Keresés

Részletes keresés

kicsicsillag Creative Commons License 2001.05.28 0 0 727
Húzok én is:o)
Májusban eddig 22 túlórám volt, asszem majd egyszer lecsúsztatom és akkor jó korán elhúzok a retekbe:o)))))))))))
Les Creative Commons License 2001.05.28 0 0 726
bluemoon, dzsill, Vanek,

irígység ON

Vanek Creative Commons License 2001.05.28 0 0 725
Hát akkor én most megvalósítom a topiccímben foglaltakat. :-)
dzsill Creative Commons License 2001.05.28 0 0 724
menjünk a véreres retekbe el innen a fenébe, mi a francért ülök itt a helyemen mikor mehetnék a retekbe?!
:-(
irgum-burgum
bluemoon Creative Commons License 2001.05.28 0 0 723
Adhatnál még ötleteket, mert az én kollégáimat már a 69-es feliratú póló is kiakasztja, de imádom, ha lilul a fejük.

Ma nincs esélyetek, mert fixen én retekelek leghamarabb. hahahaa

Előzmény: Les (719)
Les Creative Commons License 2001.05.28 0 0 722
Heló.
Én is bent voltam szombaton, bár nem olyan sokáig, mint te. Az igazat megvallva nem volt jó, hogy hazamentem meccset nézni, mert a PVSK kikapott Sopronban. Vasárnap sokáigalvás, bringatúra, kocsimosás, ilyenek. Na, jó munkát, retkesek!

Les

Előzmény: agresszívmalac (721)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.28 0 0 721
Jó reggelt, jó szurkolást. Kezdodik a hétfoi mogyorózás (jó is az).

A szombati muszak után, a vasárnap a római parton kezdodött. Szánsájn, gyermekek, noci, autó (de csak ok, én sportosan) bájszikl, SÖR (veri kúl), foci (a gyermekeknek), rántott sajt, sült krumpli, tartár mártás, Kordon Blod (azaz: hüje kordon). Hát igen, remek volt.

...és sajnos megláttam aztat a félgumicsónakot (ez olyan fél, hogy van neki rendes csónak alja is), ami egy 130 lóeros motorral felszerelve gyönyöruen suhan (értsd: minden további nélkül le lehet hajráznia rendor motorosokat, bár ez nem javallt). Van neki rendes ráépített kormánymuve is, meg tároló rekeszei. Szal gyönyöru. Ja az ára is jópofa. A hajótest 3és félmillió forint a motor meg csak 1 és félmillió. Gondoltam veszek is rögtön négyet. Aztán mégis lebeszéltem magamat róla. Nem is tudom miért. Talán azért mert olyan gazdag vagyok mnt a templom egere?

Na nem vinnyogok tovább. Inkább dolgozom.

Tik meg, hogy megvagytokvoltatok a hétvégén. Vagy most. Vagy úgy egyáltalán.

Üdv: agresszívmalac

agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.26 0 0 720
Na, asszem ma én nyertem. Miért van ez?

Ti meg persze otthon retek. Könnyu is így!

Ha ezt hétfon olvassátok, emlékezzetek meg a "...névtelen hétvégi dolgozóról..." és az emlékmu megkoszorúzása helyett tiszteletetek jeléül igyatok söröt.

Les Creative Commons License 2001.05.25 0 0 719
Ízi má', hazamentem érte. A munkatársaim ugyanúgy néztek, mint amikor a majálison
"Quit your job" feliratú pólóban jelentem meg. Bár a prezentáció-írás menne úgy, mint a kollégakiakasztás...

