Keresek olyan lelkes kutyaimádót aki hetente 2-3x vállalná kiskutyám sétáltatását. A 13. kerületben lakunk Margit sziget közel van, nagyobb sétákról lenne szó nem fél óra. Ha valakit komolyan érdekel és tudna erre időt szánni kérem írjon a tucsi_84@vipmail.hu mail címre.
Szia! Köszi a tippet, megteszek mindent, de sajna ezeket a dolgokat már csinálom. Igyekszik ő is és én is ezeket betartani,de nem mindig megy!:-) Én is könyékig nyúlkálok a szájában, ha meglátom valamit enni,csak sajna néha mire észreveszem, addigra már késő, mert úgy szippantja be a dolgokat, mint a porszívó... :-D. A botot, játékot csak egy darabig viszi, aztán megunja, de azért kitartok. Előbb-utóbb abbahagyja, csak én bírjam ki addig idegileg...:-)
Szia, nekem 4 hónapos beagle kutyusom van, ő is enne mindent, és persze nem hagyjuk. A fakéreg nem gáz, ellenben a galambkaki igen, mert ezek a városi dögök sok nyavalyát terjesztenek. Én általában azt mondom, hogy "pfúj", és akkor ott hagyja. Ha már megszerezte, akkor meg azt, hogy "ereszd!", és persze kotorászok a szájában ezerrel. :D Ami mondtanában bevált: egy botot adok neki, mielőtt elindulunk sétálni, és azt hozza büszkén. Amíg az a szájában van, nem akar mást becserkészni. :)
Sziasztok. Tudtok nekem valami jó ötletet adni, hogy hogyan kell leszoktatni a kutyust arról,hogy mindent összeegyen az utcán?Vagy azért nem olyan nagy baj, hogy beeszik dolgokat (fakéreg, galambpiszok,...). Az enyém 14 hetes Amstaff-Roti keverék. Ja, persze nem nagyon engedem neki, és eddig még nem volt hasmenése sem, szóval szerintem elég erős a szervezete. Köszi
21 éves kutyabolond, maximálisan megbízható diáklány foglalkozna kedvenceitekkel:). Vállalok sétáltatást, fésülést, sitterkedést Zalaegerszegen,vagy közeli településeken. Ha nincs időd hosszú sétákra, alap kozmetikára, esetleg sokat van egyedül a kutyus, hívj engem, árban megegyezünk. Minden hétköznap délelőtt (8-tól 13-ig), és hétvégéken ráérek. Elérhetőségeim: 0630/2584121, mezei.bogi@gmail.com
18.kerületben, Lőrincen a nagy temető környékéről keresek valakit,aki a 2éves beagle kutyusunkat havonta 1 hvégére elvállalná. sétáltatás kellene kb 2x20percre.jelképes összegért. tényleg olyan jelentkezzen, aki a kutya szeretet miatt vállalná. telefon: 302191613
Szeptembertől esténként fiatal dolgozó jogász lány kutyasétáltatást vállalna elsősorban a IX. és a XIII. kerületben, de ha a kutyussal megszeretjük egymást máshova is szívesen elmegyek.
Sajnos a munkám miatt Pestre kellett költöznöm, itt pedig nem tudok kutyát tartani és nagyon hiányzik egy szőrös kis jószág!
Otthon is vállaltam sétáltatást, futtatást mindenféle-fajta kutyával (pumi, cseh terrier, ír szetter, német juhász, keverék kutyusok).
Szóval nagyon szeretem a kutyákat és (általában) ők is enem, a gazdikkal sem volt soha baj (és a közterületesekkel sem, mert rendszerető ember vagyok).
Kutyasétáltatást vállalok Budapest egész területén! További információkat talál honlapomon, a www.kutyus-seta.fw.hu oldalon. Vagy hívjon bizalommal a 06-30/ 443-6068-as számon.
Kutyasétáltatást,kutyafuttatást,kutyafürdetést válalok a 22.kerületben...
A kutyasétáltatásba a kutyagumi felszedését is beleértem!! A kutyákat sétáltatás után ellenőrzőm h nincs-e benne kulancs,toklász vagy bármi más!! A kutyáknak bíztonságos és nyugtató környezetett keresek...
Az ára:- a sétáltatásnak 200/óra - futtatásnak 300 ft/óra - fürdetésnek 250 ft/óra Érdeklődni lehet: ani142@vipmail.hu
A sétáltatás időpontja jóh: 14:00-18:00-ig A kutyákat időre hazaviszem ahogy a kedves gazdi kívánja...
Akit érdekel kérem írjon!! FONTOS LENNE!!! Köszönettel
Kutyasétáltatás vállalok reggel és este, inkább kedvből(tudnillik nincs kutyám,de értek hozzájuk),mint pénzért.Várom a visszajelzéseket: tomi369@vipmail.hu
Olyan kutyaszerető valakit keresek, aki elvállalná feruár 17.-én és 18.-án puli kutyusom sétáltatását a II. kerületben. Természetesen nem ingyen!
Azért kezdek most keresni, mert egy előzetes ismerkedés (különösen a kutyussal) elengedhetetlen!