Keresés

Részletes keresés

Haszika Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1340
..de egyébként ezt haggyuk ha lehet; én nem foglalkoznék a magam részéről többet ezzel
Előzmény: Haszika (1339)
Haszika Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1339
mondjuk a fábrisót nem kellene ide sorolni a kemény 1 adás/2 hét gyakorisággal, s talán a 7i7est sem....

a többivel egyetértek, azokkal van baj amit mindennap, egésznap öntenek az arcunkba.......

más: a Havasról meg csak annyit h egy álszent !%%"/ (nagy kereszténynek valja magát, ennek ellenére hogy viselkedik; persze biztos megrendítette Miki tragédiája, főleg h sportkedvelő, focikedvelő; de az ő általános viselkedése miatt nem tartom hiteles személyiségnek)

Előzmény: gojkómitics (1330)
nemo_d Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1337
"Mondjuk a temetésre elmehetett volna."

Mivel szintén egy temetésen volt, ezért küldött koszorút O.V!

Előzmény: Törölt nick (1335)
Doadoa Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1336
Néhol kicsit erősen foglamazol, de végtére igazad van.
Nagyon régen megfogalmazódott már bennem a költői kérdés, és most ismét itt van: Miért van az, hogy semminek örülni vagy semmin szomorkodni nem tudunk együtt, mi, akik itt élünk ebben a falatnyi országban?
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1335
gojkómitics
Igazad van mindenben, de a o.v. és a pártja már hétfőn küldött a családnak részvétnylvánítást az elsők között.
Mondjuk a temetésre elmehetett volna.
Ezt nem vártam tőle.

attti Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1334
egyszer talán minden ember tudomásul veszi ezt...

"semmilyen rivalizálás nem lehet nagyobb az emberi élet értékénél"

Előzmény: __Tibi (1317)
kanCa Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1333
Idegen baráthoz indultam hétvégén. Ismeretlen volt minden: a város, az égbolt, a felhők, a nap, a hótakaró, a temető, az érzés… Lábaim mégis úgy vittek, mintha nem először tenném meg ezt az utat. Ismeretlen, idegen barát sírjánál gyújtottam gyertyát. Idegen, ismeretlen barátért hullattam könnyeket. Érte imádkoztam.
Nem ismertem. Nem tudom, jobb kezes volt-e, vagy bal, nem tudom, mi volt a kedvenc filmje, azt sem tudom, szeretett-e szundítani egyet az ebéd után; nem tudom azt sem, mi volt a kedvenc étele, nem tudom mi volt a legkedvesebb zenéje. Illetve ezt már tudom. A keserédes, szomorkás, kétségbeejtően RÓLA szóló dal… Közeli helyeken…
Most is visszhangzik a lépte. Csordultig tele a szívem fájdalommal, valami iszonyatos méretű döbbenettel; mégis visszhangzik benne az oly sokszor feltett kérdés: miért? MILYEN JOGON? Ennyi hát az élet? Ennyi???
De mi az én fájdalmam a szülőkéhez, az imádott menyasszonyéhoz képest? Nekem „csak” egy idegen, ismeretlen barát volt, akit testvéremként sirattam a győri temetőben. Nekik viszont a gyermekük, a szerelmük volt. Megismételhetetlen, csodálatos ember. Biztos vagyok benne, hogy az volt.
Hátborzongató volt a csönd. Múlt vasárnap óta nap-mint-nap eszembe jutott ez az idegen barát, s ilyenkor mindig könny szökött a szemembe. El kellett mennem, hogy megnyugodjon a lelkem. A virágokkal teli, ostoba sírhantnál sem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy jóvátehetetlen hibát vétettem: nem ismertem. Nem figyeltem Rád. Arra kérlek Miki, ne haragudj rám ezért.

Feldúlva, de megkönnyebbülve karoltam a férjembe, s indultunk haza.

Hallottam, ahogy visszhangzott a lépted…

ChrisRea Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1332
csucs hogy vannak akik meg ennek kapcsan is megtalaljak o.v.-t es beleszovik ebbe a tortenetbe 1. hozzaszolassal...

...ez megy, meg a blikk.

Nagyvad Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1331
Néhány helyen elég erősen fogalmazol.
ehhez a részhez viszont hozzátennék valamit:
"A sport értékválságáról annyit, hogy hány olimpiai bajnok ,volt futballista mondta el a véleményét MIKIr?l ,hányan tiltakoztak a blikk,rtl ellen.Hányan emelték fel szavukat azért, hogy ez nem megémlekezés hanem üzlet ami a médiában folyik ,nagy sportolóink,futballistáink miért nem mondták ,hogy emberek tegyünk valamit, csináljunk valami normális emberi megemlékezést"

Az a baj, hogy a bulvár-sajtó a legmeghatározóbb a hazai plebs tájékozódása szempontjából. Éppen ezért egyetlen közszereplő (és most nem a politikára gondolok) sem mer nekik menni, mert akkor jobbik esetben elhallgatnák az illetőt a közvélemény előtt, rosszabb esetben pedig kamu, alázó, vagy "csak" igazságot elferdítő irományok látnának az illetőről napvilágot. Példát mindannyian tudnátok sorolni párszázat. És amíg a legolvasottabb lap hazánkban a Blikk, addig sajnos nem szabad haragudni a főszerkesztőjére sem, mert az eladási adatok szerint erre van igény. Erre a szemétre.

gojkómitics Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1330
Szevasztok!

