sziasztok szükségem lenne egy tigra gyári tetöablakra vagy a bowdenjére amin keresztül mozgatja az elektromos motor ha valaki tud valami megoldást meg köszönném
Ja és neon is van rajta nem olyan drága ,de fel is kell rá szerelni ha valaki akar :) amúgy sztem ennyiért ilyen autót hogy sportos is legyen és szép is meg megbizható is ilyen árkategoriában nem lehet kapni... ja és kifelejtettem egy pioneer fejegységet ami elég drága és lehet megkapja a leendő vevő,mert a masikba 1din-es fejegység kell..amúgy most lettek az első tárcsák is cserélve betétekkel együtt..
999.999 ért odaadom és csak azért adom el mert másikat veszek azaz nem másik tigrát hanem toyota celicát... nehéz találni megbizható tigrát szerintem kevés km-el és adom hozzá a gyári lámpákat is...
Én most vettem kb. 1 hónapja az autót, és már most nagyon imádom! De lenne egy kérdésem! Az első egyik lámpám mitől párásodik be?
Ja és ha nem tudom hogy mikor lett vezérműszíj cserélve, de megnéztük és még látszik rajta teljesen kívülről a felirat akkor az jelent vmit, vagy attól még lehet kopott!?
És még egy kérdés nektek mennyit fogyaszt az autó, ha normálisan használjátok (1,4-es motor)
Körülnéztem neked a neten: www.fonixtuning.hu www.deviltuning.hu www.dreamtuning.hu Ezekben a webshopokban lehet jelenleg kapni! ;) Én a crom Angel Eyes-t a Fönixtuningból rendeletem és 2-3 nap alatt megérkezett. A Deviltunigból pedig a hátsó crom Lexust, ők a legolcsóbbak (és ugyanazt árulják mint a többi kereskedő...) de náluk semmi nincs készleten így 2-3 hét a szállítási idő...
Nálam az aksi mellett a gumivédőn keresztül van levéve a mélynyomó erősítő tápja, műszerfal mögött a középkonzolig, ott a fejegység mögött a vályatban, hátra a kézfék mellett a vezető ülés alatti erősítőig.
Hello! Szeretnék egy erősítőt szerelni a kocsiba. Közvetlenül az aksiról kell kapnia az áramot. Érdeklődni szeretnék, hogy ti hol vezettétek ki a tápkábelt a motortérbe? Jó lenne megoldani fúrás - faragás nélkül... Segítségeteket előre is köszönöm! ;) Ciao!
úgy tudom,h 60ezer km-enként és a vezető és feszítő görgőt is ha van ilyen :) és a vízpumpát sem árt kicsrélni. nehogy 1000km múlva azért kelljen szétbontani
Elszórakoztam vele mig fel raktam ,de én alulról fefúrtam rá mert elöször leesett igy nem fog :)...hátul látszik picit mert a kipufogó ott van és nem tudtam rendesen elhelyezni..