni kell még 8 % ot az árfolyam miatt, mert ők dollárban számolnak el egymás között..kérdezem én kit érdekel? és ha lejjebb ment volna az árfolyam vissza adták volna a különbözetet? kötve hiszem... szóval jó nagy ganajok..... mi mondjuk megúsztuk, pedig felkészültem egy kis veszekedésre, bár akkor is fizetni kellett volna, de legalább így nem kellett se fizetni, se veszedeni. titeket sajnállak. akik utánunk jöttek be az irodába a részvételi jegyért, Egyiptomban 3 fős családtól 47 ezret kértek még el.....gondolhatod hogy fogadták..jobb volt eljönni az irodából... a gép menetrendje is megváltozott........nem hajnal 5 kor indulunk, haanem 11.10 kor vagyis 12.40 re vagyunk kint helyi idő szerint. ami azt jelenti, a fél nap csak odalett, de 2 gyerek szempontjából jobb, hogy nem kell hajnal 3 kor kint lenni a reptéren... ha csak 2 en utaznánk a férjemmel mérges lennék, de a mi szempontunkból jobb így. Ti 19 én utaztok amikor mi jövünk haza?!! hááát sajna az élménybeszámolómat nem olvashatjátok, mi is a Diana Rimelbe megyünk, remélem jó lesz alig várom, szépeket olvastam láttam róla.........bízom benne.......bár én még soha nem csalódtam sehol.........lényeg.........jól kell érezni magunkat nem a hibákat keresni..........jó utat nektek és minden Djerbára utazónak.jaaaaaaaaa és minimum 38 fokot..............
Szia! Mi tavaly Eurót vittünk,jobban szerették mint a dollárt!Sok helyen a dínár mellett az euró is fel volt tüntetve.Dínárt úgy váltsatok ki,hogy az országból nem lehet kihozni,vissza kell váltani a maradékot.Inkább többször váltsatok,mindenhol ugyan annyi az ára! Még valami: a taxinál az órát kapcsoltassátok be,mert utána alkudozni,hogy mennyi az út elég gázos.Maga a taxi tök olcsó,mi még a kroki farmra is azzal mentünk 4 embernek 2 dinár volt jattal együtt!A gép nekünk is 1 1/2 órás késéssel indult,ugyanis az a gép nem innen indult,hanem Djerbáról hozta vissza az előző turnust.
Szia! A Best, gondolom a magas árfolyam miatt történt, de már mi 1 hónapja kifizettük az egészet, és a rendeléseket már el is küldték, ezért nem tudom, hogy miért nem az új foglalásokat emeli csak ! Azt is akartam kérdezni tőled, hogy mindegy milyen valutát viszünk ki ugye ? USA dollár vagy EUró, mert most az Usa doll. jobban járunk. Még valamit, tavaly a ti gépetek is késett Pesten ?
Köszi az infót ! Tudtam, hogy rád számíthatok ! Mához 2 hétre indulunk, pont most bosszankodom, mert hívtak az utazási irodától és + 8% ot kellett fizetnünk még az útra , pedig már az egészet egyben kifizettük ! nem tudom, hogy ehhez van-e joga az utazási irodának ?! üdv Ancsa
Szia!mcsabane! A napkeltét lehet látni,én összekötöttem egy kellemes hajnali fürdőzéssel,isteni volt! A városba /piacra/ taxival mentünk.Borravalóval együtt 3 dínár volt.Piac mindig van,gyakorlatilag az egész kisváros egy nagy piac,boltokkal árusítóhelyekkel.Van benne "Tax Free" bolt is,ezeken a helyeken nem lehet alkudni,a kiírt ár az ár. mikor mentek?
Szia! Ismét hozzád fordulok a kérdésemmel ! Az érdekelne, hogy itt naplementét vagy napfelkeltét lehet látni, mert sok ilyen képet látok , de a fotón nem lehet eldönteni. egy gyönyörű naplementét igazán megnéznék a tenger felett ! Már csak 2 hét és ott is vagyunk !!! köszi
Az elmúlt évben kétszer voltunk a DR-ben. A velünk utazó gyerkőcök 3 és 6 évesek voltak akkor. Tettem fel sok képet, meg irtam is beszámolót, mi mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Egyáltalán nem tudok senkiről, aki az ételek miatt betegedett volna meg. A nickem alapján vissza tudtok keresni! Jó utat, szerintem nagyon meg lesztek elégedve.... irigykedek:))))
Mi iden juliusban megyunk ebbe a syallodaba egy 4 eves gyerekkel, superior golfpalyara nezo szobaval. Igaz, hogy az errenezok szobak nyugisak es este az animacio nem hallatszik be? Barmi mas tanacs, velemeny erdekel :-) Koszi elore is!
