Az a mosolyogtató, hogy én sem. Egy koncerten nem voltam hajlandó az első sorban nyomulni. Én mindig "fenn" ültem... Úgyhogy, ez elég komoly lehet nálam:-) Kb. olyasmi, amit Te említesz.
Egyrészről nagyon jó lenne találkozni vele, ugyanakkor nem vagyok az a "rajongós" típus... OFF Persze anno a fél lovamat adtam volna azért Bécsben, ha NoJo-val 1.5 szót válthatok koncert után :) Meg is lett volna rá az esély, de vissza kellett érnünk Sopronba a szállásra, éjfélig...
Hát a kép mégsem jött össze, pedig már nagyon úgy nézett ki, hogy csatolta és amikor elküldtem, csak a szöveg maradt (persze tele gépelési hibával). Mindenkitől elnézést kérek, majd még próbálkozom.
Flaviot nekem is sikerül elkapnom Müncenben. Annyira tündéri volt, ott pózolt a törülközőjével csak nekem!!! Koncert után kint volt a technikusokkal és mindenkihez volt pár kedves szava, aki megszólította.
A képet persze láttam, amihez gratulálok, büszke lehetsz rá :))) Nekem is kéne egy ilyen ... De azért 9 órát várakozni elég gáz. Ha lesz közelebbi infód majd a nagy nap körül, mindenképpen értesíts!
de pont ma írta nekem, hogy hallotta h április 22. koncert, budapest.
majd rólog az ügyön.
amugy sok más sztárcsapattal, hirességgel ellentétben, erosnál nem gáz az ha többen vagyunk, mert türelmes és aranyos mindenkit meghallgat.
nekem egy nagy utcai plakátot amit leszedtem, ügybe-bajba került kicsomagolni akkor volt, de megvárta, kérdezte h mekkorába írja stb...
meg figyel h a közös foton, ne legyen a kezedben a papír stb...
sőt a legjobb h grimaszokat vág a fotoba :))) aztán mondja h mégegyet! abba már normális. szóval kedves nagyon és közvetlen. amugy itt a topik első hozzászólásaiban betettem akkor a közös képünk. az is a hilton előtt van.
Szeretnék én is csatlakozni a hotel előtt várakozók klubjához, ha van még hely ... Most már nagyon valószínű, hogy nem csak hárman lesztek ott Marcinter, és reméljük, nem bánod meg, hogy ilyen nagylelkű ajánlatot tettél :) Egyébként az az olasz barátod véletlenül nem hozható kapcsolatba az Arany János utcával? Tényleg nem szeretném, hogy leleplezd Őt, csak úgy kérdezem. Te hallottál arról, hogy 2003-ban Eros melyik étteremben ebédelt a Liszt Ferenc téren?
Rám is számíthattok hotel-előtt-várakozás ügyben! :)
A szobája előtt lesz testőr? ;)
Életem nagy élménye lenne, ha személyesen találkozhatnék, beszélhetnék vele, lefotózhatnám... Tényleg nagyon irigyellek Marci, hogy neked ez megadatott.
Más: Az exfelesége, Michelle, az olasz sajtóban azzal fenyegetőzik, hogy ha Eros továbbra is "erősködik" az Aurora-val kapcsolatos perben, kitálal, mi is volt a szakításuk valódi oka... Érdekes.
Bocs, én nem akartam senkit megbántani...Végülis, a lényeg, hogy JÖN!!!!!
És én mindennél jobban szeretnék találkozni Vele. Bár leginkább úgy, hogy még ott legyen valaki, ha esetleg elájulnék!:-) Ahogy magamat ismerem, biztos meg sem tudnék szólalni. De nem akarom kihagyni a dolgot. Személy szerint, hálásan köszönök mindent, ha tudsz ebben segíteni!!!!! Irigyellek Téged ezért és /lehet, hogy hülyeség/ már az is jó dolog, hogy Te találkoztál Vele és el is mesélted!
Értesíts légyszí', ha bármit megtudsz vagy esetleg "mellémállsz" ezügyben.:-)
emiatt ne aggódj, ezt sztem már most elmondhatjuk hogy a hilton westendbe mert
1 eddig mindig ott szállt meg, én is ott találkoztam vele (más kérdés, hogy előtte 9orát álltam a kempinszky előtt de aztán megtudtuk, és utólag azt is megtudtam h mindig ott szokott)
2 ez a kedvenc szállodája
nem felvágni akarok a most következő sorokban, csak segitségetekre lenni.
van 1 olasz barátom, aki itt él és ő ismeri személyesen is Erost. erről nagyon zárkózottan beszél, de azt is elmondta hogy amikor legutobb itt volt akkor előtte pár héttel Eros küldött neki emailt, hogy mikorra menjen a szállodába dumálni.
(sőt ez meg tényleg már kulisszatitok, hogy amikor jött ki eros este a hotelből pont róla beszélt a Flavioval. (tudjátok az a kopasz gitárosa) éppen elcsiptem hogy "anche ... ha detto questo"
bocsi a titokzatosságért de nem merem kiirni a nevét mert ő sem szereti ha erről kérdezem.
de tőle hallottam amugy a 12-iei időpontot, amit lent beírtam, csak nem akartam ilyen keménygyerek stilusban, hogy eros haverjától tudom...
de lehet h akkor ő rosszul nézte meg, én nem néztem ennek utána. szoval lehet h mégis a ti verziotok az igazi. én csak hallottam tőle de tényleg nem kerestem utána csak mondtam hogy jo akkor 12.-e.
szoval a hotel ne legyen akadály, és jo lenne ha most akkor nem csak 3an lenénk majd ott a hotelnél!!
ja meg azt is elmondom, hogy eros közvetlenségét jelzi, hogy a környéken nincsenek ilyenkor biztonsági emberek, leáll velünk beszélgetni, kérdezi megyünk-e a koncertre, (nekem pl a jegyeket is ő adta) szóval ez tényleg egy örök élmény lesz!!
segitek mindenben amiben tudok, hogy aki még nem látta közelről eljussatok ti is ehez az érzéshez mert tényleg ahogy lent írtátok, tényleg felemelő beszélgetni EROS RAMAZZOTTIval. kiirni is fura :)
szoval már nem kell sokat aludni h ujra viszontlássuk!!
