Keresés

Részletes keresés

Mr Spock Creative Commons License 2010.08.09 0 0 45600
Ha megis, akkor szurkolok Elena Kagannak, hogy keruljon be a Legfelsobb Tanacsba

Az a Legfelsőbb Biroság.

Bekerult. Valaki aki eleteben nem volt biró semmilyen szinten.
Előzmény: Törölt nick (45578)
Mumu Creative Commons License 2010.08.09 0 0 45599
Azt ertettem ki a hszedbol hogy  megsokasodott a zsido lakosag es igy tobb a vegyeshazasag  es hogy az elioiteletek mindket oldalon a liberalismeszmek hatasara  eltuntek.. Azt is kiertettem az irasodbol hogy  inakbb a federal intezmenyek kedvezoek az eloiteletek lebintasaban mig a country az konzervativabb. Arizonat tudjuk de a tobbi ..a bibli sáv ?  Milyen az arab lobby,ezt mar kerdeztem egyszer itt de nm jott valasz.
Előzmény: Törölt nick (45598)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.09 0 0 45598

Nyitottabb a tarsadalom.  Bevandorlo orszag. Regen voltak lakokozossegek amelyek alapito okirataban benne volt, hogy zsidonak, negernek, japannak nem lehet eladni az ingatlant. Aztan kiderult, hogy mar nemcsak ezt a harmat hanem meg harmincharmat kellene belefoglalni es kozben a federal torvenykezes hatalyon kivul helyezte az egesz okiratot.

Mint emlitettem korabban sok a vegyeshazassag, nehez igy antiszemitanak lenni.

Aztan meg hogy vagy antiszemita mikor az orvosod, ugyveded, tanarod, vejed stb...???

Előzmény: Mumu (45597)
Mumu Creative Commons License 2010.08.09 0 0 45597
mit gondolsz miert valtozott ?
Előzmény: Törölt nick (45596)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.08 0 0 45596

Teljesen jol tudsz mindent. A Ku-klux Klan mara neonaci mozgalomma alakult, fohadiszallasai ugyanazok az orszagreszek mint a hajdani KKK-nak. Sot, most erosodoben vannak, nyilvan a neger elnok puszta szemelye miatt. De meg igy, erosodve sincs szerepuk. Amiota itt elek osszesen ketszer lattam oket megjelenni az orszagos lapokban, az elso amikor szemetgyujtesi akciot szerveztek autopalyak menten(hasonlo mint otthon a gardistak arvizvedelmi segitsege) a lenyeg, hogy ilyenkor az adott autopalyaszakasz melle kiirjak, hogy ki tartja rendben. Miutan egy ott levo foleg negerek altal latogatott templom papja kifogasolta, hogy elottuk nacik sertepertelnek az engedelyt visszavontak. Masik amikor bevonultak Arizonaba illegalis bevandorlo vadaszatra, ebbol sem lett semmi persze az orszagos kozrohejen kivul. Nehe megjelennek helyi ujsagokban, mondjuk mert a lakossag kifogasolja hogy szorolapoznak. Nincs tarsadalmi szerepuk.

Es igen, volt itt antiszemitizmus rendesen, kvotazas a haboru elott es az auswitzi sineket sem bombaztak le. Valaha Floridaban zsidonak nem lehetett etterme, stromannal dolgoztak. Mara eltunt. Zsido orvosok sokszor kapeliben rendelnek, ajtofelfajukon ott a mezuza. Valtozik a vilag.

Előzmény: Mumu (45595)
Mumu Creative Commons License 2010.08.08 0 0 45595

Elhiszem,orulok. Oreg ember vagyok tehat meg emlekszem a Klu-Klux Klan- ra es jelzoire..ha jol emlekszem az USA viszautastotta a nemt menekulo zsidokat (Exodus)    Toelm ellenorizhetelen forrasok szerint az amerikaiak tudtak Auschwitzrol megsem bombaztak le csak egy 7-8 kmere levo strategiailag fontos gyartelepet..

Biztos ma maskep van.

Előzmény: Törölt nick (45594)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.08 0 0 45594

Mumunak: Hirek anti-antiszemitizmus temabol Amerikaban: A Clinton-lany eskuvoje kapcsan, akinek a ferje teljes zsido diszben jelent meg az eskuvon a media a vegyes hazassagrol cikkezik amely a zsido lakossag 50 szazalekat erinti Amerikaban. Tanacsokat adnak az ifju parnak es a temat nyiltan kezelik, pozitiv hozzaallassal. Ugyanez Magyarorszagon: sem a zsido sem a kereszteny egyhazak nem fogadjak el, agyonhallgatjak a temat. A kereszteny egyhazak atterest kivannak, a zsido egyhaz azt sem, egyszeruen kiveti a vegyes csaladokat.

