A tavalyi szezonjához képest most Cole sokkal jobb. Camara pedig tényleg nem sok lehetőséget kapott (valamelyik meccsen - talán a Bolton ellen - lőtt is egy gólt amit tévesen nem adtak meg). Kezd összeállni egy frankó kis csapat, ami remélem a visszatérőkkel még erősebb lesz. Bár Benayoun játékának hiánya még érződik a támadójátékon.
Lehet, hogy őt nem lehet bevonni az összjátékba, de ő másokat be tud vonni. Eddig idén 6 gólpasszt adott, amivel Fabregassal holtversenyben az első a ligában. Ha még hozzávesszük a két gólját, messze a legeredményesebb játékosunk idén.
Nem tudom, szerintem alapjában véve hasznos a játéka. Ahhoz képest, hogy a szezon kezdetén még a kispadra sem fért oda, és biztos lehetett benne, hogy rövidesen a Championshipben fogja folytatni, jól összeszedte magát. Vagy inkább Curbishley őt.
Fú, nemtom... Az elmúlt 7-8 meccsünket mind láttam és nekem nem tetszik. Szertelen, elszórja a labdákat, az összjátékban szinte képtelenség bevonni, illetve ha sikerül, akkor annyi is a helyzetnek. Pl.: Tegnap a meccs elején kapott egy pazar passzt balról Etheringtontól, Cole kábé 25 méterre háttal állt a kapunak, átvette a labdát, majd megfordult és... mehetett volna előre, mert ember nem állt a környéken. Bevihette volna a 16-osra, szabadrúgás, 11-es, kapuralövés, bármi benne volt a szituban. Erre mit csinált? Visszapasszolta a labdát, előre rohant a semmibe és oda lett a helyzet... szóval ilyenek.
Amúgy hajt mint a barom, érzi, hogy Bellamy, Zamora és Ashton híján óriási lehetőséget kapott. Lehet emiatt görcsöl. Szerintem a gyengébb verziója Harewoodnak.
Nagyon kellett ez a 3 pont. Így még látótávolságon belül maradt a 6-7. hely, bár az is elég lenne ha végig az első 10-ben tudnánk maradni. Ami rossz, hogy Etherington megsérült, Cole pedig eltiltatta magát. Az Everton ellen szerintem még nagyobb bravúr kell majd.
szerintem a mostani forma alapján akár meg is lephetjük a Cselzit (pl. Aston Villa), de belefuthatunk egy KO-ba is (pl. Man City) ha számszerűsíteni kéne az mondanám, hogy gy15/d25/v60 % a részünkről
Azárt ha elhoznánk mindhárom pontot a Stamford Bridge-ről az nemlenne semmi, én elégedett vagyok a mostani 1 pontal is a Spurs ellen, mert könnyen 0 lehetett volna belőle ha Green nem védi a ki a tizit!!!
Lassan be kell látnom, hogy ez a Cole gyerek (szerencsére) nem is olyan ügyetlen. Az előző szezonban Bowyerrel együtt leírtam őket. Az viszont az angol fórumokon is téma, hogy Neill eddig nem mutatott túl sokat. Lehet pihennie kéne pár meccset. Szombaton jó lenne legalább 1 pontot elcsípni a Cselzitől (bár titkon 3-ban reménykedek)