2 hónappal ezelőtt, egy szombaton én is leszoktam....nem volt nehéz, délután keltem fel:) gondoltam, kipróbálom mennyire verne a víz estére, ha nem gyújtanék rá....vasárnap, elhatároztam többet ilyet nem játszom:) Mindenesetre, Te tényleg nagyon ügyes vagy!
Ha már többször próbálkoztak lehet, hogy sikerül végleg nekik.Persze a legjobb neki se kezdeni.Na mit szóltok,utolag milyen "okos vagyok.Régen kellett volna több eszemnek lenni.Remélem te nem szivod és igy okosabb vagy mint mi?
A szüleim most valami elektromos kezelést kaptak a bagóról való leszokáshoz. Most újra le is szoktak mindketten. Nagyon remélem, hogy ezúttal már végérvényesen...
Először is, nagyon megdicsérlek a már nem dohányzásért! Attól tartok ez a mondat az én számat sosem fogja elhagyni...... Azért a Te tortád is eléggé rendben volt, így látszólag.... Nem tudom, hogy hál'Isten vagy nem, de nekem nem nagyon van gondom a kilókkal....így csoki is mindennapra jár, csak hogy kiegyensúlyozott maradjak :)
Na ezt nem teheted velem,már is éhezem.Ittam egy pohár ásványvizet,egyelőre.Különben én is édesszáju vagyok,de mostanába uralkodom magamon.Van egy kis plusszom.(és már nem dohányzom,igy még óvatosabbnak kell lenni)Na azt a csokit azért megkostolnám.
Képzeld el, múlt héten, a szülinapomkor ettem olyan fincsit, amiről azt sem tudtam, hogy létezik.....szal, a fehér csoki és a marcipán a kedvencem, de eddig olyannal nem találkoztam, hogy ez a 2 egyben lenne......na, most már tudom, hogy van ilyen! Ráadásul, volt benne valami alkoholban áztatott szilva is, meg egy-két dolog, amit nem ismertem fel.....egyszóval: nagggyonnagggyontutiállatvolt. (A házi krémes nálam is nyerő.....)
az öregek nem türelmetlenek, hanem szeretettel melengetnek.....a nagymamák sütnek palacsintát, meg Rákóczi túróst, meg ilyenek.....a nagypapák pedig mesélnek erről-arról