Megvalasztottak Elein Kagant a legfelsobb birosagba. A volt republikanus elnokjelolt azert nem tamogatta mert Kagan limitalta a hadsereg verbuvalasi lehetosegeit a Harvard egyetemen a "don't ask don't tell" torveny miatt amely meg mindig titkolozasra kenyszeriti a homoszexualis katonakat es amely nem felel meg a Harvard etikai kodexenek.

Tegnapi helyi ujsagunk elso oldalon hozza a coloradoi zsido gyermektabort azzal a cimmel, hogy remek hely az identitas keresoknek.

Előzmény: Mumu (45593)
Mumu Creative Commons License 2010.07.28 0 0 45593
Ez tenyleg jo.. A svastica hiszen igy irod,tehat tudod, indiai jell az aria szimboluma. Rosenberg a nagy fajelmeletü talalta  a nácik szamara  mint mozgalmat  determinalo szimboleumot..
Előzmény: Törölt nick (45592)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.28 0 0 45592
Most elokotortam az emlekeimbol valamit aminek koze lehet az antiszmitizmushoz. Par honappal ezelott egy kozeli varoska muzeuma kapott egy horogkereszt mintas quilt-et. A quilt 100 eves, ertek, a horogkeresztnek semmi koze nincs a nacikhoz. Cikk jelent meg rola az ujsagban, muzeum egyelore nem allitja ki csak megorzi. A hozzaszolok tobbsege ugy nyilatkozott, hogy a hideg razza, ha horogkeresztet lat, akar 1908-bol szarmazik akar kesobbrol es egyetertenek azzal, hogy ne allitsak ki a takarot. Volt aki ervelt a swastika osi voltaval de senki nem nyilatkozott nacibarat vagy zsidoellenes modon.
Előzmény: Mumu (45591)
Mumu Creative Commons License 2010.07.28 0 0 45591

Mindezeket nem ismertem de elhiszem hogy a vilaghatal statusa nagyon sokba keul..es olyan subdevelopmentes allamokba a penz " felszivodik" Gondolom azzonban Izrel mas

Nezzel be a klub uj Dillemaink topicjaba.. :))

Előzmény: Törölt nick (45590)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.28 0 0 45590

Nem tudom mi az igazsag. En nem erzekelek antiszemitizmust. A TV-ben a mai napig hirdet egy kereszteny szervezet akik az eloregedett orosz zsidosagnak gyujtenek.

Izrael megitelese mas dolog, az politika. En Bush alatt sem eszleltem azt a hullanagy tamogatast, a legutobbi haboruban Condolezza Rice tobbszor is jart Izraelben de nekem ugy tunt tobbet beszel es utazgat mint segit. Azt hiszem Izraelnek elobb-utobb a sajat labara kell allnia. A katonasag, amely evtizedekig a patriotizmusbol es a "fiatalok elso onallo lepese az elet fele" romantikabol taplalkozott nem hiszem, hogy igy ebben a formaban sokaig vedelmet tud nyujtani. Ugy gondolom ez igy egy pazarlo military amely falja a nemzeti jovedelmet. Amerikaban is valtozott a vilag, tul sok a parhuzamosan folytatott haboru, tul sok az ezzel kapcsolatos lopas. Naponta derul ki milyen dilettans modon allunk hozza mas nepek belpolitikajahoz es ez rombolja a nemzeti onerzetet.

Friss hir az iraki 8.7 billio eltunese amely ugyan nem amerikai penz es csak toredeke annak amit mi belefeccolunk Irakba de sejtetni engedi, hogy milyen magas szintu lopasok folynak eveken at minden ellenorzes nelkul. Ugyanez Afganisztan viszonylataban.

Az AP hirugynokseg irt egy jo sztorit Afganisztanrol, terveztunk oda egy dizelolajjal mukodo eromuvet 100 millio dollarert, hogy milyen jo lesz majd Kabul 500 ezer lakosanak, aramszolgaltatasra. Az epitkezes kesett egy evet, a koltseg 305 milliora emelkedett. Vegul megepult de a kutya sem hasznalja mert kozben az afganok uzletet kotottek a szomszedos Uzbegisztannal ahonnet olcsobban kapjak az aramot.

