Akkor Mustaine már kezdheti is előásni a csatabárdot, mert a Metallica megcsinálja saját fesztiválját Orion néven, ami szerintem sokkal sikeresebb lesz/anyagi szempontból mindenképp!/, meg nagyobb hírű, mint Mustaine Gigantour-ja. Szóval, egy újabb "versenyre" buzdító dolog. Már ami őt, és a Metallicát illeti. Csakhogy ne legyen olyan egyszerű a viszonyuk a jövőben sem! :)))
/Aztán lehet pont egymástól kérnek, kapnak majd tanácsot, hogy mit, hogyan érdemes még ügyesebben csinálni./
A világért sem szertném elszomorítani a mestert, de az ilyen maga fajta kezelhetetlen figurákat (vagy ha úgy tetszik: meg nem értett zseniket) jobban szeretik csak a haláluk után elismerni. Többnyire azért, mert akkor már úgysem szól vissza semmi epéset. Úgyhogy fel fejjel mester, a remény hal meg utoljára! :D (gondolom az elhunyt állapot nem kizáró tényező a hall of fame-ben)
hogy is van a jó régi 'á toutle monde' szövege? "the more seriously I took things, the harder the rules become"
hát, igen. lassan szabállyá válik, hogy ha a megadeth jelölve van grammy-re, akkor azt el is bukja... talán mert túl komolyan veszi! NEM KÉNE! MINEK? KINEK kell az a díj? Pont NEKI? ugyan már! sokkal nagyobb elismerést kapott már az élettől. (persze, ha már csak tényleg ez hiányzik a tarsolyból, ez áll preferencia listájának élén, akkor megértem.)
ja, és egyébként nem feltétel a rock and roll hall of fame-be való bejutásnak a grammy díj.
Egy zúzós RIP után egy középtempójú album a CTE tour inkább már csak (takaró alatti) halk pukkanás lenne. Jó album a CTE, de azért van rajta jópár ásítós pillanat, ami nem üt egyáltalán kocerten. Ráadásul a mostanság divatos 60-70 perces "koncertélmény" egynegyedét is unásig játszott CTE-s számok rabolják el. Ki a tököm kiváncsi még a Skin, Symphony, Sweating, Ashes-re x-edszerre is? A So Far turné jó ötlet, főleg hogy kb 30 perc az egész album. Egy kis Trust elé, egy kis Holy Wars mögé és máris kész a 45 perces koncertélmény 10ezerért
valahogy én már unom ezeket a nosztalgiq turnékat. Amikor a maiden bejelentette az early years turnét ha jól emlékszem 2005-ben tetszett a dolog, de mostanra már kezd elég unalmas lenni, hogy minden nagyobb múltú zenkar csinál egy nosztalgiakört a legsikeresebb lemezével. Ennyi erővel minden évben lehetne találni valami indokot arra, hogy turnézzanak vmi retró programmal. A Megadethnek végképp nincs értelme ezt a nosztalgiázást erőltetni, mert sorban adja ki a jó lemezeket. A RIP bulikat egyfajta felvezetésnek, extra reklámnak gondoltam a big4 bulikhoz. Mivel elmaradt a nagy amerikai big4 turné (ahogy kijön a következő metallica lemez biztosra veszem, hogy megcsinálják) nem is erőltették a 25 éves peace turnét. Szerintem az újra kiadott anyag sem fogyott rendesen, hiszen nem túl régen jött ki az egész remasterizálva. Mustaine-nek az egészségi állapota jó indok volt a turné elhalasztásához, amiből már biztos nem is lesz semmi. Ha a Megadeth csinálna egy Countdown turnét azzal leköpné a 2004 után kiadott lemezeket.
hát igen, szerintem is belátta, h sokkal inkább a CTE-el kéne megcsinálni a múltidézést. nem hiszem, h nagyon be akarja majd pótolni a halasztott PSBWB turnét. :-)
Gondolom az is közrejátszhatott a halasztásban, hogy sok hasonló tartalmú rajongói kommentet kellett kiszűrni a fórumon. :)))) Persze az is lehet egy ok, hogy inkább készül a CTE 20 éves jubileumára.
Nem vevők az emberek a nosztalgiára. Akinek a mega klasszikus albumai tetszettek, már rég mevette őket, eredeti, remasterelt, meg DVD kiadásban. Több bőrt nem lehet márerről lehúzni, turnéval sem.
Mustaine meg dögöljön meg a hát/nyak fájdalmaival. Biztos akadályozza abban, hogy zenét írjon és gyakorolja a vokált. Kibaszott lusta, vén hippi.
Néhány kérdés kérdés: a Peace sells...but who's buying? 25th aniversary turnéval mi lett? Elmaradt? Amennyire reklámozva volt egy időben, (a díszdobozos kiadvánnyal együtt) annyira nagy most a csönd. Lehet közel sem mutatkozott akkora kereslet az egész iránt, mint a Rust in peace-nél, így inkább elment Mustaine is gyógykezeltetni magát a hát/nyak fájdalmaival. Kis gonoszsággal még lehet egy jó ailbi is volt ez neki, hogy a már lekötött dátumokat büntetlenül visszamondhassák. ki tudkja...
Gondolom, ha lett volna, akkor már DVD kiadvány szaga is a levegőben lenne, de semmi hír efelől...
Nekem az volt fura, hogy a Metallica-tagok egymáshoz relatíve közel pengetgettek, Dave viszont tartott tőlük egy jópár méteres távolságot. Az, hogy nem mosolygott, nem nagy szám, eleve ritkán szokott. Nem is egy beszédes fajta. :)
Hát, tényleg túl kell ragozni ahhoz, hogy jónak lehessen egyáltalán nevezni. A dobhangzás miatt inkább egy rögtönzött konyhai mulatsághoz lehet csak hasonlítani.
Pedig nem rossz lemez a Kill 'Em All. Kicsit kezdetleges témák vannak rajta, de hallgatható. A keverése elég amatőr, de kezdő bandáról van szó, 80-as évek elején, analóg garázsstúdió.
Tudom nem talicsa topik de leírom, ehhez kapcsolódik, ha már előkerült. Pár hete előszedtem a Szent Tengert, én azt hallgattam a legkevesebbszer. Még most is az a véleményem róla, hogy a banda szintjéhez képest gagyi, de amilyen zene felhozatal mostanában van, attól lassan még ez az album is jobb, tölteléknek most már meg tudom hallgatni. Látszik az albumon, hogy le voltak maradva, csak nyers vázak voltak, James meg próbálta menteni a menthetőt, és garázsos underground stílusra próbálta átgyúrni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.