Szevasztok!
Eddig csak olvasgattam a topikot, látom a TdF miatt jól felpörgött, a cym játékok is egyre jobbak, ahogy itt olvasom. Eddig a CyM1 és a CyM3 demóját nyúztam, de ez már elég unalmas. Most hogy kijött a 4. rész, azt kérdezném van e itt olyan, aki megválna a teljes CyM3-jától, (megunta, 2 db van belőle, etc...), vagy az is jó, ha tud biztos letöltőhelyet (nem dc++). Én modemmel nem tom letölteni (kb 2-3 hét lenne :( + dc hez több megosztás kéne) ezért jobb lenne az első variáció. Előre is kösz
Bye, Algopyrin
Hiya, na kipróbáltam amiket írtál, de nekem egy kicsit(???) más eredmények születtek:
1.) Én nem bíztam a véletlenre, és a USP-vel nyomtam le ugyanazt a szakaszt (ugye az a TdF utolsó előtti szakasza?)
2.) Egy az egyben azt csináltam, amit írtál: flat out-on hagytam 40 km-ig, és onnan váltottam 54-17-re ill. 80-ra a "fastert" - kivéve Azevedonal... (ennek még lsz jelentősége)
3.) Szal az eredmény:
- eleve a többiek nem 50-es átlaggal mentek, hanem 35-össel (kivéve JU, IGG, MR, IN, BL stb - ők egy kicsit jobbal)
- az én kerekeseimnek az "életereje" 1/4-re lecsökkent, és így kb 5-6 km-eren át tudtak 54-17-80-nal menni, onnantól kezdve beállt a testhalál állapota - ellenben a CPUval, mert neki még a 60-62-es TT-sei is végigbírták!!!!!
- nemtom neked hogy volt, amikor flat out-on hagytad, de nekem szinte végig 109-en ment a "faster", kivéve a hegyen, és ez nagyon levett az életerőből
4.) Az eredmény számokban: Armstrong 109. (+3:04), Azevedo 117. (+3:15), a többiek úgy osztoztak az uccsó helyeken, hogy az idejük az elsőtől többek közt +6:11, +14:20, és volt egy +1:06:03(!!!) volt.........
PLS Erre varrjál gombot, mit ronthattam el (de nagyon) :(
A Besancon-i TT- megnyertem Lacival,ráadásul az első 5 QSD-s volt,a 6. 12(!) percet kapott Lacitól;)
Íme a rövid története:
Tegnap este lejátszottam a cym4-ben az első egyéni indításosomat a Párizs-Nizza Prológját(Eddig csak olyan versenyeken indultam/indulhattam,ahlon nem volt TT)
Borzasztó szereplés,a legjobb eredményt Garzelli érte el,100egynéhányadik lett ,1:10-es hátránnyal,a többi kerekesem elosztottam egymás között az utolsó helyeket.
Ekkor gondoltam úgy,hogy kilépek a karrierből,és megpróbálok valamilyen használható taktikát keresni.
A Giro prológján a Fassa-val mentem,már sokkal biztatóbb,Aitor Gonzalez és Cancellara is top20-as.
Ezt követően kipróbáltam magam egy hosszú ITT-n is,ami a fent említett Besancon-i lett.
Első emberem Sinkewitz,végig max-on mentem(105-ös teljesítmény,54-13-as áttétel)
Meg is lett az eedménye,15km után meghalt.
Ezután Horillo következett.Nála fönt beállítottam a "legerősebb módot"(most ne kérdezzétek a nevét),ami ugye "félig szimulálást(a gép pakolja az áttételeket,és a teljesítményt)" eredményez.Végigment síkon 38-as átlaggal,gondoltam nem is olyan rossz.
