megtalálható vagyok a NCtopikban, ahol is nemsokára valószínűleg ömlengeni fogok az új albumról, amelyhez fogható csoda négy éve nem történt és május 24-ig nem is fog.
Hallelujah!
tears are welling in my eyes again.
(márminthogy ez azt jelenti, hogy megint könnyek gyűlnek a szememben és a Hallelujah című számból vettem ki a szót és magnifique ez a lemez és a Nick Cave is és az összes rossz mag is.)
nafigyejj, tisztidzsd meg, rázd össze asztán negativ lesz, és mehetel napozni, én ma mozizok, mek szinházba megyek, tisztára kulturlény leszek, aztán már hétfőn túlokos leszek
Azér' mer' nem dolgozom es csak a hulyek jarnak be ilyenkor a munkahelyukre, megén...
Ma se kell semmit csimálni, csak megyek s felkapom egy baromnak a Mountain Dew című vizeletmintajat, aztan huss, megyek a babámmal napozni...
Kedden jövök leg. Közelebb.
Emmár csak ilyen, hejjj!
igenigenigen..párpercig még próbálkozom1 új titkos topik létrehozásához elengedhetetlen anyagok felkutatásával de naggyonnemm1ez nekem úgyh marada sör talánkis junicum.
mérvagyok hüje? mais jöttünkvolna ki 1etemre. megbeszéljük talákozó kocsinál 8:15kor hát nem8:30 maradt+ bennem a áálatban persze semmi..aztán villamos busz gyalog stoppppéscsak mostvagyokitt. és csoda h órára nincskedvem bemenni..
mindenkit idvezlek, akit szeretek és elmentem brúggéba és majd jövök és a Ginknem külön sok minden jót és hozom a sört, ha elbírom.
and no one knows....