Az a baj 83 körüliek meg német papirosak tehát csak alkatrésznek ahhoz viszont drága vagy eggyet meg csinálni a 3 bol patikára és H -s rendszámoztatni németbe bár ha bontja az egyik ezüst szinünek a sárvédöjére meg ajtójára vevö lennék mert egy hasonlo rom van nekem is :D
Scirocco 2-nek az ajtóknál van gyárilag valami kábelátvezető (gumiharang, ilyesmi...)? Mert jelenleg az egyetlen kábel, a hangszóró kábele csak simán át van húzva az ajtóból a kaszniba. Egy gumigyűrű van a furatban csak.
Most csatlakoztam csak a fórumhoz, bár már évek óta egy Sciroccoval járok. A múlt héten nekem tolattak és szükségem lenne egy fekete elülső lökhárítóra és egy jobb oldali sárvédő díszlécre (86os 1.8as Sciroccohoz). Tud valaki segíteni?
Igen, és van szaki, aki azt mondja, hogy mind a 3-at (és ha repedt, akkor elöl a billenőbakot is)
(ezt csak megerősíteni tudom, volt hogy kicseréltünk egy bakot, alul a váltó mögött, a vezérlés felöli oldalon pedig jó állapotban volt.... hát .... a gép úgy járt, ment egy messersmitt.... remegett mint az állat (jó hogy nem törtek ki az üvegek)) ugye az új bak kemény volt, és az megfogta az egész motort. A maradék két jó bak pedig félig meddig kilágyult már.... így aztán szép amplitudóval verte a kasztnit XD