Nuyens volt az első,akinél sikerült nagy eredményt elérnem.Ezzel a legerősebb "félig szimulálós" rendszerrel teljesítettem az első 30 km-t,majd kézi "irányításra" váltottam.80-85-ös teljesítmény,54-17-es áttétel,amivel kb 40-es átlagot hajtottam.(ekkor már a legjobb TT-s is meghalt,16-18 -as átlaggal ment mindenki,úgy robogtam el az emberek mellett,mintha szembe jönnék;)
Ezzel a módszerrel irányítottam mindenkit.Azzal a különbséggel,hogy a jó időfutamosokat már féltávnál "átvettem én".Direkt megfigyeltem,Laci előtt SantosGonzalez rajtolt.Féltávnál a spanyol 10(!) emberrel előrébb volt,mint Bodrogi.(ugye míg én 38-as átlagot mentem,addíg a többiek kb 55-56-osat,így 10-en megelőztek a mögöttem indulók közül).A lényeg ,hogy az utolsó 30km-en én Santos Gonzalezre is "vertem még 5 kerekest";)
Összefoglalva:
Prológ: nem lehet mást tenni,végig a legkeményebb áttétel.Nekem azzal sikerült nyernem 10mp-ket,hogy az elején 54-18-ből fokozatosan indultam el,és rakosgattam 17-be,16-ba... Így igaz hogy lassabban,de felgyorsul a kerekesem 57-58km/h-ra. Ha már az elején 54//13-al indultam,akkor igaz,hogy hamarabb felgyorsult,de csak 52-53km/h-ra!Ez azért sokat jelent egy ilyen rövid távon.
ITT: A táv első felét,2/3-át a legnagyobb "félig szimulálós" módban mentem,ez síkon 37-38-as átlagot eredményez.Ne ilyedjetek meg,ha rengetegen elmennek melletetek,a végén majd behozzuk;) Majd 25-30 km-rel avége előtt elkezdtem magam rakosgatni az áttételt.ha 54-18,17 -ben tekertem 80-as teljesítménnyel,akkor (nálam) pont elég volt végig az erő.(arra figyeljetek,hogy a lejtőn mindig mintent max-ba kell rakni,ugyanis akkor nem fogy az energiád!)
hm.Az más kérdés,hogy ez éles körülmények között hogy megy,de remélem tudtam segíteni
én (is) a demo crack verzióval játszom. egyelőre furcsa - főleg a 3-ashoz képest - , hogy a hegyi szakaszokon több perc előnyt lehet szerezni viszonylag könnyen. a frissítő is bőven elég, pedig nem is a legnagyobb ászokkal megyek, mondjuk pl virenque, mancebo. szóval könnyű. kivéve a time trial, ott nagyon okosan kell beosztani az erőt. most már nincs kedvem újraindítani a játékot, hogy megnézzem: van difficulty level beállítási lehetőség? lehet hogy az easy-ben nyomom és azért van mindez.
Hm. Rakjam be a 40 eurót a borítékba, és hadd menjen? :) Hát, azért ennyire nem vagyok bevállalós, mivan ha valaki "véletlenül" felnyitja és "véletlenül" kiejt belőle egy-két bankót? :)
Vajon az osztrákoknál lehet kapni? És különböző nyelveken jelent meg, vagy játék közben lehet választani?
1.A Grafikát egyre szebbnek látom,jó ötlet volt,hogy többféle útat is beleraktak a játékba.A felhők árnyéka gyönörü
2.Normal-ban nem látok nagy különbséget a cym3 és a cym4 között.Esetleg a dombosabb szakaszok nehezebbek,több a szökés,taktikusabbak a csapatok.A síkon ugyanúgy kontrollálni tudom az utolsó 20-30km-ert,bár hozzá kell tennem,itt is több a szökés,amiből törvényszerűen több is hazaér.
A large-very large szponzorok mennyivel támogatnak havonta?
Egyenlőre még csak very small szponzoraim vannak,ami nem jelent tűl sok bevételt.Érdekes még számomra,hogy az első hónap után kb 80000euró volt a veszteségem,pedig gyakorlatigag Garzelli és Tonkov kivételével mindenkinek 20000 körüli,vagy az alatti a fizetése.