Les/ma nyerek, az fiksz

Előzmény: bluemoon (716)
A Király Creative Commons License 2001.05.25 0 0 718
Eljött a megváltás, irány a véreres!
Sok sört!
Remélem ma te nyersz malac, nem én vagyok megint az utlolsó... :)
Előzmény: agresszívmalac (717)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.25 0 0 717
Most megyek, de este még benézek egy kicsit. Akkor ideiglenes retek, nektek meg jó hétvégét kartácsok.
bluemoon Creative Commons License 2001.05.25 0 0 716
Na ez szép! Én meg direkt a te bíztatásodra égettem magam a kis frotírral a metrón.
Előzmény: Les (713)
A Király Creative Commons License 2001.05.25 0 0 715
azt úgy megnéztem volna, amint ott tapogatod a szemináriumon...
Előzmény: Les (714)
Les Creative Commons License 2001.05.25 0 0 714
Engem az egész makroökonómiában legjobban ez a G pont bírt megfogni. :)))
Előzmény: zizi (711)
Les Creative Commons License 2001.05.25 0 0 713
'reggelt!
Basszus, otthonhagytam a törölköz?met. Megyek haza érte. Fakk!
Előzmény: agresszívmalac (710)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.25 0 0 712
Akkor nekem csak helytelen megoldásaim vannak.:)
Előzmény: zizi (711)
zizi Creative Commons License 2001.05.24 0 0 711
a bennszülötteknek odaadtam az egy üveg whiskyt, ebből némi hangzavar keletkezett :-DDD

banya kedvesem 5lete alapján idézek :
"Nulla jövedelem esetén a fogyasztás 300. Az adó jövedelemfüggő, minden jövedelem 6,25 %-át kell adóként befizetni. A kormányzati vásárlások 150 egységet tesznek ki. A beruházás 600 egység. A fogyasztási határhajlandóság 0,8. A transzfer pedig 100 egység.
a. Számítsd ki az egyensúlyi jövedelmet !
b. Mennyivel kell megváltoztatni a G-t ?"

Helyes megfejtéseket a gösser.ist.besser.zizi.esetleg.stella címre várok, minden helytelen megfejtő köteles egy sört fizetni vagy meginni és elhúzni a retekbe !

agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.24 0 0 710
Na pont MOST megyek a retekbe. Különben is törülközot kell preparálnom holnapra.

Mindenkinek kellemes söröket, kockásfülü nyúlnak jégbehutött répa levet vodkával kívánok. Vagy répaviszkit.

Vanek Creative Commons License 2001.05.24 0 0 709
Nekem a jog sikerült a legjobban. A közlekedési kihágást is sikerült kivédeni, most épp a díszpolgárrá avatás ellen felvetett silány érveket döntöm halomra..
Előzmény: agresszívmalac (707)
A Király Creative Commons License 2001.05.24 0 0 708
Agyonvertem az ágyúcsővel, ezért még pluszpontot is kaptam, mert 5.9-re értékelték a közelharc művészi kivitelezését...
Előzmény: agresszívmalac (707)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.24 0 0 707
A Katonai Szakértelem hogy sikerült?
Előzmény: A Király (706)
A Király Creative Commons License 2001.05.24 0 0 706
Végeztem a kérdéssorral, de a polaroid kicsit elmosódott... :)
Előzmény: agresszívmalac (705)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.24 0 0 705
Mivel remekül érzitek magatokat (persze csak látszólag) küldök nektek egy lelohasztó dokumentumot, amit egyébként dzsobinterjún az általános muveltség mérésére használnak.

Tehát:

Minden kérdést olvasson el figyelmesen. Válaszoljon az összes kérdésre. Munkaido 45 perc, amibol 10 már letelt.

TÖRTÉNELEM Jellemezze a pápaság történetét a kezdetektol napjainkig, koncentráljon különösen, de nem kizárólagosan a szociális, politikai, gazdasági, vallási és filozófiai hatásán Európára, Ázsiára és Afrikára. Legyen tömör, velos, egyedi.

ORVOSTUDOMÁNY Az asztalon talál egy borotvapengét, egy csomag gézt és egy üveg skót whiskyt. Vegye ki az egyik veséjét majd cserélje ki a másikkal. Ne varrja össze, amíg a munkáját ki nem értékelik. 15 perce van.