Csak egy csepp a tengerben de mutatja, hogy mennyire nincs korultekintes es tervezes.

Tobb mint 50 billio dollart ontottunk Afganisztan ujjaepitesebe eddig, siralmas eredmennyel. 2001-ben Afganisztan 6 %-nak volt arama, ez most 10 szazalek korul van. A terv 65 % varosi ellatottsag es 25% falusi ellatottsag lett volna.

Előzmény: Mumu (45589)
Mumu Creative Commons License 2010.07.28 0 0 45589

Innen a tuloldalrol kisse nagyzolasnak tunnik ilyen kategorikus kijelentes..De teny hogy a meg 80-as evek tobbsegi media foleny volt Izrael állam mellett most ezt nem erzem?Holywoody korokbol is kilatszik Mel Gibson alkohlista fejeuj nekem hogy iylen helyrol is erkeznekzsidoellenes kijelentesek. Mi a valosag ?

Előzmény: Törölt nick (45588)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.28 0 0 45588
Ha nem mondod, hogy van zsidoellenes lobby en azt sem tudom, hogy van.
Előzmény: Mumu (45586)
Mumu Creative Commons License 2010.07.27 0 0 45587
Koszonom..3 Oscars nyert ?
Előzmény: Törölt nick (45585)
Mumu Creative Commons License 2010.07.27 0 0 45586

Hehe...

De azert ne keruldel a kerdest: nyiltabb,erosebb-e a zsidoellenes lobby Obama kormanyzasa ota ?

Előzmény: Törölt nick (45584)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.27 0 0 45584
Nem hiszem, hogy nagy csobbanas. Volt mar ilyen maskor is, neha egy-egy szinesz megbolondul, zsidozik aztan visszavonja, nem tudom, hogy a koznevetsegnel nagyobb hatasa van-e ha egyaltalan eljut odaig. Emlitett rendezorol soha nem hallottam, valoszinu Amerika lakossaganak nagy reszevel egyetemben.
Előzmény: Törölt nick (45583)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.27 0 0 45582
Sunday Timest nem.
Előzmény: Mumu (45581)
Mumu Creative Commons License 2010.07.27 0 0 45581
nem olvasol online ujsagokat ,Sunday Times-t ?
Előzmény: Törölt nick (45580)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45580
Halvany sejtelmem sincs ki az a Stone. Nem vagyok otthon antiszemita temaban.
Előzmény: Mumu (45579)
Mumu Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45579

Mi van a Stone fele antuszemita interjuval a Sunday Times-ba ?

ugy latszik innen a kerites melöl hogy erosodok az anti izrael lobby  lwgalabb is Obama ota.. Van a ketto kozott kapcsolat ?

Előzmény: Törölt nick (45578)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45578

Mar nem merek itten komolyabb temat felvetni.

Ha megis, akkor szurkolok Elena Kagannak, hogy keruljon be a Legfelsobb Tanacsba

szurkolok, hogy rugjak ki a nacikat Arizonabol

szurkolok, hogy rugjak ki az illegalisokat Arizonabol

Előzmény: Mumu (45577)
Mumu Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45577
Jol áll
Előzmény: Törölt nick (45576)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45576

Csak tajekozodom ))

Előzmény: Mumu (45575)
Mumu Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45575
Istenien áll neked a naiva szerep
Előzmény: Törölt nick (45574)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45574
Nezzuk csak..."Előzetesben a bátmonostori banda negyedik tagja" - erre a hirre gondolsz?
Előzmény: Mumu (45573)
Mumu Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45573
Az Index meg az amerikaiaknal tart..lassd hireiket
Előzmény: Törölt nick (45572)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45572
Igy van. Ma mar nehez titkolozassal harcolni, valtozik a vilag.
Előzmény: Mumu (45569)
Mumu Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45571
kozben a hirado ket macskanak kepzelte magat amelyek egymassal jatszanak.. -:))
Előzmény: Törölt nick (45567)
Mumu Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45570
OK
Előzmény: Gavriel (45568)
Mumu Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45569

Ma már sajnos egy perc altt vilaghir..A forarsnal kellett volna megallitani..de akkor meg azt hitte a szemtanu hogy roman helikopterrol van szo..3 orat tartott mig a romanok nyilatkoztak.. Kozbe Arafat megtalata a gepet...

Forrasok: www.realitatea.net

www.antena3.ro

Előzmény: Törölt nick (45567)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!