Szia! sajnos az említett képet nem találom,de maga a part homokos,lassan mélyülő.Amennyiben a tengerparti bártól balra mentek be,ott valóban vannak kövek,de nem a parton,hanem a vízben.Elég nagyok,rá lehet ülni.Más köveket én tavaly nem láttam.A most utazóknak szintén felajánlom a www.picasaweb.google.hu/godanti0 oldalt.Tele képekkel,ez volt tavaly. Az idén utazóknak jó nyaralást,szép időt kívánok,a szálló tuti!!!
Sziasztok! Most találtam egy fotót a szálloda tengerpartjáról, azt szeretném kérdezni, hogy jól látom "köves" a tengerpart ? vagy mi az , szerintetek ? Én azt olvastam mindenhol hogy gyönyörű homokos, hát most egy kicsit elbizonytalanodtam ...................... Pedig már a napokat számolgatjuk 19.-én megyünk
Szioka ! Nagyon örülök nektek.Nállunk a kicsi fiú. Én is olvastam vegyeset ,de szerintem is aki nem akarja magát jól érezni, annak semmi sem jó. Remélem a gyerkőcök jól birják majd az utat,tavaly épp jött a foga és nagyon nyüszi volt már a vissza út éjszakáján is,volt egy kis sírás a repcsin. Jó utat .!!!!!!!!!!!!!!!!
igaz én nem a kérdésedre válaszolok, hanem csak úgy írok, mert mi is június 12-n Diana Rimelbe megyünk egy majdnem 2 és egy 4 éves kislánnyal. nálatok a felállás? lányok? fiúk? mi is voltunk már Tunéziában és szuper jó volt. itt a fórumon jókat olvasok, persze vannak rosszindulatúak is...aki sehol nem tudná jól érezni magát..(én véleményem) Nektek is jó utat biztos talizunk majd... ha jól emlékszem a vízumot ahogy leszáll a gép a tunézia reptéren vettük meg.jaaaaaaa.. és igen van közvetlen járat már júniusban Djerbára...jó utat
Sziasztok fórumozok! Mi jun.12-én megyünk a Dianna R.-be.Ilyenkor van már közvetlen járat Tudja v.ki? Milyen a viz? Mi voltunk már Hammametbe az El-fell-be ahol nagyon jól éreztük magunkat ,sok mindent hallotam és olvastam a tunéziai szállodákrol,és mivel egy 5 és egy majd nem két éves gyerekkel indultunk (én nagyon féltem az ételek, tisztaság ,egyebek),kellemesen csalódtunk minden nagyon jó volt.Mindenkinek csak ajánlom,A 20 eurós itt is hatásos. Nagyon érdekelne a tengerpart,nem sziklás vagy csak egy darabon? Nekünk igazából nem a medence a fontos ,az itthon is van. A gyerekek nagyon szeretik a tengert... Remélem itt is nagyon jó lesz ,mindenkinek kellemes utazást és jó pihenést kivánok.....!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szépen köszönöm ha v.ki válaszol..Szivesen fogadom az infokat,előre köszi.
Szia ! nem tudom sajnos megnézni a képeidet a picasaweben, nem nyitja meg vmi miatt..sajna... mi van ezzel a fórummal senki nem megy idén Djerbára??? ha hazajöttünk mindenképpen írok.
Szevasz! Elhiszem,hogy alig várod,csodás kis hely! Neked könnyű lesz,írtad,hogy tökéletesen beszélsz olaszul,nos a francia után ez az a nyelv amit mindenki megért és beszél.Jó magam is beszélek olaszul,így sehol nem volt gond.Nem tudom a képeimet láttad e,www.picasaweb.hu/godanti0 Nézd meg,tényleg ilyen!Ha visszajöttök,írj,hogy tetszett. bármi kérdésed van,írj!
köszönöm megnéztem amit ajánlottál, sőt....az összeset...jó kis szálloda lesz szerintem. Nagyon várom már. június 19 .én akartunk menni, de nem volt ide már hely, maradt a június 12 vagy a júli 3 de akkor már 50 ezerrel drágább lett volna. Így június 12.................húúúúúú alig várom már. Jön valaki ebben az időpontban a Diana Rimelbe,????
Szia! Én már letöltöttem ezt a netről, és már annyiszor megnéztem,hogy ha becsukom a szemem olyan mintha már jártam volna ott ....... Nagyon várom már az indulást 1,5 hónap és mi már megyünk ........
Szia! Én már letöltöttem ezt a netről, és már annyiszor megnéztem,hogy ha becsukom a szemem olyan mintha már jártam volna ott ....... Nagyon-nagyon várom már az indulást 1,5 hónap és mi már megyünk ........