Keresés

Részletes keresés

Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2425

Tézis - antitézis - szintézis.

Előzmény: Neingang (2421)
Shaktee Drom Creative Commons License 2018.11.10 -2 2 2424

Tajt komolyan gondolja.

#metoo

#dare

#4CEU

Előzmény: margarita402 (2418)
Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.10 -2 3 2422

Szerintem az önvédelemhez való jog kell legyen az elsődleges. Azt miért nem kérdik, hogy az elkövetők miért nem fogtak hosszas mérlegelésbe?

Előzmény: levendulacipó (2416)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -3 0 2421

Sorrendiségről hallottál már véletlenül?

Előzmény: levendulacipó (2416)
Shaktee Drom Creative Commons License 2018.11.10 -2 2 2420

Ahan.

Előzmény: Peter_Cs (2417)
#80080lila Creative Commons License 2018.11.10 -1 2 2419
margarita402 Creative Commons License 2018.11.10 -2 3 2418

Te ezt tényleg komolyan gondolod (remélem, nem), vagy  ironizálsz?

Előzmény: Abszolút Igazság (2412)
Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2417

A téma miatt.

Előzmény: Shaktee Drom (2415)
levendulacipó Creative Commons License 2018.11.10 -2 3 2416

A franc mérlegelte. Ez a ti bajotok, seggfejek. És ezért van annyi megerőszakolt nő a világon, mert még akkor is mérlegelnek szerencsétlenek, amikor elvágják a torkukat.

Én inkább előbb ütök, aztán beszélgetek. Ma is.

Egyébként ha valaki egy lány után megy a klotyóba és a falhoz szorítva próbálja megerőszakolni, szerinted mérlegelést igényel?

Hülye.

Előzmény: Abszolút Igazság (2409)
Brewial Whore Creative Commons License 2018.11.10 -1 2 2413

Dos papi mindjárt tesz fel neked ilyet, ha szépen kéred.

Előzmény: ilonka99 (2404)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -3 1 2412

A civilizáció úgy kezdődött, hogy az apaság számontartásával új távlatok nyíltak a férfiak előtt: már nem csak tengtek-lengtek, egy jó numerára várva, hanem volt saját családjuk, nagy valószínűséggel saját gyerekeik, akikért érdemes volt dolgozniuk, és ezzel hatalmas, addig jobbára kihasználatlan erőforrás állt a társadalom szolgálatába. Így épült fel a jelenlegi civilizáció.

Most ennek az ellenkezője figyelhető meg: a játékokba és mamahotelbe menekülő, magányos fiatal férfiak és az egyedül erőlködő anyukák egyfajta modern visszalépés a patriarchátus előtti időkbe, csak még a civilizációnk megy pár évtizedet lendületből. Na de mi lesz utána?

Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2411

Igen ezügyben is lenne sok meló, csak ez kívül esik a safe space-en és amúgysem politikailag korrekt.

Előzmény: levendulacipó (2408)
baculum Creative Commons License 2018.11.10 -2 0 2410

Csak nehogy téged lőjön le egy szép napon.

Előzmény: levendulacipó (2407)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -3 0 2409

Olyan módon zaklatott téged, ami indokolta a súlyos testi sértést a te részedről?

Előzmény: levendulacipó (2407)
levendulacipó Creative Commons License 2018.11.10 0 4 2408

A nyomorult cigány nőkre is rácuppanhatnának a putrikban idehaza. Lenne mit védeni.

Ja, hogy az nem komilfó?

Előzmény: Peter_Cs (2398)
levendulacipó Creative Commons License 2018.11.10 -1 3 2407

Kirúgták a zaklatót, utána mindenki a nőt utálta, hogy oda a népszerű kolléga

Hánemtom.

Én annak idején, 18 éves koromban (pedig az már télleg nagyon régen volt), nem mítúztam fölöslegesen, hanem úgy tökönrúgtam a "zaklató" kollégát, hogy két hétig betegállományba került, aztán magától ette el a fene, mert mindenki rajta röhögött. Igaz, vízilabdázóktól tanultam el a fogásokat az egyesületben. :)

Aztán felvettek az egyetemre és egy mérnöknővel már nem voltak olyan bátrak az erre vetemedők, hanem inkább udvaroltak.

A gyönyörű, hamvas unokám pedig önvédelmi sportokat gyakorol és lőni tanul. Az is jó.

Előzmény: glass heart (2313)
baculum Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2406

Mert valójában arról szól, hogy neki miért kell férfi szerepeket végezni.

Nem érti meg másként, hogy kötelesség és nem jog a megváltozott gazdasági helyzetben .

Előzmény: Peter_Cs (2398)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -2 0 2405

Igen, láttam olyan karikatúrát.

ilonka99 Creative Commons License 2018.11.10 0 2 2404

"Szerintem a feministák nem fogják fel, hogy a patriarchátus, ami ellen harcolnak, maga a civilizációnk."

Háigen' .... Láttál te már olyan karikatúrát , amin a nő , fütyijénél fogva barlangba húz egy hímneműt ?

Mer' olyan van , hogy a hímnemű  húzza a hátán fekvő nőneműt a hajánál fogva . 

