A baratod allapota sulyos, de gyogyithato. Rendszeres fulapolassal, egeszsegre karos zenek fogyasztasanak elhagyasaval, stresszmentes eletvitellel tartos javulas erheto el.
tool reszerol mar volt szervezoiroda megkereses, hogy jonnenek ide..... nem mondta meg melyik iroda az. nem meri az iroda bevallalni, mert fel hogy nem lesz ra igeny
Azt nem tudom, hogy ŐK hogyan definiálják a zenéjüket, de a Wikipedia szerint 3 stílusba is besorolható: Alternative metal, Progressive rock, Progressive metal. Viszont egy teljes bekezdés szól emellett a műfaji besorolás körüli vitákról...
De van egy idézet is:
"As far as the prog references go, we embrace them. However, we would prefer our new moniker, which is a Mulligan stew of progressive rock, Bulgarian folk metal, rock ’n’ roll, ’80s disco and Christian rap that we like to call Munge."[32] (Keenan, interviewed by the Boston Herald, 2006)
De hogy ^ebből mit lehet komolyan venni, azt nem tudom. :)
Üdvözlök mindenkit. Nem jártam még itt. Mostanság kattantam rá a Tool-ra. Megmutattam egy barátomnak, aki simán lenumetálozta. Kicsit ki vagyok akadva, hogy egy csoportba sorolta a Linkin Park-kal és a Limp Bizkit-tel. Nem tudja valaki, hogy hogyan definiálják ők a zenéjüket? (Eleve hülyeségnek tartom, hogy kategorizálni kell.) Nekem a numetal nem nagyon jutott eszembe róla, de lehet, hogy csak nekem nem.
Azt a blablablásat a NovaRockon is mondta a Jambi előtt. :) De az volt a legviccesebb, hogy úgy hallatszott, mintha tényleg elhadart volna egy értelmes szöveget, és nem csak halandzsa lett volna. :D
aki vágja azokat az előadókat, számokat, amik a koncertr elött szóltak, tüstént írjon nekem képeslapot, amire a vérével írja fel válaszokat. ami gecijó volt még az a legleje, amikor bejöttek. ott még csa gombóc volt a torkomban.
hánnemtom, akiket én láttam azokat csak kilóra (tudom nőgyűlölő paraszt vagyok, amúgy nem).
amúgy még annyit hogy nagyon sok számot máshogy jáccottak el, jambi elején olyan dobszólóval, h jajjj, már nemtom melyiket szám átment space rockba és már-már ozric tentaclest nyomtak.
ja bocs, mégse ugyanaz, nekünk elnyomták a potot:)))) amúgy a szám elött maynard megkért mindenkit, h dobja el a cigijét, mer különben nem tudja elnyomni a számot:))))
valóban nehéz hazajönni. volt már valaki a Hlavi Nadrazinál?életveszélyben voltam.
amúgy prágában tök ugyanezt nyomták. katowicében nyomott olyat maynard, h ien "nemértemmiafasvan" fejet vágott?nálunk kicsit baszakodott a mikorfonja, de király volt. bár a zúzda részeknél sztem bebecsúszott egy-egy hiba, de az, amikor az aenima "leran to swim"jét nemtom hány100 ember egyszerre ökölbe szorított kezek rángatásával üvöltötte, akkor kicsordult a könnyem. ez van. nem vagyok férfi, nem is akarok lenni. amúgy koncert elött nyomtak meshuggaht, polritmusú reagget és technot.szóval ebből a szempontból is érdekes volt. ellenben prága kicsit félelmetes volt nekem, még jó, hogy találkoztam egy argentín jánnyal, akivel együtt tévedhettünmk el a városban és együtt játszhattuk el többször hatalmas nevetás közepette azt, h mint a szellemkutyában simán elbeszélünk egymás mellett és mindenki csak fújja a magáét:)))
ja, és a csehcsajok kb olyanok, mintha egy heringet kereszteznének egy bálnával.