nem vitázom nagyon fociról, mert nincs miért, a meccs után is csak az afférunk miatt írtam be, aztán itt ragadtam. azt meg hagy döntsem el, hogy mire reagálok és mire nem.
De hgoy lásd, nem a levegőbe beszélek, idézek neked egy hozzászólást a fészbukról:
"Elképesztő és felháborítóan cinikus az a hang, amelyet az MLSZ szóvivője, bizonyos Sipos Jenő (egyáltalán ki ez a nímand?) meg mert magának engedni az MTK-nak a Rodenbücher-ügyben tett panaszával kapcsolatban. Nagyon úgy tűnik, hogy nevezett úriember és megbízói (MLSZ, FB) nem látták a Pécs-MTK mérkőzést, netán egészen más meccset láttak. Nyilatkozatuk egyértelműen részrehajló, mert nem veszi figyelembe a minden vitás ügyben kötelezően alkalmazandó alapelvet, a "hallgattassék meg a másik fél is" elvét. Minden kritikát mellőzve, a meccs végső kimenetelét tekintve csak a tendenciózusan ítélkező bírói kettős (Szabó Zsolt és Gál Gyöngyi - mindkettő sokszor leszerepelt már) szavait vették figyelembe és ennek alapján döntöttek. Csak és kizárólag a "mundér becsületét" védték!"
Ha visszanézed, azt a zászló témát sem "mi" pörgettük. Volt egy kis csörte ezügyben, de a hozzászólók nagyrésze (amik már moderálva lettek) soha nem látott nickektől voltak, aki sem ezelőtt, sem azóta még csak meg sem jelentek itt. A zászlótémát meg pont leszarom, mintahogy akkor is megírtam.
Es tereld el megint azzal a lenyeget, hogy "a Fradistak megint zsidoznak".
Hogy ezt hogy szűrted le a mondandómból, azt fel nem foghatom.
Igen, Rodenbücher kiállítása röhejes volt, az eltiltása meg vérlázító, de mint mondottam volt, ezt megbeszéltük más fórumon. Nem fogok itt ajvékolni. Minek.
A büdős kurva anyját a bmlsznek és a mocskos csaló geci FB-nek, hát nincs ezeknek szemük vagy mi? Miért akar mindenki kiejteni bennünket Gál Gyöngyistől, Szabó Zsoltostól, FB-stől? Most meg megkaptuk hétvégére a mocsok kassait, tuti hogy elfújja, a portugál is sír minden héten, nyilván leszólnak hogy most már nyerniük kellene. Mocskos csaló bmlsz!