Pfff, dolgozhattak volna még a promóterek, hogy valami értelmesebb szöveget adjanak Dickinson szájába, TELEKOM Volt Fesztivál, persze, nyilván így "mondta", meg mi az, hogy évek óta nem voltak itt, akkor kiket láttam tavaly nyáron Budapesten?
ja. saját koncert kéne de legalább pesten. így a duplája a költség. ráadásul semmi kedvem fiatal hipszterek között a színpadtól 300 méterre nézni a szar hangositású projektort.
"A The Book of Souls című album világkörüli turnéjával érkezik július 1-jén Sopronba a világ egyik legfontosabb metal bandája, az Iron Maiden. A fél évnél is hosszabb, több mint 50 állomásos turnéra friss programmal és megújult látványvilággal készül a legendás csapat. “Az Iron Maiden show és az azzal járó igazán különleges technikai igények miatt a megszokottnál nagyobb színpadot kell építenünk, de ezen egy percig sem gondolkodtunk, hiszen egy olyan rocklegendát láthatunk majd vendégül Sopronban, amelyet rajongók tízezrei várnak idehaza" – mondta el Fülöp Zoltán, a VOLT Fesztivál főszervezője.
Bruce Dickinson, a zenekar frontembere üzenetet is küldött a magyar rajongóknak: „Eltelt egy kis idő a legutóbbi show óta és már nagyon készülünk a folytatásra! Mindig felpörget minket a koncertezés és az, hogy a rajongóinknak játszhatunk. Mivel évek óta nem jártunk Magyarországon, a legrégebbi rajongóinknak régi kedvenceket is tartogatunk a műsorban. Sokat dolgozunk azon, hogy egy rendkívül látványos show-t állítsunk színpadra, amelyben a szívünk-lelkünk benne van. 2016. július 1-jén találkozunk a Telekom VOLT Fesztiválon!" - szól Bruce Dickinson üzenete a VOLT és az Iron Maiden rajongóinak."
Tudom, hogy nem Maiden, de valamilyen szempontból mégis az. Eladó a budapesti Black Sabbath koncertre egy állójegy számlával. 20 ezer forintért. A Volt fesztiválon a Maiden lép fel, ezért szeretném eladni. Kérlek, segítsetek!
Én is érdeklődtem Livenationnél, ez már nem annyira pozitív válasz.
Sziasztok!Mint általában ismét a Maidennel kapcsolatban szeretnék érdeklődni:) Nyilván nem mondhatjátok ki kerek perec, de sokunknak egyszer fér bele egy évben Maiden koncert és ha nem muszáj, nem utaznék Bécsbe
Válasz:
Szia Balázs!Nem tudunk sajnos semmit egy közeljövőben történő hazai Maiden koncerttel kapcsolatban :( Köszönjük megértésedet!
én azért még reménykedem a budapesti koncertben. elég jó mostanában a felhozatal az Arénában...meg hát jó lenne egy koncerten tombolni. múlt héten vettem meg The Book of Soul cdjüket a Media Marktban, úgy éreztem hogy ennyivel jövök a srácoknak, ha már annyit hallgattam őket.
Nekem is válaszolt végre a Live Nation. (Több mint 1 hete kérdeztem tőlük) 2016-ban egy budapesti Iron Maidenre mennyi esély van? :)
Válaszuk: Kedves Patrik, figyeld Facebook- és Weboldalunkat, így biztosan nem maradsz le az aktualitásokról! :)
Ez nagyon de nagyon bíztatóan hangzik, vagy csak én gondolom így? :D Remélem, hogy nem csak szívatnak... Egyébként szoktak posztolni a Maidenről is a facebook oldalukon, az utóbbi időben egyre többet, nem tudom, hogy ez számít-e valamit.
Live Nation Hungaryokt. 19. (2 napja)címzett: saját magam
Nincs róla információnk, azonban fontos tudni, hogy amennyiben egy buli tervben van, akkor sem kommunikálhatunk róla semmit a hivatalos bejelentés előtt. Ennek megfelelően a weboldalunkon és a facebook oldalunkon található információknál többet egy esetben sem fogunk tudunk adni.
Ezt hol írták? Tudnád linkelni? Csak mert elég elkeserítő, a "nincs róla információnk" = nem lesz budapesti koncert. :( A Rock in Viennán pedig lesz napijegy, úgy csinálják mint a Nova Rock, április - május környékén kezdik el árulni a napijegyeket.