Így kezdődhetett a civilizáció ....:-D  

Előzmény: Abszolút Igazság (2399)
baculum Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2403

Érdekes, ha egy tipikus női feladatot kell végrehajtania egy ffinek, azt nem ideologizálja meg, míg fordítva még mindig valami roppant nagy dolognak van elkönyvelve.

Szal a femcsizmus az nem egy cél, hanem egy szükségszerűség gatalmi kommunikácioja.

Előzmény: Abszolút Igazság (2399)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 0 2 2402

A női bájakkal szemben leginkább védtelenek a hímsoviniszta disznók. Amelyik nő nem tudja megfelelően használni a bájait, az válik áldozatává a hímsovinizmusnak. Később feminista lesz. Sztem azokat a nőket, akik tudnak élni adottságaikkal, a tenyerükön hordozzák a ffiak (nőknek: hülyét csinálnak a ffiakból). Kellenének női iskolák, h hogyan kell nőnek lenni... H vhol meg tudják tanulni a nők. 

Nem idegondolva természetesen a nemi erőszakot, és a családon belüli erőszakot. Csak a teljesen átlagos hétköznapokra gondolva. Pl. vannak nők, akik nem kezdenek el me too-t rikácsolni, ha főnökük azt mondja nekik "jó a segged baby", hanem tudják kezelni a helyzetet, és úgy vissza tudnak vágni még a főnöküknek is, h az rögtön ötéves kisfiúvá szelídül. Ezt kellene megtanulni sztem. (hozzáteszem, én magam sem vok erre képes) De vannak igazi bestiák is ám, akik nagyon jól elvannak a mocskos ffiak között. Mondjuk ezeket a nőket titulálják a nőtársak büdös kurváknak... Pfff...

https://www.youtube.com/watch?v=rGB8Gwkytew

Ez a szám nagyon jól megmutatja a ffiak kiszolgáltatottságát. Teljesen képesek elhülyülni egy jó nőtől. És sztem ez nem múlik a mellméreten, csak egyszerűen azon, h valaki hogyan használja a nőiségét. Ismerek tök deszka nőt, aki olyan büdös kurva módon tud viselkedni, h minden pasi a lábai előtt hever... 

Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2399

Szerintem a feministák nem fogják fel, hogy a patriarchátus, ami ellen harcolnak, maga a civilizációnk.

"They want the white man's world but they don't want the white man in it. But what they can't fathom is that the white man's world comes with the white man and leaves with him."

Előzmény: baculum (2392)
Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.10 -4 1 2398

Pedig a feminizmus szempontjából sokkal inkább a harmadik világban lenne nagy munka, sajnos a harmadik világbéli nők nyomora nem izgatja a jelenlegi safe space feministákat.

Előzmény: Neingang (2389)
Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2396

Ki mit tilt? Már megint rémeket látsz és azt vetíted ki ide.

Előzmény: glass heart (2387)
dos48 Creative Commons License 2018.11.10 -2 2 2394

Uggyan má'.  Ez a topik a finom modorú antifeminyista hölgyidomárok lakhelye, teeee.  Időnként olyan

értekezéseket olvashatsz itt mint máshol sehol, ezt így köll felfogni. Írok neked egyet, jó?

A nő illata, avagy lelkivilága.

A nők virágszálak, de illatukat és annak mértékét sajnos az Úr nem határozta meg szigorú korlátok

között vala, ezért ez a nemes feladat a partnerükre hárul.  Minden nő, még a legrandább is az otthon

irányítására tör ha a kedveskedéstől a makarenkói kiigazításig nem kezelik megfelelően. A lényeg a

"húzd meg, ereszd meg!" viselkedésforma. A ridegtartással a nő elhidegül és azért megy máshová

répáért, ha ráhagynak mindent akkor meg elkanászodik és jódolgában keres egy nagyobb fütyikét.

Nem tom mi van ma hogy írói vénával ébred az ember, de most mék és megírom a Háború és béke 

folytatását a nemek háborújárul két kötetben.      :))))

Előzmény: glass heart (2367)
Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.10 -3 1 2393

Minél inkább valaki felturbózott mélymagyar, annál inkább van hadilábon a magyar helyesírással, nyelvtannal.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (2376)
baculum Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2392

Nagyon találó hasonlat.

Mi lesz utána?

Darwin:-).

Előzmény: Abszolút Igazság (2386)
glass heart Creative Commons License 2018.11.10 -1 1 2391

"... mindeközben California (USA) Malibu part, a bozóttűz elől menekülők, 8 órával ezelőtt "
David R Dufour képe

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.10 -2 3 2390

itt Fasírt a modi, te nagyeszű, nála reklamálj, ha valami nem tetszik :)

Előzmény: glass heart (2387)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2389

Hány feministát is látunk akkor É-Koreában a probléma  megoldásán dolgozni, esetleg femen-tüntetőket, vagy bárkit, aki a nyugati világból cselekszik is, nem csak a pálya széléről, a biztonságos külföldről emeli fel a szavát a gyakorlat ellen?

Előzmény: glass heart (2381)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!