Keresés

Részletes keresés

v_lacika Creative Commons License 2016.02.24 0 0 5907

Meg ugy tudom hogy a conspirators-uj albumát jövőre tolták.

Előzmény: tono_t5H (5905)
v_lacika Creative Commons License 2016.02.24 0 0 5906

Nem hisszem hogy azért ment vissza hússz év után a guns-ba hogy egyből a szoló terveire koncentráljon.

Előzmény: tono_t5H (5905)
tono_t5H Creative Commons License 2016.02.23 0 0 5905

"...a Guns N' Roses egykori sajtósa azt állítja, hogy Slash stúdióban van..."

Nem lehet, hogy a követező Conspirators- albumon (is) dolgozik? Az is tervben volt úgy tudom a tavasszal...

murray Creative Commons License 2016.02.23 0 0 5904

eleve volt egy csomó kiadatlan daluk még az UYI idejében.  jó lesz ez. 

v_lacika Creative Commons License 2016.02.22 0 0 5903

nah végre valami pozitiv ugy husz év után.talán jővőre lenne uj album slash elgondolása szerint.gondolom.:)

Előzmény: Dezso1989 (5902)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.22 0 0 5902
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.18 0 0 5901

"From GN'R Moderator at Nightrain:

Ez vajon mit takarhat?

Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.11 0 0 5900

A menedzsment kérdésrõl is ìrnak a cikkben :

"Hogy ne essenek bele ugyanabba a csapdába, mint a '90-es évek elején, a zenekar tagjai elég alaposan bebiztosították magukat a hátteret tekintve is: az új Guns ügyeit egy viszonylag méretes menedzsment viszi, amelyben külön-külön ember hivatott képviselni Axl Rose, Slash és Duff McKagan érdekeit."

Sl5c Creative Commons License 2016.02.11 0 0 5899
v_lacika Creative Commons License 2016.02.11 0 0 5898

ok.csak gondoltam megerősítem.:)

Előzmény: Dezso1989 (5897)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.11 0 0 5897

Erre utaltam a hozzászólásod alatt ;) :)

Előzmény: v_lacika (5896)
v_lacika Creative Commons License 2016.02.11 0 0 5896
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.11 0 0 5895

Valóban van hasonlóság a film és a Guns marketingstratégiája közt.A Guns mindig is híres volt arról egyébként, hogy konkrétan az első koncert előtt nem tudott meg semmi konkrétumot a publikum(felállásról, Axl-ről, dalok összetételéről stb.) csak amikor lement a buli.
Régen is így volt végülis, csak akkor ugye internet nem volt.Van ami sosem változik.
Ezért nincs hír a menedzsmentről se.Szerintem maradt a Beta family, Slash és a többiek menedzsmentjével együtt max.
A New Era mint oldal annak idején megszűnt.Kezdetben a A_Profi(aki nem tudná vagy ő volt az admin)bejelentette, hogy ő kb. addig csinálja az oldalt, amíg kijön a CD és Axl is egyenesbe hozza az új GN'R-t.Közben többször feltörték az oldalt hackerek.Majd át lett adva az oldal irányítása Profi által egy másik felhasználónak, aztán még futott egy darabig, majd végleg megszűnt.
Legalábbis én így tudom, de senkinek a nevében nem akarok beszélni.
Újra lehetne éleszteni, a Facebookon történt is a reunion bejelentés után egy kis mozgolódás, osztották a híreket ezzel kapcsolatban, de most megint eltűnt..talán, mert nincs is akkora horderejű hír.
Ha már hír: a legfrissebb pletyka szerint Izzynek csak kevés szerepe lesz ebben az egészben.Konkrétan egyenlőre csak a két vagas-i bulin vesz részt.Ez csak pletyka.

Előzmény: Danny Ocean (5893)
Sl5c Creative Commons License 2016.02.11 0 0 5894

Apr 19-re elfogytak a jegyek,kiírták,hogy 20-án is lesz mexicoba buli:

Danny Ocean Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5893

Tudom, hogy Luke került elő a SW7 végén, csak valamiért Kenobi ugrott be, sok a hasonlóság az új film meg az eredeti közt, és ez Axl-nek is bejött, még a reunion körüli titkolózás is hasonló az Ébredő Erő promójához.:-)

Hogy mi a helyzet Gilby vagy Sorum-mal majd kiderül, de úgy már túl sokan lennének.Izzy, Steven, Gilby, Sorum, közte meg Ferrer és Fortussal váltogatnák egymást?

