Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Elérhetőségét küldöm privátba, de itt az indexen keress rá a "BALI" fórumra és kérdezd Zitát vagy Kakast. Ők kint élnek, Zita utazási irodás és azon kívül összefogja a kint élő magyarokat. Évek óta kint él és nagyon segítőkész. Kakas is kint van már pár éve és neki volt kint esküvője. Bár balinéz szokás szerint. A barátnőm meg tanuskodott magyaroknak. Ez azért is jó mert segít a nyelvi akadályokban. Mindenki segíteni fog!!!
A barátnőm kint él a férjével ( aki helyi származásu) mindketten fotósok és egy fotós iskolájuk is van... de hidd el a fotó a legkevesebb, de segítséget nyújtani tudnak, már több magyar párnak segítettek. Voltam már náluk, jó a hely!!!! Ha kell privátba meg tudom adni az elérhetőségüket.
a fogfehérítés topicban ajánlottak egy hölgyet (nekem már a neve beütött- Fehér Lilian), akihez bejelentkeztünk (már engem is rábeszélt), mert ennél azért kellemesebb árban kínálta a dolgot.
hű, ez tényleg jól néz ki. meg állati menőnek tűnik, kicsit talán túl menőnek... ha érted mire gondolok. de hát ha ennyibe kerül, akkor ennyibe kerül. ilyen ez az esküvősdi, ezt már sikerült megtanulni :F
Egy hasznos blog a nagy napra készülő menyasszonyoknak, vőlegényeknek, vendégeknek és családtagoknak NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMMAL: www.boldogsagmanufaktura.blogspot.com
meg egy hülye pöcs, aki azt hiszi, róla is szól ez az egész, pedig csak a barinőkről, szomszéd nyanyáról, facér kolléga punettákról. mindegy, a lényeg, hogy fizesse ki a csilliókat :)
wooow ez nagyon szuper!! bár nekem már megvolt az esküvőm, de jó lett volna a tervezésnél egy ilyen segítség nekünk is.
lehet viccesen hangzik, de én anno rengeteg ötletet merítettem ilyen esküvős filmekből meg műsorokból. a diginél volt egy csatorna, azt hiszem a travel and living, ahol óránként biztos hogy volt egy ilyen témájú műsor :D:D:D
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a frissen indult http://www.eskuvovarazslo.hu -t. Az oldal egy ingyenes online esküvőtervező honlap ami segítségével megtervezhetitek az esküvőtöket. Költségvetés tervezés, szolgáltatók keresése, költségoptimalizáció, naptár, fontos események, ülésrend, vendégek stb. Remélem hasznos lesz.
Szia! Konkrét hintóst sajnos nem tudok ajánlani, de azt tudom hogy idén nyáron már a Festetics kastélyban is lehet hintózni. Talán a kastélyon keresztül valaki tud közelebbi infót is mondani.
A Rubyn menyasszonyi ruhaszalon,Web Áruház egyedülállóan új esküvői ruha kínálattal várja az ifjú párokat és kedves családjukat! Menyasszonyi ruha Web Áruházunkban elegáns, de barátságos környezetben, ízléses és elegáns termékek: