Sziasztok! Érdeklődnék hogy Szombathely környékén nincs-e valakinek jó állapotban lévő bontott 1.8-hoz való váltókulisszája, ill. kipufogója( katalizátor rezoncsővel középdobbal, cső, hátsódob).Válaszokat köszi.
Koszonom a valaszokat az 1.8 nagyszervizehez.
Meg 1 kerdes: szerintetek ez hany ora munkabol oldhato meg? A munkadij miatt kerdezem, ti mennyit fizettetek erte?
koszi elore is
A Dayco-t preferálom én is, habár a legutóbb vásárolt szíjat már Kínában gyártották. Attól tartok, ennek nem lesz jó vége így. Mert a Made in Italy felirat azért csak jólesik a szemnek...
Ugyan ez. Az a "baj" az 1,8 al, hogy az egy "butított" Alfa motor. Kedvezményekkel sem olcsó ez a szett. Szíj, feszítő, vezető, vízpumpa, ha kell módosító, gyertyák...
Ha vissza olvasol megtalálod, de felhozom megint.
Van néhány elfekvő 1,8 cuccom. (darab ár lentebb)
Egyben 35000ft
+ lehet eladnám a 16" os felnijeim is. Inkább 17" keresek majd nyárra.
Elsősorban a minőségre ügyelj. Jelen esetben az ár legyen másodlagos. A Contitech, Gates, jó márkák. Utoljára a Contitechet tettem az enyémbe. Ha van ismerősöd akkor jelentős kedvezménnyel veheted meg a drágább szettet és így máris olcsóbb.
Szeretnem az auton kicserelniba gorgoket, feszitoket szijakat. Melyik a legjobb ar/ertek aranyu csomag hozza? Lattam tobbet is azert kerdezlek titeket. Melyiker ajanljatok?
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni vásároltam egy Lancia Lybrát 24JTD -t, de az órát nem tudom beállítani. Van olyan beállítás lehetőség ami kéken világít és nem lehet rákattintani. A Tokyo-i időt be lehet állítani és a nyári időszámítást is , de nem boldogulok vele.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. A rádió az a fajta, amihez telefonkártya behelyezési lehetőség is van.
Tegnap azt a valtokart probaltam leirni de nem sikerult :) Szoval ott van egy csuklo resz.Az szokott kikopni.Azt alulrol tudod leszedni egyben a kezifekkel.Egy nagy kulonallo 3as lemezbol hajtott valtoalagut ra van racsavarozva.Ha azt egyben leveszed hozzafersz a 4db 6os csavarhoz ami felfogja.Ha gondolod a facebook csoportban megtalalsz vegyel fel es kuldok par fotot hogy nez ki.
Persze ezen kivul lehet sok mas lehetoseg is.Akar kulissza is.Ha nagyban es roszban gondolkodunk akkor akar valto is.Keves olaj megkopott fogaskerek stb stb.