Steven mint full time dobos...nem nagyon játszott Illusion számokat se soha, talán a Civil War-t mielőtt lecserélték.Az meg, hogy valószinűleg Chinese számok , vagy kiadatlan dalok is előkerülhetnek ,megint kizáró ok lehet, nem kockáztatják a reuniont Gilby vagy Matt vagy Adler balhéival, örülnek, hogy Axl és Slash kibékült, elég a menedzsmentnek azzal foglalkozni, hogy ez így is maradjon.

Tényleg, ki a menezser? Marad a Beta családi vállalkozás?

Amúgy a Guns n Roses New Era oldallal mi történt?Miért csak facebook-on van?Amióta nincs csak ezt  a fórumot követem időnként a külföldi oldalakon kívül.

Coachella közvetítés azért reméljük lesz..

Előzmény: Dezso1989 (5888)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5892

"Szeretjük Adlert de 3 órát nem tudom hogy végig fog tolni?"

Sehogy....Maximum vendégként fog fellépni pár dal erejéig, mint az utóbbi 10 évben Izzy, a maradék időben meg Ferrer lesz.Szerintem.
Nem tudom, ezt az Axl haragszik Sorumra ne vedd vagy vegyétek fix-re, valamelyik hírbe olvastam én is csak.
Áprilisban minden kiderül úgyis mi volt igaz és mi nem.
"Just a little patience" ;)

Előzmény: murray (5891)
murray Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5891

Sorumra haragszik Axl? haragszik itt már mindenki mindenkire. 20 éves és friss dolgok miatt is. Sorum Slash-el is csomószor összeveszett már. 

pedig nagyon kéne a stabil  ritmusszekció (sorum-duff-Slash) a korrekt műsorhoz.  Duff ezt tudja. 

Szeretjük Adlert de 3 órát nem tudom hogy végig fog tolni?  őrá is lehet haragudni a kirúgása miatt több M dollárt perelt ki a bandából. 

nemtom.

Előzmény: Dezso1989 (5890)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5890

Szerintem is, de nagyon úgy néz ki a dolog...Olyasmit olvastam, hogy valamiért Sorumra haragszik Axl, Gilbyről meg már anno is az volt a véleménye, hogy "csak" egy session zenész....

Előzmény: murray (5889)
murray Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5889

"úgy néz ki, hogy Sorum és Gilby kimaradnak teljesen." 

hát ez elég nagy bunkóság lenne. Főleg Sorum ügyében de Gilby is igen jó gyerek. 

Előzmény: Dezso1989 (5888)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5888

Nem valószínű, hogy lesz közvetítés, de majd kiderül.
Szerintem is,  igen azért bujkál Axl, mert jelenleg próbálja formába hozni magát fizikailag és talán a hangját is.Nem mellesleg ő minden új nagyobb korszaka vagy turnéja előtt ezt tette.Régen is.Szerintem most is új külsővel és fazonnal fog előállni.Hangilag meg ha mondjuk hozná a 2010-es szintet az nagyon jó lenne és szerintem elég is.Nyilván nem fogja megint felkapni a biciklis gatyót, azok az idők már elmúltak.
A harcsabajusz elhagyása nem hiszem, hogy konkrétan a ChineseD korszak végét jelezné.Akkor már inkább a classic logo feltűnése utal erre.
Izzy feltűnésére szerintem is nagy esély van, pár dal erejéig, amire eddig is volt példa, mért most ne lenne, mikor Slash és Duff is ott van.Pláne, hogy pont a szülinapján indul a turné.
Azért érdekes, hogy pár éve Axl azt nyilatkozta, hogy egynél több régebbi taggal nem fogja megosztani a színpadot egyszerre, erre tessék :)
Szerintem valószínű, hogy hivatalos összetételbe egy hibrid felállást fogunk kapni:
Axl, Slash, Duff és erre jön még rá még a mostani Gunsból Fortus és Ferrer(na meg persze Dizzy, ő már 91 óta Axlel van, mért most maradna ki ő is) Pittmant szerintem ejtették, legalábbis erre utal, a pár héttel ezelőtti tweeter és facebook bejegyzése is.Erre jön, mint már mondtam, még vendégként Izzy, és talán Steven egy pár dal erejéig...jelek szerint úgy néz ki, hogy Sorum és Gilby kimaradnak teljesen.
Ti mennyire látjátok esélyesnek Adler részvételét a dolgokban?Tudom, hogy rajta nem múlna :)
Az SW-s hasonlat pedig jó volt :D
(Annyit hozzátennék, hogy az Ébredő Erőben, Luke Skywalker bujdosott remeteként, de amugy jó ;) ) 

Előzmény: murray (5887)
murray Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5887

köszi az infókat. live YT közvetités várható? 

