Milyen típusú az asztalid? Illetve csinálhatnál róla egy képet, hogy a GSpot mit mond azokról az avi-król. http://www.pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=84
Nnahh,akkor én is kérek segítséget...Nem túl szép dolog,tudom,de filmeket töltök le,amiket cd-rw-re írok ki( divx).De az asztali lejátszóban sokszor akadozik. Gondoltam, hogy már régi a cd,de újjal is megcsinálja. Régebben néró7.....-vel,most cd burner xp pro-val is. Írtam már 4szeres sebességgel is,de még mindig előjön a probléma. Akkor is,ha semmi más nem fut a gépen. Mi lehet a megoldás?
A gondom a következő:a lemez írása után adatellenőrzéskor sávkövetési hiba üzenetet kapok.Már nagyon sok lemezt elszúrtam és már nagyon unom a dolgot!Mi lehet a gond?Csak CD-R-nél csinálja,újraírhatónál semmi gond.Köszi a válaszokat!
Hello!
Tudna vki segíteni? Angol és magyar felirattal is szeretnék DVD-t írni úgy, hogy lejátszásnál ki lehessen választani az egyiket, mert most csak egy felirattal tom. Nem nagyon értek hozzá, jó lenne ha valaki elmagyarázná pontosan, hogy kell. Köszi:)
Mi lehet a hiba: IBM Thinkpad R40e, TEAC DW-224E író. Semmilyen üres, gyári, audio CD-t és DVD-t nem hajlandó se írni, se olvasni, még csak meg se forgatja. A windows eszközjezelője szerint "az eszköz megfelelően működik". A kölönböző íróprogramok mindenféle hibaüzeneket adnak, a leghasználhatók ez volt:
Ha lenne Plextor Premium2 íróm, egy ilyenben tudnám elképzelni. Külső táp, nincs ventillátor, mégis szellőzik. Kár hogy sehol nem lehet kapni :) És mint olvasom lehet hogy nem is működne :))
2. A Compilation properties-nél az Audio CD-fülön legyen bekattintva a CD-Text-csoportnál a Write on CD csekkboksz, a General-nál pedig a No pause between tracks; az CDA options-fülön pedig kattintsd ki az Advanced-nál a Remove silence... csekkbokszot is. Ez utóbbit koncertfelvétel (esetleg!) érdemes (lehet!) bennhagyni (próba; ha tetszik, akkor csináld így...), hogy kiszedje az esetlegesen az mp3-ba belekódolt digi csendet.
Néró 6.3.0.0-t használok, és ha mp3-ból zenei cd-t akarok írni, nem írja ki a számok címét a lemezre. Mit kell állítani, pipálni?
Ha az írást Windows Média Playerrel csinálom, akkor felkerülnek a címek a lemezre, viszont ott meg a 2 sec szünetet nem tudom eltüntetni a számok közül, ami eléggé gond egy koncert felvételnél.
Beleszaladtam ebbe a problémába a Plexi-im kapcsán én is... :-/
2 gáz van: a külsők chipset-je lehet ludas, és a Plexi-k 'D8'-as utasításkészletet használnak a legáltalánosabb használt (Pio, NEC, etc.) 'MMC1'-es helyett. Az utóbbi a nagyobb gond, mert a jó(bb) minőségű Mapower firewire, és usb-s külsőseimben gond nélkül mennek az MMC1-es íróim, a 1210 és a 716-os Plexi viszont ugyanazt csinálja mindkét fajtában mint Neked...
Egyszerűbb a PXTools-t konfigni, és nagyon korrekt audio-ra (is), ez igaz. Viszont az EAC-al tucc legközelebb kerülni ahhoz a kategóriához, amit 'perfect audio copy'-nak hívnak... :9)
van nekem egy plextor prémium2 cd íróm, amit külső házban szeretnék használni. DE: minden 3-4-ik cd-t elrontja, ha külső házban van (most tettem vissza tegnap a gépbe, azóta 4 lemezt írtam, nem rontott-ha változik a tendencia, szólok). A gép WinXpSp2, Alaplap Gigabyte K8NF9Ultra, A64 proci gigaram meg minden, mi a túrónak nem stabil így az írás. Firmware, driverek, frissek. Tökmindegy milyen cd, a statisztika ua. Semmit sem használok USB-n az írás közben, egyedül nyomtató van rajta, de az sincs bekapcsolva.
Én plextoolst használok. Igen jó minőségben ír szerintem, bár ehhez kell egy plextor író. Audiora sokan javasolják még az EAC-ot, bár szerintem elég körülményes konfigurálni, valamint tapasztalataim alapján "hangban" nekem jobban bejött a plextools.
Van még Burrrn is...
Szal van azé' szoftver ingyen, és semmivel sem gyengébbek (sőt..) mint az huszonezres társaik...
Órák óta keresek a neten, fórumokon (visszaolvasva ezen is :)) freeware CD író programot amivel lehet másolni is CD-t. De sajnos nem találok. Ti mit javasolnátok?
Hát, közel se vagyok én ennyire otthon a témában...amúgy azt mondják itt a fórumon, hogy az LG-nek gyenge a fw támogatottsága, talán valami kisebb sebességgel írható lemezt kéne nézned. Vagy az rpc1.org-on nézz szét.
köszi a segítséget, egy LG GSA-4120B íróm van. Ehhez valami bevált firmware-ed nincsen vagy tipp, hogy melyiket érdemes erre a célra használni, ugyanis nem szeretném gallyra tenni az írómat.
PS2-höz írnék cuccot, az okosok azt mondják 2x-esen lehet csak. Igen-ám, csakhogy képfile-ból a "nero" is meg a "dvd decrypter" is legalacsonyabban csak 4x-esen ír, a 2x-est fel sem ajánlja. A beállításoknál kel valamit birizgálni, vagy mondjatok valami más megoldást vagy programot, amivel tudok 2x-esen írni!