Gyakorlatilag csakis a hivatalos Sony serviszben. Az egy elég nagy kábelnek a része, ami általában tartalmazza a kamera valamennyi kapcsoloját meg nyomogombját is. Otthon nem valoszinü, hogy ki tudod cserélni (ha sikerülne is szerezned) - gyakorlatilag az egész kamerát szét kell szedned a kb. A4 méretü kábellapot összehajtogatni és a helyére rakni.
Segítséget szeretnék kérni,van 1 Sony DCR-HC51E kamerám, ami csinált egy olyat,hogy nem akarja a kazettát bevenni ,nem akad be a kazetta ajtó,ebben kérném a segítséget hogy esetleg mi lehet a baja,és érdemes-e javítani.
Egy internetes leírás szerint a probéma a kamerával van, ugyanis nem HD szenzor van benne, hanem egy SD-nek is gyenge szenzor. A kamera által kidobott HD formátumú felvételek pedig csak az SD kép felnagyításai.
Vettünk egy sony hdr cx190E típusú kamerát. Én azért is akartam, mert győzködtek hogy gyönyörű képeket csinál. Még nincs rendes memóriakártyám hozzá, de kipróbáltam egy 1 gigással és nagyon csúnya képeket csinál. Ennek lehet köze a kártyamérethez, vagy alapból nem csinálhat szép képeket a kamera mint egy fényképezőgép ?
Van esetleg valakinek ez a típusú kamera ?
Segítsetek légyszi, mert nagyon csalódott vagyok, eléggé drága volt :(
Videokamera vásárlásán gondolkozom, de nehezemre esik olyan terméket találni ami megfelel az igényeimnek.
Két kamera van aminek egyenként vannak olyan tulajdonságai amik tetszenek, de olyanok is amik nem.
A Canon Rebel T2i, ami azt hiszem 550D néven is fut a következő okokból tetszik: Relatíve olcsó és cserélhető az objektívje. A két fő problémám, hogy 1080p-s rögzítés mellett cirka 12 percnél megáll a felvétel a hozzá használt SD kártyát FAT formatálása miatt, a másik pedig, hogy .h264-ben rögzít és agyon tömöríti a képet.
Ezzel szemben ott a Canon XF105 ami egy remek 50Mbps formátumban Mpeg-2-es tömörítést csinál ami szép lenne, de nem cserélhető rajta az objektív.
Létezik olyan kamera ami valami jó, nem túltömörített formátumban rögzít, cserélhető a lencséje és nem kell háromévnyi fizetésemet kiperkálnom érte?
Lejjebbb nem tudom szűkiteni a kört, remélem ti tudtok segiteni.
Nekem a 650D felé húz a szivem, de lehet csak azért mert eddig csak Canon DSLR kamerák fordultak meg a kezemben és nagyjából tudom, hogy mire számithatok. Viszont a lassú sorozatkép készitése és fullHD-nál a 60fps hiánya miatt mégis vacilálok, bár az az igazság, hogy nem tudom érdemes-e, hiszen most még nincs túl nagy jelentősége hogy 1080p/60fps vagy 720p/60fps egy felvétel. Kérdés hogy ez meddig marad igy. Előre is köszönöm a válaszokat, illetve ha valaki tud mutatni valamilyen más gépet hasonló árban, ami nekem kellene annak is örülnék!
Eladó egy Sony HDR-CX155 Handycam full hd digitális videokamera, akár 6,5 óra felvétel készíthető a saját belső 16GB memóriájára. 3.1 megapixeles CMOS érzékelője a képeket AVCHD minőségben rögzíti, egészen 1920 x 1080 felbontásig. A pontos és nagy teljesítményű HDR-CX155 25x Carl Zeiss optikai zoomot használ. 1 éves, gyári dobozában, papírokkal, kábelekkel, Hama táskával együtt.
Sony HDR-FX1E / Sony VCL-HG0872/ Lowepro CompuTrekker Plus AW eladó! Táska,töltő,2 akku,gyári kábel,és egy sony nagylátó.(a kamerán a szemkagylo szakadt) 330000Ft Sony VCL-HG0872 http://www.argep.hu/product_359666.html
Elromlott a sony dcr-hc96 kamerához vett tartalék realpower akkum. Szerintetek próbáljak másik ilyen gyártmányt venni, vagy van másik utángyártott is, jó minőségben?
kérném a segitségeteket/véleményeteket következöhöz:
szeretnék egy kamerát venni amit föképpen családi nyaralásokra, városlátogatásoknál használnák. fontos lenne hogy sötében utcai megvilágitásnál ne szemcsés képet produkáljon, ill. ha pl. a fiam a szinházban fellép akkor egy visszonylag tiszta képet kapjak.
sajnos rengetegszer belefutottam olyan kamerák vásárlásába amelyek nappal számomra elég szép képet rögzitenek, de amint elkezd sötétedni a felvett film egyszerüen élvezhetetlen.
nem profi/fél profi kamerára gondoltam mert azt nem igazán tudom/akarom megfizetni.