sziasztok friss Állólámpás birtokos vagyok és keresnék hozzá pár csecsebecsét , esetleg tudnátok segédkezni , köszönöm
Diesel plakett hátra .. Domború fényszóró üveg Fabetét .. Amerikai lökösre való hátsó baba bal oldali mogyoró kárpit .illetve térképtartó zsebek . első generációs biztonsági öv illetve tükrök . de minden infó vagy bármi tanácsot szívesen fogadok :)
Ez W123-asba való és az állólámpásba teljesen más van. Egyedül a kormánymű kompatibilis csak az irányító kart kell cserélni rajta. A kormányoszlopot pedig nem kell kicserélni mert állítható a hosszúsága. Két részből áll és szépen össze lehet csúsztatni a megfelelő hosszúságra. Ezeket mind tapasztalatból mondom mert én is éppen a kellős közepén vagyok az állólámpásom szervósításával. Elég nagy szívás és nagyon nehezen akar összeállni.
Sziasztok, valaki nem tudja milyen állolámpásban lévő motorhoz használtak ilyen szervószivattyút? mármint a tartály és szivattyú egybe lévő változatát, én úgy tudom hogy csak W123-on jelent meg elösször.
Zogobácsi, hát még nem tudom hogy legyen mert igazából kometten akartam venni a settet nem így eggyesével összeszedni de lehet hogy arra kell folyamodjak, a kormányoszlop a rövidebb vagyis a szervósé? ami neked van
A török igazából jó lenne, mert a gumi része és a fém része is egész jó. Az összedolgozás se rossz. Egyet nem értek, amikor elkészítették a formát, akkor nem volt náluk egy mérőszalag, vagy egy akármilyen mérőeszköz, amivel le lehet mérni a hosszokat meg az illesztési pontokat? Semmi nem stimmel. A hosszok rosszak, ezáltal nagyon botrányosan állnak az autón. A hátsó/oldalsó felrakhatatlan. És ugyanez vonatkozik a 123-as török cuccokra, ugyanez... Sajnos.
Az ilyen dolgokkal kapcsolatban azért nem tudok sose magamhoz térni, mert szart ugyanolyan erőfeszítésbe kerül gyártani, mint jót. A jó gyártása jelen esetben egy eurocenttel sem lenne több, mint a használhatatlané.
Ezek sem voltak tökéletesek, a gumi alatta itt-ott meg volt repedve. De a krómok szépek voltak, nem voltak ütve. A törökkel mi a tapasztalat? mennyire vállalható?
..és majd hogy fog gyönyörködni benne az új "gazdája"! Biztosan el is dicsekszik majd vele, hogy milyen szépet loptam egy márkatársamtól! :-( És azt hittem, az állólámpás tulajdonosok egy nagy család megmaradt kis része. Családtagtól lopni??Hát,..gusztus dolga! Remélem olvassa a fórumot a tolvaj is! (Biztos vagyok benne!)
W115 diesel járgányomban az akkumulátor nincs rögzítve. Ezt szeretném szakszerűen eredeti alkatrésszel megoldani. Valaki tud segíteni? Üdv Mindenkinek!
Az autóm teljes felújítása olyan stádiumba került, hogy új padlókárpitra van szükségem. Egyetlen céget találtam Magyarországon, ami autóipari kárpitanyagokat forgalmaz (Autoleder Kft). Kaptam tőlük mintát, jó a minősége, szép a színe és van színválaszték is. Egyetlen bajom van vele, hogy baromi drága: bruttó 9900ft/m2. Ebből kell 6,5m2 a csomagtérrel együtt. Értem, hogy a minőséget meg kell fizetni, de ez majdnem a bőr árában van amivel az üléseket behúzták. Az a kérdésem, hogy ismertek-e ezen kívül olyan céget ami autókárpit anyagok kereskedelmével foglalkozik?