Fő pupi atyánk felszólított hogy ha már van állandó netem írjak bé!
ON
Mivel a fogyasztásról megy a harc jelentem 525i touring 24v NO VANOS 130-nál stabil 7 literbe áll a fogyasztás mérő és mondhatom hogy fedi a valóságot. 17 literből -5000 HUF :((- 240km elmegy. :)))))
Jani!
Mi legyen a nagy boar-dal? Képtelen vagyok össze hozni.
Mondj valmi okosat vagy dobj mailt a jeffronkukacfreemailponthura.
Részemröl kihagyos a Rába, mert holnap Ócsán leszünk az öcsémnek meg a hugomnak volt/lesz névnapja :( Sanja ez most igy jött ösze, ma se tudtam a ClubSeat talira menni mert ma meg az aszony anyukájának volt szülinapja... Jövöre meg ahogy látom kikefélnek a Rábán a dieselesekkel lehet majd az Avéval menni :) Látom Fertöszentmikloson egész jót mentél, meg a Roland is már ahogy láttam 13,7-et ment...
azt tegyük hozzá hogy osztrák 95össel az itthonival eme eredmenyt még üresen se tudom produkálni nem hogy 4 fővel és 1 heti nyaraló cuccal fullra pakolva.
Nekem most elég szarul sikerült ez a hétvége, a 3. helyért mentem döntöben egy másik Cordi ellen és sikerült ugy elrajtolnom, hogy 1-be szinte rögtön elkapart, aztán 2-be rögtön 4000 volt addig a másik Cordi meg elment 40 métert és már nem tudtam megfogni...
Alpha lattam hogy kerestel az a jo szamom más nincs már. Probaltalak 1x visszahivni de ki voltal kapcsolva.
Vagyok már itthon hetfö-kedd nekem jo ha neked jo. Majd hivlak.
10,5el megjartam odavissza olaszt odafelé nyugisan hazafelé tiporva ennyit számít az osztrák benya... Alpokbol lementem tengerpartig 8,5-es fogyival tiszta buzuki feeling volt amikor board ilyen 900+ -t irt ki hatótávnak :)
E30at 1dbot lattam E34et már többet főlleg sok DND-t.
Ja motorosok hazafelé fuléll szakadó esőben 140nél le akartak tolni... ennyi öngyilkos jelöltet nem láttam sosa még.
Ma kicseréltem a turbó vezérlö szelepét egy szürkére 2002-es Passatbol, ugy látszik lehet, hogy jó lett alul valami barom modon megy és a nyomás is sokkal agresszivabban ugrik fel... Lehet, hogy most jó az autom bár még nem akarom elkiabálni... Lehet találtam pár tizedet :))))))