Az én véleményem szerint Mo-n nem közöny van,hanem
értékválság van.Értékválság a médiában, a politikában s?t még a sportban is.
A fiala-gyárfás-kolosi-komlósi-pallagi-radnai stb vonulattól hogyan várhatnánk el bármit, is ezek az él?lények érzelmileg megrekedtek valahol az egysejt?ek és a gy?r?sférgek között, de lehet hogy lejjebb.Én biztos vagyok abban,hogy sajnos semmiféle normálisabb megemlékezés nem lesz,mert egy ilyen m?sor nem fér bele a balázssó, mónikasó, gabisó, fábrisó, jáksó, katalin bírón?, tahóvilág
pigbráder , juliamarialuciaizaura ujra lát mellé.
Teljesen kilógna üzletileg,nem fér bele a m?sorpolitikánkba stb blabla.Akárcsak a pallagi-féle él?lények által szerkesztett újságokba nem fér bele semmi kultúrált,érzelmeket, családot, barátokat stb tiszteletben tartó cikk netalán cikksorozat hiszen az nem is illene a mi profilunkba mondhatná pallagi f*sz úr és társai.
A sport értékválságáról annyit, hogy hány olimpiai bajnok ,volt futballista mondta el a véleményét MIKIr?l ,hányan tiltakoztak a blikk,rtl ellen.Hányan emelték fel szavukat azért, hogy ez nem megémlekezés hanem üzlet ami a médiában folyik ,nagy sportolóink,futballistáink miért nem mondták ,hogy emberek tegyünk valamit, csináljunk valami normális emberi megemlékezést.Az mlsz és a futball vezérkara ,klubvezet?st?l ,edz?st?l ,játékosostól együtt elmehetnek a francba , néhány kivételt?l eltekintve(Bicskei,Urbán,Lisztes stb).
A politikusainkról eddig is tudtam, hogy görények (elnézést a görényekt?l) de hogy még normális érzelmeik sem legyenek ez új.A valaki által említett kovács-féle nyilatkozat máshol lehet hogy 3év nálunk meg...A magyar parlament úgy ahogy van szar.Szemét gusztustalan görények ülnek benne egyt?l-egyig jobb és baloldalon egyaránt.Ami még különösen szégyenletes ,hogy van egy o.v. nev? él?lény aki maga is futballista és ? sem szólal meg.Vagy ott van smit pál úr is, gyurcsány "legyek én is milliárdos" ferencr?l és a kiváló minisztériumáról nem is beszélve.El?re sajnálom szegény Európát ,mi ezekb?l a szar politikusainkból küldünk nekik egy párat.Szegény Portugálok ezt még nem is tudják.
Valaki azt írta erre, hogy ez Balkán de ez nem a Balkán ez Európa.Igaz annak csak a hátsó fele.(Hofi).
Azt gondolom, hogy ebben az országban sokan vagyunk olyanok akik ugyanolyan szomorúak vagyunk mint a portugálok, akiknek ugyanúgy fáj MIKI elvesztése mint nekik ,akik ugyanúgy együttéreznek MIKI szüleivel,rokonaival,barátaival.Mi sem fogjuk elfeledni hiszen örökre velünk maradsz (Edda).
Lehet hogy az ország kívülr?l balkáni de bel?lröl európai.Ezt bizonyíthatjuk az els? válogatott meccsünkön Európának is.

Végül

?szinte részvétem a családnak.MIKI köszönünk mindent nem felejtünk el soha.

Előzmény: levi bá (1286)
sempre83 Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1329
Nem én szerveztem! Meglehet próbálni egy későbbit a média segítségével, lehetne emailben is terjeszteni, küldd tovább 5 embernek!

Jó éjt!