RETORIKA 2500 lázadó, orült bennszülött tombol a szomszédos teremben. Nyugtassa meg oket. Bármely osi nyelvet használhat, kivéve a latint és a görögöt.

BIOLÓGIA Hozzon létre szilícium alapú életet. Becsülje meg az eltéréseket az elkövetkezo emberi kultúrákban, ha ez az életforma 500 millió évvel ezelott kifejlodhetett volna. Állításait tényadatokkal bizonyítsa is.

ZENE Írjon zongorakonchertót. Hangszerelje, majd adja elo furulyán és dobon. Segítségképpen a széke alatt talál egy zongorát.

PSZICHOLÓGIA Munkásságukról szerzett tudása alapján értékelje az érzelmi stabilitást, az alkalmazkodóképesség fokát és az elfojtott frusztrációkat a következo személyeknél: Nagy Sándor, II. Ramszesz, Hammurabi. Az alanyoktól vett idézetekkel támassza alá értékelését, a megfelelo hivatkozásokkal. A fordítás nem kötelezo.

SZEXUÁLPSZICHOLÓGIA Mutassa be a nemi eltévelyedéseket és az enyhébb betegségek tüneteit. Szégyellje magát.

KATONAI SZAKÉRTELEM Egy nagy kaliberu lofegyver darabjait találja az asztalán. Mellettük fekszik egy nyomtatott használati utasítás bantu nyelven. Tíz perc múlva egy éhes bengáli tigris csatlakozik Önhöz. Tegye meg az Ön által szükségesnek ítélt lépéseket. Legyen kész utólag felülvizsgálni döntéseit.

ESZTÉTIKA Érveljen a tudományág fontossága mellett.

ATOMFIZIKA Létesítsen láncreakciót vagy atommáglyát, tetszés szerint. Vázolja egy magfúziós eromu tervét.

KÉMIA Szubtrópusi körülmények között állítson elo szupravezetot. Állítson elo kénessavat. Vágja ketté majd illessze össze újra. Mit lát?

MATEMATIKA Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív (önmagán kívül bármely más számmal egyenlo) számok halmazának részhalmaza. Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy, hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezoivel együtt Tapsi Hapsi képét adja ki.

FÖLDRAJZ A koolaj és a koszén keletkezésének folyamata, mérföldkövei - összehasonlítás. Mutasson példákat (saját gyujtés), játssza le a folyamatokat. Kozet- és anyagfelismerés: U236, ózon, deutérium, kurcsatóvium, neodézium. Mutassa be, elemezze.

PARAPSZICHOLÓGIA Ragassza a következo tárgyakat a testére: pogácsa, bélyeg, muködo hosugárzó, tojáshéj. Egyéb feladatok: távolbalátás, távgyógyítás, elrejtett tárgyak megtalálása, mozgatása, levitáció, asztrálutazás. Teleportálja magát a Jupiterre, az ott készült polaroidképekkel igazolja magát.

PEDAGÓGIA Oktassa ki vizsgáztatóit.

ALKALMAZOTT MÉRNÖKI TUDOMÁNYOK Kössön sorba 1 izzót. (Pluszpontért ugyanezen izzót párhuzamosan is kötheti)

ISMERETELMÉLET Foglaljon állást az igazság mellett vagy ellen. Bizonyítsa állásfoglalását.

FIZIKA Magyarázza az anyag természetét. Hozzon létre egy zongorányi antianyagot, egyesítse az anyaggal (zongora). Írja le a látottakat.

FILOZÓFIA Vázolja az emberi gondolkodás fejlodését. Mérje fel ennek jelentoségét. Hasonlítsa össze valamely más gondolkodás fejlodésével. Térjen ki a lét tarthatatlanságát igazoló elméletekre. Adjon kézzelfogható megoldást ( ne kövessen el öngyilkosságot a vizsga végéig).

JOG Írja meg Hitler védobeszédét. A védelmet építse a Berlin-Sztálingrád útvonalon elkövetett közlekedési kihágásokra, kérje a helyszíni bírság utólagos kiszabását.

