Keresés

Részletes keresés

Sophy Creative Commons License 2003.06.21 0 0 3149
Akkor most én fújom ki a duda orromat ok? Oh nagy gurum!
Az a gáz, hogy se alter nem vagyok se tini, picsám még csak-csak van. Ellenben mi sem firtattuk a pénzkereseti lehetőségeidet!!!
Asszem öszekevertél anyáddal!
És most hogy lebuktattál elárulom, hogy még a vibrátoromon is a Pityesz képe van!!!
Viszont az intellektusod/tok kissé alacsonyan vánszorog, úgyhogy szánalom visszafelé is.
És amint ide illeszted nekünk a bármilyen zeneértéssel kapcsolatos végzettségedet igazoló papírodat, el fogjuk hinni, amit mondasz, zsenikém!
Addig továbbra is demagog majomnak tartunk, a fórum meg azért van hogy írjunk ide, úgyhogy semmi közöd hozzá.
És nemtom levágós e, hogy egy ideje TÉGED fikázunk és nem a zenekart, úgyhogy nekik bocs az off-ért!!!!
Nem ábrándultunk ki, max csalódás van, ami oldható, te kis mafla!!!
Na puszi az okos kis buksikádra!
Előzmény: 1arc (3148)
1arc Creative Commons License 2003.06.21 0 0 3148
legnagyobb királyság! :-)
tudjátok mit? igazatok van.
nagyon lazán és ügyesen tudtok pofázni, de akkor is csak dilettáns kis alterkurvák vagytok. faszt érdekel. legyen igazatok.
ennyit erről, de ha kiábrándultatok a fabrikból akkor, a faszér írtok ide? akkor viszlát! Nem?
na csókolom mind a két Szép Hölgyet. Részemről Nó harag, csak sajnálat.
Sophy Creative Commons License 2003.06.21 0 0 3146
Ha ez pozitív hozzászólás volt, nem veszem el a homokozó vödrödet, és nem verlek agyon a kis piros traktorommal!!! :-))
Előzmény: Törölt nick (3145)
Sophy Creative Commons License 2003.06.21 0 0 3144
szia te mindent látó és ismerő!
1Arc Balázsa ki vagy a mennyekben,szenteltessék meg a te hangod és énekejjé neki sokat..édes kettesben(persze ez nem a balázs személye ellen szólt!!!)
ÉJJen a mi szextánk.
kud-arcom,ha mebántottalak,mennyé oda az óvónénidhez,hogy töröjje meg duda nózid,
és szerintem igazából te egy pöcs vagy.
SZERESSSSSÉ.akarom....most
vkriszta Creative Commons License 2003.06.21 0 0 3143
Kedves (kud)Arc...
Kinek a pap, kinek a pap macskája....
Részemről nem tartottam a Pityeszt hamisnak, de hát én sehol sem lehetek a te nagy és csodás zeneértő füleidhez....
De tudod mit??? Ha hamis is volt, jól ment a zenéhez....
Ellenberger a CSengően tiszta Balázs nekem nem begyere, de hát mint említettem, és hozzá nem értő botfülű dilettáns vagyok (azzal a többi párszáz emberrel 1üt, akik szintén leléptek a koncertről!)
És nem emlékszem, hogy mikor a Pityesz váltotta az Andrást, akkor ő ilyen fikát kapott volna.
(csak mert én nem a Drive My hand-el kezdtem, hanem Nerve-el, ahol mint ismeretes erősen a Vörös nyomul...)
ÉS ez na drága arany hamis ember, ha nem is ugyanúgy, de élvezhetően hozta a Vörös témáit.
De hát én megmaradok a Pista-rendnél. :-))
Világ dilettáns zenenemértő emberei, egyesüljünk, és kerjük arctól, hogy legyen a mi nagy és erős Gurunk!!!!!