Az idény során mennyire gyakoriak a formaingadozások?úgy értem,hogy sokszor történik meg az egy versenyzővel,hogy hirtelen romlik a formálya?
Van egy kis gondom: megvan a "crackelt" verzio, mukodik is meg mindne de elértem egy március 30. versenyhez(5 szakaszos,tiszta sík)elérek a szakasz feléhez és egyszerűen kilép a program ez a 2. szakaszon jelentkezett akkor ujbol elindittoam és le szimuláltam.Jön a 3. szakasz és ottis a felénél kilép azt hozzá kell tennem hogy 8x sebességen porgetem végig mert tok unalmas 200km.est szakaszt végig nyomni simán.
Szerintetek lehet ez probléma vagy másfelé kerressem a hibat? esetleg telepitsem újra?
Bocs srácok, hogy az elmúlt napokban nem frissítettem, de nem volét nagyon időm rá. Most azonban érdemes megnézni a honlapot, mert raktam fel néhány dolgot.
Siker a Tour of Romandy TT-n (igaz, még csak prológ): Bodrogi 1., Bettini (!) 10., Virenque (!!!) 14.
Annyit csináltam, hogy megvártam, míg kigurul a "dobozból", és felgyorsul úgy 42-45-ig, aztán a második kereket (asszem az lesz az áttétel) maxra tettem, tehát az eddig úgy 8.30 m helyett 10.50 m-t tett meg egy tekeréssel. Így az átlag sebesség 3-4 km/h-val javult (47-49 helyett 51-53-ra), és a siker nem maradt el. Ez a növéles különben a hosszabb (30-40 km-es) szakaszokon is bejön, ha sík. Hegyen viszont égek, szóval most oda fogok koncetrálni! Tőletek is várok tapasztalatokat.......
Camenzind persze hogy őket rakja be favoritnak mert logikus hogy azok számítanak favoritnak akik tényleg jók olyan szakaszon mert érdekes lenne ha mondjuk sík szakaszon mindenki very bad lenne csak Armstrong lenne godd és ezért őt raknák favoritnak. Remélem érthető voltam :)
Mivel nem tudtam a spílt megrendelni a netről (nem találtam dombornyomott-kártyatulajdonost) írtam a DigitalJestersnek, hogy nem-e van másik megoldás, merthogy itthon nem árulják a CM4-et.
Erre ez jött:
If you can send us a money order to
Digital Jesters LTd Unit 4 The Weltech Centre Ridgeway Welwyn Garden City Herts AL7 1DU
We will dispatch the goods.
Na most, mi a fene az a money order? Meg ez a cím melyik ország, egyáltalán?
arra figyelj, hogy az első szakaszt, vagy prológot ne szimuláld többnaposon, mert elcseszi a recovery-t, én is ezzel szivtam az első fél szezonban mire rájöttem...
Értem.még nem tudok átfogó véleményt alkotni,hiszen mint a hozzászólásomban is elmítettem,ezek az első benyomások,Ráadásul még csak 2 futamon vagyok túl
1. ez karrierben nem egészen igy van, mindig kiirja a nagyneveket favoritnak, akkor is ha rossz a formájuk... pl nekem a touron mindig kiírta 3 csillagal hogy Petacchi, McEwen, Zabel, ezek közül Zabel (aki az enyim) egyszer jutott el odáig hogy sprintelni tudjon, máskor mindig leszakadt féltávnál (síkszakaszon), mivel a formaidőzítés nem volt tökéletes. McEwen-t se láttam még elöl, Petacchi nyert egy szakaszt a Pireneusok után, akkorra került jobb formába.
Amikor egy kisebb versenyen Wesemann-nal nyertem 3 síkszakaszt, akkor se todott bekerülni a 4-ken a favoritok közé...