CSILLAGÁSZAT Bizonyítsa be az Ön által ismert elméletek segítségével hogy a pulzáló világegyetem konvex. Válaszát 4 dimenziós rajzokkal illusztrálja. Modellezze egy kvazár muködését a fiókban található protonok és fotonok segítségével. Egyéb segédeszközök (quarkok, logarléc, építokocka, stb.) nem használhatók.

VALÓSZÍNUSÉGSZÁMÍTÁS Abakusz segítségével határozza meg min. 99.24167 %-os konfidenciaszint mellett a jövo heti lottószámokat.

IRODALOM-VILÁGIRODALOM Elemezzen egy szabadonválasztott X-XI. századi amerikai verset.

MAGYAR Ady optimista világfilozófiája. Kép, forma és jellem szintézise a kortárs alföldi irodalom kifejezésvilágában.

KÉPZOMUVÉSZET Hozza létre a Parlament épületének 1:1 arányú modelljét a fiókban található 3 csomag gyurma segítségével. Ügyeljen az épület belso részeinek kidolgozottságára.

KÖZGAZDASÁGTAN Készítsen realisztikus tervet a következo problémák globális megoldására: elszegényedés, túlnépesedés, adósságproblematika, fenntartható növekedés, munkanélküliség, infláció. Válaszában szintetizálja a neoklasszikus, keynesi, monetarista elméleteket. Mutassa meg a szintetizált elmélet hiányosságait. És végül jellemezzen egy olyan elfekvo eszközt, mely a fennálló tokébol kifolyó hasznot élvezi.

SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

NYELVTUDOMÁNYOK Az összehasonlító nyelvészet eredményeinek felhasználásával mutasson ki fonetikai hasonlatosságokat az óegyiptomi és szanszkrit nyelv köznapi beszélt változataiban.

SZOCIOLÓGIA Becsülje meg a szociológiai problémákat, amik a világ végén felmerülhetnek. Tervezzen kísérletet elmélete igazolására.

FILMMUVÉSZET Írjon forgatókönyvet az Anjou-ház életérol majd forgasson ebbol rajz- vagy rövidfilmet (max. 351 kocka).

Vanek Creative Commons License 2001.05.24 0 0 704
érdekel=érdemel
Előzmény: Vanek (703)
Vanek Creative Commons License 2001.05.24 0 0 703
Add ingyen! Tuti elfogadják. És ha a megrendelő elégedett, az azt jelenti, hogy az eladó jól dolgozott tehát jutalmat érdekel? Hát nem akarsz jutalmat? Mondjuk korai retket extra sörrel?
Amiből persze nekem is jár a nagyszerű ötletért. A szerzői jogi kérdésekkel fordulj bizalomal a nyuszikához, akit ezennel kinevezek udvari ügyvédemnek, 50%-os jutalékkal!
Előzmény: agresszívmalac (701)
zizi Creative Commons License 2001.05.24 0 0 702
csakazérnehogymánaszthiggyevalakihogyretkelekamikormindösszearrólvanszóhogynemmentaserverünkésneisfog,bruhahahaésgrrrrr

jókedv ? hol ? miért ? kinek ? kérek belőle 10 dekát, szeletelve is jó lesz...

agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.24 0 0 701
Na-na!

Itt túlságosan jó a kedv kollégák. Ez turhetetlen. Én meg itt görcsölök egy árajánlaton?! Vagy mégse?

kockasfulunyul Creative Commons License 2001.05.24 0 0 700
Azaz korai nem lett volna.

De a 700 az enyém! :-))

Előzmény: kockasfulunyul (699)
kockasfulunyul Creative Commons License 2001.05.24 0 0 699
Dehogy lett volna késő, csak akkor én már a Friday's-ban ültem a West Endben. De máskor csak próbálkozz! :-))
Előzmény: agresszívmalac (696)
Vanek Creative Commons License 2001.05.24 0 0 698
"Állati" románc lehetne :-))
Előzmény: Les (697)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!