Baltazár, lehecc az egyház tagja :-)))

Előzmény: 1arc (3142)
1arc Creative Commons License 2003.06.21 0 0 3142
Én is hallottam már P.O.T.-t. :-) Szerintem ott rendesen jó a Balázs! :-))
De azt most nem keverném bele.
Az is hozzátartozik, hogy én a Drive My Hand c. lemezzel szerettem meg a FFabrikot és lenyűgözött a lemez. De élőben elég vegyes volt a dolog, néha nagyot ütött, néha kicsit sem.
Pityesz veszedelmesen tud ordítani/hörögni, de nagyon sokszor hallottam Őt hamisnak...
Viszont ha valaki figyelmesen meghallgatja, Balázs abszolút NEM énekel 2 oktávval feljebb mint Pista. Egyszerűen más jellegű a hangja.
És azt senki se várja, hogy úgy fog minden nótát visszaadni, ahogy a Vörös vagy a Pista tenné.
Természetesen Pista sem tudta ugyan azt nyújtani amit az András.
Szerintem itt nem kéne fikázni senkit, legalábbis nem olyan dolgokkal, amik felületesen vannak megállapítva.

Viszont a P.O.T. Júni. 26.-án játszik Mezőtúron.
18:00 Pepsi Színpad! :-)

Balthazar Creative Commons License 2003.06.21 0 0 3141
Én hallottam POT koncertet és ott sem tetszett.

:-)

1arc Creative Commons License 2003.06.21 0 0 3140
Csak annyit tennék hozzá, hogy ha észrevennétek Pityesz is ugyanabban a hangtartományban próbált énekelni, de sajnos elég kevés sikerrel. Olyan hamis, mint a kurvaélet. Viszont az tény, hogy hamisságát és énekelni nemtudását ordítással próbálta palástolni. Ez van.
Amúgy a Drive my Handen a hangja végig ki van húzva, már ahol ő énekel...Ezt is jó tudni.
Szóval mielőtt bárki dilettáns fikázásba kezdene, előtte jól járja körbe a témát és gondolkodjon sokat.
Balázsról csak annyit, lehet, hogy az ordításoknál nem eresztette el a hangját, de hát Istenem...ez volt az első pesti bulija a FreshFabrikkal.
Viszont az tiszta sor, hogy az énekrészeket teljesen színvonalasan és profin hozza. És lehet, hogy az a furcsa, hogy ő nem hamis? Ezért nem kéne fikázni.
vkriszta Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3139
Dear Zaj!
Amúgy nemtom te melyik fórumot olvasod...
Pontosan arról szólnak itten a hozzászólások egy ideje, hogy észrevettük, hogy már más az énekes. Van akinek teccik, van akinek nem. (nekem speciel nem...)
Nem arról van szó, hogy nem a Pityesz énekel, hanem arról, hogy a Balázs nem ide illően énekel.
Mint említettem pár sorral arráb, az se érdekelne, ha a Zalatnai Cini énekelne, ha a zenéhez illően tenné mindezt.
Amint Balázs drága 2 oktávval lentebb kezdi el, be fogom fogni a számat!!!
Előzmény: -zaj- (3134)
vkriszta Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3138
Hehe :-)))
Ez jóóóóóóóóóóóóó!
Beveszel az egyházadba???
Sophy Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3137
MI PITYESZÜNK KI VAGY A MENNYEKBEN...:)
vkriszta Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3136
Akkor most sírok jó????
Meg vagyok hatva, sőt, hétve is.
Csalódnom kellett mer aszittem lemaradtam a klip elejéről, de azóta láttam már, és kiderült, hogy tényleg ennyi.
Én részemről egy olyan zenekartól, mint a Fabrik, többet vártam, mert ennél sokkal jobbak.
A Pityesz-sztárolásról meg annyit, hogy aki nem tudja mi van a háttérben, az ne ugasson, má megbocsi.....
Na pá!
Sophy Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3135
jaj,ez annyira szívhez szóló volt.sniff
-zaj- Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3134
Üdv!

