A kamion összefoglalót akkor majd leszedem, köszi! GP2-GP3-ba is csuszott egy kis adás hiba (kb 20másodpercig nincs adás), bár ha jól látom még azt ismétlik majd este. A WTCC és a Rallycross tán jó de már nem akarok semmit elkiabálni :D
Az eltűnt dvd meglett, egy Mobil1 the grid volt még az ETCC és TCR melett. Akkor a tempó ismétlés volt azért töröltem, csak furcsa hogy nem morgolódtam amiatt hogy megint ismétlés volt, de mint írtam mintha nekem is az rémlett volan hogy kétszer volt ismétlés idén. A Grideket meg majd összegyűjtögetem a lemezekről és megnézem mit mutat, ha jól rémlik legalábbis tavaly volt olyan a végén hogy elmondja mi lesz a következő adásban.
Dakar első részt felvettem ES1-ről de nemtudom a többire lesz-e majd kedvem.
Az Africa Race-t az rtlmost.hu lapról gépen veszem fel, mert annyira idióta időpontokban van. Az mtva mióta átváltott silverlight helyett Flash-re nekem nem megy a jelenlegi böngészőkkel, flash bővítményekkel( az uj flash meg nem kompatibilis a régi FF-el, új FF-et meg nem rakok, több ok miatt is). Ezért az mtva-s reggeli 2-3 perces hiradóban lévő összefoglalókat nem tudom gépen sem felvenni. (Virtuális Gépen friss flash friss böngészővel szaggat a kép :/ )
Ja majdnem elfelejtettem, a Hungaroring Magazin 12.20-án csak nálam volt a 12.13-as adás ismétlése vagy nálad is? :D (Ha nem tévedek akkor 12.27-én volt új műsor, szóval lehet lesznek még egy darabig és nem lesz "téli szünet")
Sziasztok, meg tudná nekem valaki mondani, hol találok a mostani Dakarról magyar tudósítást, főleg videókat? Eddig a videoracingról néztem, de megszűnt sajnos.
Nem tudom, hogy olvasod-e még ezt a topicot. Azt szeretném megtudni, hogy a kamion EB-s összefoglalót felvetted-e az M4-ről?
Nem gondoltam hogy az F1-en kívül másról is csinálnak ilyen összefoglalókat. Pénteken így le is maradtam róla, a szombati ismétlést ugyan elindítottam de kb 5-6 perc után egy majdnem 2-3 órás áramszünetünk volt.... :(
Nagyon szépen köszönöm, örök hálám! Egyik kedvenc időszakom, ekkor még rendes gépekkel mentek! Korábban is leakartam szedni, de valahogy mindig elmaradt, aztán mire arra jutottam, hogy tényleg leszedem, addigra sajnos a video.racing.humegszűnt!
Egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok, hogy esetlegesen valaki feltudná-e tölteni a 2006-os vagy 2008-as F1-es szezont?! Sajnos F1 Adatbázison a régi felhasználói fiókom törölve lett, most meg hiába próbáltam újat csinálni, egyszerűen sehogy sem akart összejönni! Szóval ha valaki ezeket a versenyeket feltölteni, azt előre is nagyon megköszönöm!
Nagy WRC,ERC,WTCC és F1 rajongó vagyok, nem hagyok ki versenyeket.
A videoracing megszűnése nekem nagy érvágás volt, mert a WRC összefoglalókat mindig onnan töltöttem le. A többi kategóriát már youtube-ról is sikerül megnézni, de a WRC-ket valamiért sehonnan se tudom beszerezni. Az utolsó verseny amit láttam, az a német rally volt ,de azt is valami noname orosz oldalról töltöttem le. ( eddig tudtam kickasstól meg pirateról folyamatosan követni, de azokra hónapok óta nincs WRC feltöltés)
Valaki tud esetleg ajánlani oldalt, feltöltőt, ismerőst aki tudja ezek hol lelhetők fel?
Egyik dvd-m eltűnt/elkavarodott valahogy, nagy valószínűséggel ETCC Imola Race2; TCR Sepang Race1,2 (és talán még valami) volt rajta, mivel ezeket sem lelem sehol. Az ETCC Race1-es DVD viszont megvan. Az ETCC és TCR 10.02-án volt.
1. Megtudnád mondani hogy ez a két esemény milyen hosszú volt ténylegesen a tv-ben leadva?
Azért kérdezem, mert az feljegyeztem az egyik pénteken, hogy a Tempó Kassa-i adása(09.17) utáni hétvégén(09.24) is azt ismételték, tehát nem volt új rész. 10.01-en az élő tenisz miatt a Grid és Tempó is elmaradt, Vasárnap a Tempót feltudtam venni, Tereprally Nagykálló és rallycross Máriapócs volt benne. A 10.08-áról pedig ezt írtam utólag: "Múlthétvégén, ahogy várható volt megint csúszott a tenisz, a Tempó ezúttal megúszta, de a Mobil1 The Grid nem, nem ismételték máskor ezt a 17-es részt, szombaton meg elvileg a 18-ast akarják adni...."
Nem találom-ezt a 10.08-ai tempót sehol sem, pedig mint írtam fel lett véve, lehet hogy ez a Nagykálló-s Tereprally ismétlés volt, de akkor azt miért nem jegyeztem fel. Az 1. kérdés ezért is érdekelne főleg hogy lehetett e valami azon a DVD-n még esetleg ez a tempó, bár erős a gyanúm, hogy azt a lemezt én megírtam, (legalábbis meg akartam írni) 10.02 Vasárnap késő este.
2.Úgy emlékszem tempókat te nem szoktál nézni, így az első részben nemigen tudsz segíteni, de régebben volt egy WSR-es link és nem tudom hogy azon vagy egy másikon lehetett Angol nyelven megnézni a Mobil1 The Grid-eket is, ez él még vagy emlékszel a címére? Azt szeretném valahol megtudni hogy a Sport1-en a 17es rész ment le, vagy nem foglalkoztak vele, hogy csúszás miatt nem került adásba és adták a 18ast...