A ramazzotti.tv. honlapon láttam, ami inkább tájékozott, mint a "teljesen" hivatalos.
Főként, hogy a "hivatalosról" mindenképpen átirányítanak az elöbbire...Úgyhogy, szerintem elég "hivatalos".:-) Egyébként a srác, aki működteti, igen jóban van Eros-szal. Talán hihetünk Neki. Legalábbis, eddig mindig bejött, amit előre jelzett...
Mit mondjak, nem vagyok egy extázisra hajlamos valaki, de "tátott szájjal" olvastam amit írtál. Eros esetében lennék arra képes, hogy az első sorban nyomorogjak...Voltam koncerteken, ahol akkori nagyon-nagyon nagy kedvenceim léptek fel, de nem nyomultam a küzdőtéren...El sem tudom mondani, mennyire irigyellek, persze jó előjellel, "meghalnék", ha megállna elöttem pár méterrel és ott énekelne...a többiről már nem is beszélek:-) Nem tudsz képeket küldeni? A Stella Gemella tényleg olyan "nagyhatású", mint a DVD-n? Nekem az az egyik "mindenem".
A bécsi koncerten hihetetlen dolog történt! A színpad két oldalán ugyanis lépcső volt, amit már a koncertre várakozás közben kiszúrtam. Egyáltalán nem volt szokványos, hiszen akkor már az 5. Eros koncerten voltam, és mint a legtöbbször, az első sorban álltam. És egyszer csak megtörtént a csoda! A jobb oldalon lesétált a lépcsőn!!! Képzelhetitek azt az őrjöngést, mindenki meg akarta érinteni. Először csak szép lassan sétált – ja és közben az Un attimo di pace-t énekelte, ami szintén nem volt megszokott azon a turnén, hiszen mindig azzal fejezték be, de csak fevételről, soha nem élőben -, megfogta az érte nyúló kezeket és akkor megállt középen háttal, aztán képzelhetitek azt a tapizást, simogatást, amit a szerencsések műveltek vele, és amit el kellett viselnie!!! Aztán következtünk mi, a bal oldalon állók – a fenébe is pedig nagyon közel álltam a küzdőtér közepéhez! -, és nekünk is megadatott a lehetőség, hogy megérintsük a kezét, szóval én is azon szerencsések között lehettem!!!!!!!!! Felejthetetlen érzés J !!!!!!!!!!! Sajnos ide nem vittem fényképezőgépet, de Münchenben és Luccában fényképeztem is:)))
Folyt. köv: Lucca, 2005.07.15.
Amikor legutóbb Magyarországon járt (2003.10.16.), akkor én is észrevettem, hogy rossz kedvű, sőt ami még szembetűnő volt, hogy lefogyott a 2001-es fellépéséhez képest. Ezt természetesen ennek a két dolgognak tulajdonítottam, csak a kedvtelensége okát találtam egy kicsit furcsának. Aztán hamarosan meg is lett a válasz, amely szerint Eros megharagudott a magyar újságírókra, mert valamilyen valótlan dolgot írtak róla az egyik újságban, aminek a híre eljutott hozzá. Ezért szinte úgy kellett könyörögni neki, hogy fellépjen Magyarországon és valami óriási gázsit emlegettek, amiért hajlandó volt ezt megtenni. Ha figyeltétek akkoriban, nem is volt semmilyen interjú, vagy nyilatkozat e körül a koncert körül a részéről, mivel teljesen elzárkózott a média elől (nem úgy mint a 2001-es koncenrje előtt, amikor valamelyik foci pályán adott interjút, ha emlékeztek rá). Szóval a koncertet ezért szinte sértődötten adta le. Hát ez látszott rajta. Amit azzal is tudok igazloni, hogy utána ott voltam Münchenben október 22-én és 23-án ( !! :))) ) is mindkét koncertjén és meg kell, hogy mondjam, klasszisokkal jobb volt, hihetetlenül jó hangulatot csinált, olyan trikója volt, amin München felirat díszelgett és németül mondta, hogy "Ich liebe dich München", valamint olyan számokat adott le, amit itt egyáltalán nem, de azt úgy értsétek, hogy pluszban! Pl. a Mamara-t, amikor is elérzékenyült, és ezután a szám után közvetlenül adta az Un emozione per sempre-t, hogy feloldja a feszültséget. Hihetelenül jó koncert volt mindkettő. Az igaz, hogy nem volt teljesen egyforma a kettő (másnap például már nem adta elő a Mamara-t, szerintem felkavarta), de össze sem lehetett hasonlítani a budapestivel. Ezenkívül voltam még Bécsben 2004. március 10-én, ill. Luccában július 15-én, amik szintén fergetegesek voltak, egyáltalán nem olyanok mint a budapesti. Ha érdekel valakit, szívesen beszámolok róluk:)))
Eros évről évre, albumról albumra, koncertről koncertre rockosabbra veszi a figurát, ez pedig tetszik nekem... Persze, majd a teljes album ismeretében nyilatkozom, de ez a nóta jó.