Az a véleményem, hogy ti túlságosan ellenségesen, negatívan nézitek a dolgokat, nem kéne ennyire durván fogalmazni. Ráadásul sokszor úgy, hogy nem is tudjátok a háttérben mi történik. Pityesz után a zenekar azt a szisztémát akarta megvalósítani, amkit mát régóta kitaláltak, méghozzá hogy két énekes lesz, nem egy reppelő+énekes, hanem két énekes (Balázs+Josh), akiknek temrészetesen nem ugyanolyan a hangjuk, de tökéletesen kiegészítik egymász. És, hogy miért nem lett kettő? Mert az amcsi srác lelépett. Egyszerűen kiment amcsiba és nem jött haza, magánéleti okok miatt. Hát ennyi, Balázs ezért maradt egyedül (a zenekar sem így szerette volna) és most próbálja kihozni a maximumot. Ha csak egy számot hallottatok volna az első zenekarától, most nagyon jó véleménnyel lennétek róla. De így (mint akik észre sem vették, hogy már nem ugyanaz az énekes) csak a fikázás, meg Pityesz istenítés folyik. Megváltozott valami, és ha nem fog jól működni, azt majd a zenekar is észre veszi valószínűleg. Egy koncertből nem kell ilyen következtetéseket levonni.
Kijött a klip, azt is rögtön megtaláltátok. Nem, hogy örülnétek -egyeseknek a kedvenc zenekara idén leáll- ti meg itt egy megújulás után temettek.

Bocsánat a hangért meg a hosszúságért, de nekem ez a véleményem.

-zaj-

lordofthechicagoblues Creative Commons License 2003.06.19 0 0 3133
Mezey György kapitány, rendszeresen.
Előzmény: bedooo (3125)
Sophy Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3132
sumolight,igazad van,kannák is voltak!teljesen izgi,kiakad a péészmékerem!
Balthazar Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3131
Ja és persze Nagyszínpad
Balthazar Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3130
Pepsi Sziget

Július 30, Szerda

16.30 - Bjorn Again - (AUS)

18.00 - Spyro Gyra - (USA)

19.30 - FreshFabrik - (HUN)

21.30 - Shaggy - (USA)

lkfj oadf Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3129
mindcontrol:))))
SEDI Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3128
fresh

:-))

bedooo Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3125
olyat mondjatok akik kettőt cseréltek.
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3124
Bizony, bizony, bizony. Öröm ilyet hallani manapság! Mondjuk a keresztnevek eltértek, de bizony, hogy pontosan ez történt. Ronnie Van Zant-ot (r.i.p.) váltotta az öccse, Johnny Van Zant. Hogy még bonyolultabb legyen, van egy olyan banda is, a Van Zant, ahol a másik tesóval, Donnie Van Zant-tal tolják a világ legkiválóbb southern rock zenéit. COUNTRY BLUES RULEZ 4ever!!!
A FF-nak pedig ez után a kiadós off után is csak a kitartást tudom javasolni; igazából a világon semmi sem dőlhet el egyetlen balsikerű koncert miatt, bizonyítani pedig most a legkiválóbb lehetőségek adódnak, jön egy rakás fesztivál, ilyesmik, úgyhogy...
Előzmény: lkfj oadf (3116)
lkfj oadf Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3123
Doors:))))
lkfj oadf Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3122
ezért nem jár pont, az egy másik zenekar.
viszont van halen
Előzmény: Gurrull (3121)
Gurrull Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3121
rage against the machine => audioslave ....
halcsávó Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3120
faith no more
anthrax

mondjuk

blizzard of 77 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3119
tehát nem lehetetlen...
Előzmény: Kalasnyikov vodka (3118)
sumolight Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3117
KOROG
Előzmény: Balthazar (3111)
lkfj oadf Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3116
Lynyrd Skynyrd: amikor lezuhant a repülőjük, meghalt az énekes is, de szerencsére volt egy öccse, akit nemcsak ugyanúgy hívtak, de ugyanúgy is nézett ki és még a hangja is dettó ugyanolyan volt. Így ő lett az új énekes.:)
Előzmény: blizzard of 77 (3112)
Balthazar Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3115
Más példa nem jut eszembe.

Magyar viszonylagban gondolkodtam:

Publo hunny,
Warpigs
Sugarloaf

...háát.........

Előzmény: blizzard of 77 (3114)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!