Előzmény: Danny Ocean (5886)
Danny Ocean Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5886

Szerintem sem lesz most már sajtózás április 8-ig.Majd lehet utána elmegy a Jimmy Kimmel show-ban a nyári turnét promózni.

Csak apróságok lesznek mint eddig,próbahelyi képek,híresztelések,turné dátumok,de hogy Axl nem fog megjelenni addig sehol az biztos.

A Jimmy Kimmel show-t is visszamondta:)https://www.youtube.com/watch?v=yyCZ6irNhkM ,a születésnapján és a Super Bowl-on sem volt GNR.

Az a kép amiről ment a találgatás,hogy mostani kép-e a "harcsabajússzal"szerintem se mostani,inkább 2010 körüli képnek tűnik,akkor viselt ilyen sapkát.

A decemberi képen már nem volt bajúsz 2009 óta először,ami szerintem nyilvánvaló utalás volt arra,hogy vége a Chinese érának.

Amikor áprilisban visszatérnek a színpadra mindenki meglepődik majd milyen formában lesz,főként azok akik a legutóbbi képét látva röhögtek.Lehet csak decemberben kezdett edzeni,de 4 hónap alatt formába lehet jönni.Személyi edzőt is kaphat,egy ilyen reunionnál,ahol 3 millió körül keresnek/show szerintem ez a szerződés része is lehet.

Remélem hangilag is rendbe lesz,de addig az Ébredő Erő mintájára fog rejtőzködni Obi Wan Kenobiként.Nem hiába kezdték a reunion promót a moziban a SW előtt reklámozni. :-)

Április 8 amúgy Izzy születésnapja,szóval remélem ott lesz ő is ,Steven is,ha csak pár dal erejéig is.Két hónap!:)

Előzmény: Dezso1989 (5884)
Sl5c Creative Commons License 2016.02.09 0 0 5885

Nagyon várom és nagyon kiváncsi vagyok milyen formába lesz Axl fizikálisan,hangilag.lehet a hangján már nem nagyon lehet javítani,mert eléggé megkopott(ami nem is csoda). De legalább testileg legyen a toppon(54éves korához arányosan) és szántsa fel a szinpadot megvadult őrültként mint régen..remélem ezért "bujkál".

Előzmény: Dezso1989 (5884)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.09 0 0 5884

Nyílt titok, hogy elvileg nem fognak sajtótájékoztatót adni a koncertekig...vagyis nagy csend lesz egészen áprilisig.
Max, annyi, hogy fokozatosan jelentik be az amerikai dátumokat.Meg állítólag, Trunk szerint, mennek a tárgyalások Izzyvel és Stevennel, hogy mennyire legyen szerepük a dolgokban.Úgy néz ki, egyébként, hogy egy Nu & Old Guns keverék felállást fogunk kapni.
Ezt támasztja alá az is, hogy Fortus & Dizzy otthagyták a Dead Daises-t.

Előzmény: Sl5c (5883)
Sl5c Creative Commons License 2016.02.09 0 0 5883

Nagyon nagy a csend a GNR körül...

Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.06 0 0 5882

HB Axl & Duff ;)

Sl5c Creative Commons License 2016.02.03 0 0 5881

Mexico city:

v_lacika Creative Commons License 2016.02.02 0 0 5880

Tyler this week reported that he’d taken advice given to him by Jon Bon Jovi and passed it on to Axl Rose, telling him: “You’ve got to get it together. There’s a place and a time where, if you don’t, you’re going to miss it.”

Előzmény: Dezso1989 (5879)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.02.02 0 0 5879

Állítólag nem mondott ilyet, rosszul fordították ;)

Előzmény: v_lacika (5878)
v_lacika Creative Commons License 2016.02.02 0 0 5878

hát kőssz jon mindig is csiptelek.:Dhttp://www.hardrock.hu/?q=node/31019

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!