Ez az 1.5ös Firefox ez már stabil? A régi kiterjesztésekkel mit csinál? 1.0.7ről miért érdemes áttérni? Magyar fejlesztési leírást nem nagyon adnak ehhez.
Szerintem neked elsősorban nem a Mozilla-frissítés hiányzik, hanem egy Flash- és egy Java-plug-in. Az előbbit a http://macromedia.com , az utóbbit a http://java.sun.com/ site-ról töltheted le és telepítheted.
"Amíg IE 6.0 használtam trójaiak sokasága bénította meg a gépet."
Azért ez nem feltétlenül írható az IE 6.0 számlájára. Nem mintha védeni akarnám, mert WinUpdate-en kívül soha semmi másra nem használtam, de az IE 6.0-val történő böngészés és a trójai programok jelenléte között ennyire direkt ok-okozati összefüggést hiba feltételezni.
A Mozillát frissíteni (vagyis a legfrissebb verziókat letölteni) ezekről a helyekről tudod, teljesen legálisan:
Mit kell csinálni a mozilla levelezőjével, ha az egyik postafiókom "kiszolgálótanúsítványa " lejárt? Pop3 eléréssel tölteném le a levelet és minden indításkor hisztizik.
Nálam tegnap a több hónapja a gépen lévő Mozilla csinálta ezt. (Annyi változott, hogy a routeremet kölcsön adtam, ezért közvetlen kapcsolódik a hálókártyám az ADSLBridge-re.)
Arra gondolok, hogy valamit rosszul állíthattam be, vagy bedöglött ez a csoda kínai bridge. (Bár, az adslteszt szervernél minden Ok, ezért lehet, hogy másutt van a hiba.)
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy az 1.5-ös Firefox a proxy jelszót nem csak az elso oldalletöltés elején, hanem gyakorlatilag minden kattintás után kéri, ráadásul többször is. Valamelyik korai bétában már találkoztam is vele, ezért aztán ment is a kukába. Nade ez már a végleges, nem? :-O
Köszi így már müködik, de akkor sajnos nincs "Adblock" fül a flash felett, így letiltani sem tudom. Maradnék a Flash 7-nél, de most olvasom milyen kritikus hiba van benne. :( na mindegy, talán majd az 1.5-ben jó lesz. Próbáltátok már a bétát? Milyen újításokat hoz majd?
A történet igen egyszerű: a Mozilla/Netscape nem ismeri a <BGSOUND> parancsot! Helyette az <EMBED> player-t kell használni a következő módon: A <BODY> utáni részbe kell bírni, hogy <EMBED SRC=sound.mp3 AUTOSTART=TRUE HIDDEN=true VOLUME=100 LOOP=TRUE>
Ha pedig mindenképpen szeretnéd, hogy szóljon, akkor keress egy JavaScript-et rá itt, vagy itt.
„Mindenki ezzel jön!” Erről az a bizonyos autópályás vicc jut az eszembe.
Meg hát neteztem úgy, hogy éjszaka volt, nem sokkal a gépemtől aludt a párom, ugyanakkor bizonyos okoknál fogva mégsem akartam kikapcsolni a gép hangszóróját.
Adblock természetesen. :) Rákerestem googleban és ezt találtam: http://techpatterns.com/forums/about528.html És valóban, visszamentem Flash7-re és jó minden. :)) Nálatok müxik Flash8-al is?
Ja, az miért lehet, hogyha a Mozbackup-ot használom, akkor a "restore" után a Firefox el sem indul. :( Elég idegesítő, ilyenkor egy teljes újrainstall segít csak, be kell állítani mindent előlről. :( De ugyanez a hiba ha nem Mozbackup-pal, hanem csak simán a "..Application DataMozilla" + "c:program filesmozilla firefox" mappákat írom felül egy másik gép mappáival.
nem ertem mit jelent az, hogy : "kívülről" :) Ha a mab file-t akarod kozvetlen nezegetni, fogj 1 mab file nezegetot:) De az addressbook-ot tudod exportalni is csv-be, txt-be, ami emberibb. csv-t meg barmilyen tablazat kezelo programmal kenyelmesen megnezhetsz, vagy csak siman valamilyen szoveges file nezegetovel.
Üdv! Van-e arra mód, hogy a Thunderbird címjegyzékét kívülről is el lehessen érni? (Merthogy marha macerás, ha csak egy telefonszám kellene és éppen offlány vagyok. Vagy bele kell lépni a ThB-ba és csitítgatni, hogy ne akarjon kapcsolódni, masterpasswordöt kéregetni, miegymás... Az ApplicationsData... -> abook.mab-ból txt-ben mazsolázni szintén nem álmaim tárgya...) B®
adblock vagy flashblock?:) Ha adblock akkor van 1 olyan szabalyod felveve ami kiszur minden swf filet. Nezd meg. Ha flashblock akkor meg a flash helyen egy, az iment emlitett, F betus valami jelenik meg, arra kattintva indul el a flash ha TE akarod.
Csak részben van igazad. Tehát nincs. :) Az igaz, hogy a Trash-ből törlődik, de az eredeti file-ból a tömörítésig nem törlődik a levél. Az imént néztem meg magamnál. Ez egy törölt - pontosabban hidden, de valójában meglévő - levél fejlécében van:
Ez egyben módszer arra nézve, hogyan tegyünk láthatóvá egy már töröltnek vélt levelet. Tömörítésnél ezeket a hidden leveleket már nem írja vissza a file-ba, tehát akkor valóban törlődnek. Ugyan Linuxon néztem, de ez a Mozillát nem érinti.
Sziasztok! Az miért lehet, hogy ha az Adblock be van kapcsolva Firefoxban, akkor a Flash animációk nem jelennek meg? Ha kikapcsolom akkor rendben. Vagy más progi bezavarhat neki? (Spybot, Spy Sweeper és Ad muncher fut)
- ez igaz, mondjuk erre lehetne irni egy extensiont:) - ez gondolom azert lehet, mert ekezetesek az imap konyvtar neveid? Nalam teljesen jo, ugyan az a file/konyvtar neve mint a megadott mappa neve:) ( igaz nem adok meg ekezetes neveket:) )