Elvtársaim,méghogy a dabasi választásokon 63%nem szavazó bizonytalan volt ,ezért nem ment el szavazni.Hát kérdem én,kire szavaztak volna?
Ezek a "bizonytalan szavazók" a munkásőrök biztos szavazói,akik otthonaikban a szebb jövőben bízva a falról levett képhez fohászkodtak:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] csabor elvtárs
Az árvíz miatt elszenvedett károk mértéke mintegy 15 milliárd forintot tesz
ki, a károk elhárítása és az újjáépítés együttes költsége hozzávetőleg 25
milliárd forintjába kerül majd mindannyiunknak - közölte Orbán Viktor
miniszterelnök az Országgyűlés hétfői ülésnapján elmondott napirend előtti
felszólalásában. Orbán Viktor elmondta: a három hete folyó védekezési
munkálatok kiadásai meghaladták a 3,5 milliárd forintot, és ez még nem a
végleges számla összege, hiszen a gátakon még most is 1200 ember
dolgozik.
Az önkormányzati, egyházi és műemléki épületekben mintegy 531 millió
forint értékű kár keletkezett az idei tiszai árvízzel sújtott térségben, az
újjáépítés költsége körülbelül 1,8 milliárd forint lesz. Orbán Viktor
tájékoztatása szerint a lakóépületekben esett károk mértéke 2,8 milliárd
forintra tehető, a helyreállítás költségét 5,9 milliárd forintra becsülik. A két
összeg közötti különbséget Orbán azzal indokolta, hogy a házak egy részét
nem érdemes eredeti minőségében újjáépíteni, a kormány szeretne "a
harmadik évezred Magyarországához méltó" házakat építeni. A
miniszterelnök közölte: a kormány szándéka az, hogy nyár végére minden
érintett feje fölött a saját házának a teteje legyen. Kitért arra: a kormány
számít az önkormányzatok segítségére annak érdekében, hogy a helyben
lakók között ne történjenek igazságtalanságok a házak újjáépítése során.
Orbán Viktor beszámolt arról is: a gazdasági épületekben esett károk
félmilliárd forintot tesznek ki, a helyreállítás ennek dupláját emészti majd fel.
Mint elmondta, a mezőgazdasági károk összege meghaladja a 6 milliárd
forintot. A károsodott árvízvédelmi létesítmények, közutak és a vasúthálózat
kárainak helyreállítási költsége 3,5, az önkormányzati utak és hidak
újjáépítése mintegy másfél milliárd forintba kerül.
ui.: és menni van erre?)) Semennyi! Drága Kádár János bácsi, múlt év óta már olyan gátakat emeltetett volna a Tisza két partjára, hogy az legalább 5 méterrel meghaladja az eddig mért legmagasabb vízszintet!
A FIDESZ mit csinál, ígérget és mi lesz belőle? Ugyanaz, mint tavaly építkezések a Fidesz vezette települések gátjainál!
A nagyapám még mindig az én házamban lakik, mert kapott az összedült házára 70 ezer forint építési támogatást. Kurva jó! A szomszéd településen, -ahol a polgármester nem szoci, hanem FIDESSZES-, már az összes leomlott ház újra áll, ott ez az építési hhozzájárulás 500ezertől 3,5 millió forintig ment föl! Az apjuk retkes faszát!
Nem győzök gratulálni az imperialistaellenes tevékenységeihez khmer rouge elvtárs!
Igen, ez a vérbeli Szahanovista munkásszellem, amit mindannyiunknak követni kell!
ELVTÁRSAK!
AZ alsódabasi kémeim jelentették,hogy minden összehajtott szavazócédulában egy ilyen volt:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] elvtársi üdvözlettel:csabor et.
Jon az IFAkocsi a kis utczan altal,
Szegeny Kisnyugdijjjasss, ott all neki hattal,
Folyik az O vere az uton ossze-vissza,
Kedves Edes Anyam, ne menjen nyugdijba!!!
Amíg ti ezt a szánalmas provokátort büntettétek, én sem töltöttem ám semmittevéssel a hétvégém. Otthoni elvtársaim küldtek nekem egy hosszú listát a legsürgősebben likvidálandó magyar imperialista nácik neveivel, úgyhogy én munkához is láttam.
Elsőként Vágó Istvánt, ezt a rohadt gecit kaptam el. Lesben álltam a Kőrösi Volán Rt. telephelyéről elrekvirált ősrégi Ikarusszal az RTL Klub székháza előtt, és amikor ez a pöcs, aki naponta próbálja elhitetni milliónyi honfitársatokkal, hogy a pénz boldogít kilépett a kapun, gyorsan rá is tolattam. Annyian jöttek oda gratulálni, hogy majdnem lekéstem a következő áldozat kivégzését.
Az Ikarusszal egészen Dabasig repesztettem, ahol még vasárnap délelőtt elbasztam Pusztai Erzsébetet, a hírhedt abortuszellenes aktivistát. A hülye kulákok közül majdnem ezren szavaztak egy akkor már szarrá trancsírozott hullára! Jó hogy nem nyert, a köcsög demokraták bertakhatták volna a darabjait a többi zombi közé a parlamentbe, haha!
Ha már Dabason jártam, gondoltam lesben állok egy kicsit egy ilyen szavazóhelység nevű kupleráj előtt. Egy ideig csendben figyeltem, de amikor megérkezett egy szánalmas kispolgár az évtizedek alatt összekuporgatott Fiat 126-osával, az anyósülésen a láthatóan élete első szavazására felálló farokkal érkező debil mosolyú tinédzser fiával, nem bírtam tovább. A szélvédőn keresztül végeztem velük, egy sorozat a kalasnyikovból elég is volt a buta hájfejüknek.
pampalini, nem kell kox, én már alaposan bespájzoltam. A bajszos faszfej egy szerencsétlen kulák, csak azért tartom, mert neki kell minden reggel és este a kezében látható Engels szobrot a fehér porban megfürdetnie.
Vodkát viszont hozzatok, azt én nem tzartok, mert az ázsiai gyomor képtelen lebontani.
Ahh nagyon koszonjuk, es elvtarsi csokjaimat kuldom!!! A bulin termeszetesen ott a helyem, megyek, csak 1 kis reszlet lenne meg, hogy hany talicska kokaint vigyek, ha az ottani keszlet kevesnek bizonyulna?
Látom, az ideológiai harcot nem bírod, már csak a fekáliában bírsz túrkálni!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Minden népnemzeti, egyenes gerincű ember láthatja, hogy a kommunizmus velejéig rothadt ideológiája a munkásőrök alantas ösztöneit hozza elő.
off
Raba mester/elvtárs klikkelj ide lécci!, mert kaptál 11 szavazatot a leendö moderátorokra történö választásnál. Keresd tudorapo-t...
on
A kép elég ocsmány bazd meg!
"Itt a testem, Mása!"[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Mondjátok, minden munkásőrnő aberrált??[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
bosszúból,
lemegyek a pincébe és soron kívűl megkorbácsolom ezt a komcsi ügynököt:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]