EdgE Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1328
Most olvasgatom Miki honlapját. (bár régebben is olvasgattam, sőt írtam is neki).
Szóval ezt írja magáról:
"vágyaim: idővel család 3 gyerekkel "
:(
Big Head Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1327
Mámint mára?
Előzmény: sempre83 (1325)
EdgE Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1326
Rendben vasárnap dél.
Csak ugye erről tudomást szerzünk max. 1000-en.
Ez nem olyan, mintha a médiában is felhívnák a figyelmet és egy egész ország tudomást szerezne róla, hogy vasárnap délben mit terveznek :(
Rajtam ne múljék!
Előzmény: sempre83 (1325)
sempre83 Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1325
www.fehermiklos.hu a vendégkönyvben vasárnap délre van megbeszélve az 1 perces gyász!
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1324
Az igen, sportv, később láttam meg, mikor már beírtam, hogy más be is linkelte, ugyanaz az emblémája, mint ott, de állítólag kódolt.
Megkérdeztem mivel lehetne fogni, de nagy átmérőjű parabola antenna kell hozzá, meg a kód is bonyolítja a dolgot.
Előzmény: Big Head (1323)
Big Head Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1323
Szép tőlük, remélem majd a magyar meccseken is leszenk legalább ilyen megemlékezések.

A portugál sport adó, az ez a Sportv?

Előzmény: Törölt nick (1320)
Big Head Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1322
Te tudod fogni ezt a Sportv-t?
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1321
Nézte valaki közületek a sportminisztérium lapját?
Nem vitték túlzásba.Két rövid kb 20 szóból álló hír mindössze.
Abból is az egyik enyhén negatív túlzás, szerintük a temetésen néhány száz ember volt.

http://www.gyism.hu

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1320
Most értem haza egy ismerősömtől, aki kb 1900 műholdas programot tud fogni, mindenféle kódoltat is.
Mondom neki: nézzünk már bele a portugál sport adó műsorába.
Megtaláljuk, éppen kezdődik egy mérkőzés ha jól fordítottam élőben.
Porto-Sporting.
Pénzfeldobás, majd egy perces(szerintem legalább kettő volt) néma megemlékezés a pálya közepén lehajtott fejekkel körben állva.A képernyőn néhány másodperc múlva megjelenik a kórusban tapsoló full teltháznyi szurkolók képe,megjelennek különféle transzparensek Miki képével,szövegekkel.
Majd a képernyőn fél percig nem a stadion, hanem Miki képe látható a születési és a másik(nem írom le)dátumokkal.

Ez Portugália.

Big Head Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1319
Én is, de akkor minél több helyen/fórumon hírdessük
Előzmény: EdgE (1315)
EdgE Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1318
Szép volt tőlük! Egyáltalán az egész portugál néptől szép volt!

Miért Féher van mindenhol írva Fehér helyett?
Persze ennek semmi jelentősége, nehogy félreértsetek.

__Tibi Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1317
A mai portugál rangadón a Sporting szurkolói is megemlékeztek Mikiről.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Zééé. Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1316
Gyanítom, hogy az, hogy mi volt közvetlenül a megemlékezés előtt, nem a szereplők bűne, hanem a rendezőé, miután maga az adás egy jóval hosszabb élő felvétel összevágása. Ha a rendező gondolkodik egy kicsit, akkor a megemlékezés elé valami hírt még betehet, hogy ne a Bajor szívbaja után jöjjön közvetlenül. Bár azt hiszem, akármi után jön, nem lehet jól kijönni belőle, mert előtte mindenképpen viccelődnek.
Maradjunk annyiban, hogy utána legalább nem voltak közönségesek, és tényleg a mai magyar média egyik legszebb búcsúja lett a csönddel, ami követte.
EdgE Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1315
Hát én benne lennék. De hogy kell ilyet szervezni, hogy sokan legyünk? Gondolom rengeteg helyen közzé kéne tenni, meg adni időt, hogy minél többen legyenek.
Esetleg 12-én? Akkor úgyis lesz valami tüntetés a Blikk ellen...
Előzmény: Aguinaga (1309)
__Tibi Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1314
Azt hallottam, hogy Havas Fialát is lecseszte abban a bizonyos rádióműsorban.
Verebes is nekiesett Pallaginak talán?
Előzmény: _Zoltán_ (1313)
_Zoltán_ Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1313
Pedig foglalkoztak vele. Havas kifejezetten kemény húrokat pendített meg az ügyben.
Előzmény: __Tibi (1312)
__Tibi Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1312
Nem fogják szétcincálni a puszipajtás Pallagit.
Ma sem láttam, de ezek szerint nem vesztettem semmit.
Előzmény: _Zoltán_ (1310)
Aguinaga Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1311
Ebben egyetértek viszont Veled ! Nem kellett volna a vége előtt ezzel viccelődniük, nagyon rosszul esett nekem is..
Előzmény: EdgE (1305)
_Zoltán_ Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1310
Félreértés ne essék: itt csak az emlékezés előtti perceket kritizálom, az emlékezéssel semmi gond nem volt, bár annak jobban örültem volna, ha azt a bizonyos bulvárújságot jobban szétcincálják.
Előzmény: _Zoltán_ (1307)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!