Plz help!
Kifagytam game kozben, es azota minden csatlakozasnal. A fagyas akkor tortenik mikor a konzol fel csuszik es alatta megjelenik a map. Ezutan a gep semmire nem regal, csak a rezsovel tom ujrainditani...
Ez a srac tenyleg készen van.... hehh... Biztos talalt 1 hujet, aki tenyleg ert is hozza. Csak az lehet a baj, hogy csak jovo hettol er ra. :)
addigis...
admin_feltorhetetlenseg 1
:))
Most meg en is :)
Viszont, nekem a szerveren vannak fontos cuccok is. Sot, a CS-n kivul csak fontos dolgok vannak rajta.
Na most, azzal tisztaban vagyok, hogy a netes beszolasok csak netesek, nekem is be volt igerve par dolog EQ-n par embertol, aztan eloben csak rohoges lett belole.
De ha a szerverem az elkovetkezo 30 napban leall, vagy barmilyen serultest szenved, akkor lehet, hogy valaki tenyleg az intenziven ebred fel, nem csak beigerve lesz neki. Es nem azert, mert olyan eros vagyok - mondjuk egy 14 eves kis rakos csokeveny azert nem ijesztene meg -, hanem amikor megkerdezik majd tolem, hogy mi volt a szerverrel, es en megmondom, akkor csak fotelbol kell vegigneznem a dolgot, meg esteleg a masnapi napilapokban olvashatok rola.
Igaz, nem tartom valoszinunek, hogy barmit tudna tenni a 2.2.19-es, up to date szerveremmel, de ha megis tortenik vele valami, nem is fogom nyomozni, ki volt, es ez olyan jo megnyugtato erzes. Szoval mar tokre varom, hogy legyen valami baja a szervernek ;))
na most ez a fakó gyerek nem az a nyeszlet csirke, aki volt a romkertes sörözésen is? én már ott láttam, hogy ő itt a májer, csak nem szóltam senkinek, titokban be fogok nyalni neki, már küldöm is ezt a 85 millió bocsánatkérő spam... ő levelet.
Nem 8 nap? Nekem 8 :)
Pliz flekni bazmeg ne huzd mar az idegeinket, szerinted kibirunk meg 9 napot? Aztan majd magadra vallalod a WTC-t is mi? Oszama bin Fleko. Naneeeeeeeeeee
Te Fleko fiju. Ez olyan izgi lesz erzem :)
Nem lehetne kicsit megporgetni azt a szamlalot, hogy ne kelljen meg 9 napot varnunk?:)) Lecci lecci :)
Allitsd at 2-re. 9 napon at kurvara unalmas lesz latni a barom visszaszamlalasodat :))
Jön a végzet köcsögök!! Még 9 nap van hátra!
Ha el akarjátok a rosszat kerülni akkor bocsánatkerő leveleket emailben kérem. Ha nem jönnek meg addig minden admintól akkor .....
FLeK0 & Gaming-H4x
Ui: Ez nem vonatkozik az af hus dude mammut lama szerverekre már.
Lesz ami lesz, én is elindulok 2.-án...
-
Ez mekkora hülye, aztakurvaéletbe :DDD
Sok ember csinál magából hülyét, deezbazzegh minden eddigi csúcsot megdönt :DDD
Fleko, te tényleg valami hekkernek hiszed magad? :D
Ja, mielőtt atomot robbantasz, kérlek küldj egy csókot a seggemre, szar ám a csókod nélkül élni...:D
Hmm. Admintársaim. Kellemest a hasznossal? Beidőzítünk 2ikára (akár csak pár órára) egy "sztrájk"ot, és egyrészt meg lesz valósítva, amit páran már szorgalmaztak, másrészt Flekonak se lesz mit leállítania <;)).
Nos?
Fleko, nem szeretnem, ha barmilyen modon csorbat szenvedne az esti szorakozasom...
Ezert (mindkettonk erdekedben), pls felejtsd el a LAMA, shotgun es Mazsola szervereket, mivel itt szoktam jatszani:D . Nem akarsz te velem osszeveszni, erzem :)
Miaszar!
AF DUDE HUS MAMMUT adminok mar bocsanatot kertek?
Ettol fuggetlenul kivancsian varom mi lesz feb.2-an, Szombaton. Ha jol szamoltam.
De bazz Fleko ha nem robban fel minden szerver aznap akkor vissza se gyere :)
Flekoka...te beteglelku szornyszulott.Szerintem az adminok orommel kernenek toled bocsanatot(bar fasz tudja miert),hogy ha kozvetitened webkameraval ,ahogy ket kezzel kivered apad faszat a homlokodra es utana vegre kihuznad anyad seggebol az ostort,amit a hulye nagyapad hagyott benne a csaladi orgia utan.
Jön a végzet köcsögök!! Még 10 nap van hátra!
Ha el akarjátok a rosszat kerülni akkor bocsánatkerő leveleket emailben kérem. Ha nem jönnek meg addig minden admintól akkor .....
FLeK0 & Gaming-H4x
Ui: Ez nem vonatkozik az af hus dude mammut szerverekre már.
NA jó bevallom, én is "tejfelesszájú kamasz" vagyok és közvetlen a BIXről jáccok, és csak azé laggol, mer bugos az aimbotom még, de legalább átmegy paladinon meg minden rákon, ami egyébként is csak azokat fogja meg amit direkt lebukásra terveztek. ;>>>>>>>>>>
Bár belegondolva elég xép kihívás lehet azé 1 olyan cuccot írni, ami nem m1 át CSguradon, meg a többijeken... :DDDD
Lényeg a lényeg, amióta 1.3-as netcodeja üzemel, modemről suxxos jáccani, ezen felül amióta ezek a szerveroldali lag generátorok fel lettek pakolva, azóta meg teljességgel felesleges, mert élvezetesebb egy gyökér tömés is, mint ez a "játék".. ]8)
És a legkevésbé sem azé írom, mer le akarom szedetni, mer zombiknak úccse lehet magyarázni, de legalább azt be lehet látni tán esetleg, hogy ami szar az szar. ]8)
Téged valami suttyóvírus támadott meg kisgyerek és rád adott valami jelmezt, amiről azt hiszed jól áll, de sajnos csak egyre ostobább leszel tőle...
Már olvasni sem tudsz lassan...s ahogy elnézlek, még 1 hét és magad alá hugyozol
Ja ja, ez szerintem is elég kommon eset... nem is értem, mit tud Mage ezen ennyit problémázni (bárhát aki olyat ír, hogy szerinte a magyar játékosok 40-50%-a csal... :-)