Helyzet Pupadékok? Látom pang mindenki, mecsekalja, meg tökömtudja! Ország gyöngye, aranya, legszebb megye Baranya(kivéve komló)! Majd vakerjatok valamit!
Hi. Köszi hogy intézed a következő szezonban való indulási lehetőségemet. Ha Oroszlány fele jöttök majd leisszuk. A hűtőben van pár üveg borom ami igérem megvár téged.
Brennbergben(?), autóval(?), ittasan(?), jogsi nélkül(?), ami nincs is nálad(?),el a rendőrök előtt(?)Na ne etess, én ott voltam Albervillben a téliolimpián! Letörölheted!!!
Na mész Te a sunyiba bazmeg. Még a végén viszontlátom a képeid a playboy-ban bazzeg, ahogy beolajozott testtel vigyorogsz meztelenül a csajok mellett. A pofám leszakad vanyek... :))
Na Pippo! Van mit tanulnunk! Páfrány a riherongy! :)))
Bocs faszikám de a csütörtök estém egy kicsit húzós lett. Amint látod ezt az üzenetet kicsit későn írom ezért a hibákat nézd el. A helyzet az hogy a csjaok elvittek kocsikázni, majd a Mónival kettesben maradtuk aztán újra indult a buli nálam. A dolgok nem rajtam múltak csak kívűlről szemléltem az eseményeket, jelenleg azt várom hogy a lányok felkészűljenek egy trögtönzött fotózásra, majd holnap mesélek. Hívj, hogy mikor érkeztek.
Az, hogy neked morbid, szerintem nezopont kerdese. Amugy pedig azert megyunk penteken, hogy veletek is talalkozzunk. Nem azert, hogy letudjalak, de amint mondtam, ez a Te dolgod, hogy mikent iteled meg. Akarjatok, hogy a Fecoek is ott legyenek holnap? Akkor Zoli hivd fel, hogy feljonnek-e...
Amugy meg hol a fausztba vagy? Most ertem haza, de azt mondtad Te itt leszel... Puttana