“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
A második világháború óta folyamatosan mérgezik a multik az embereket az un. fejlettség, fogyasztás, gyógyászat címén. A közel keleti iszlám népek és az afriakai országokban nem volt ez a mérgezés. Pl. a kálisó a férfiak nemzőképességének árt. És árt a nőkkel megetett méreg, a hormonális fogamzásgátló is. Mindkét nem nek!! Azértis lett sok nő depressziós, és lettek sokan a fehér férfiak záptojások.
De ezen felül a nyugati prostitúciós kultúra az agyakban okozott elváltozást!
Az evente megoltek ketharmads 20-40 ev kozotti ferfi, oket persze tobbnyire fefislsk olik meg. Ha a nok lennenek fizikailag erosebbek akkor a ferfiakat gyilkolnak, meg leginkabb egymast
Milyen kár, hogy a világnak éppen abban a felében pusztul és tűnik el visszahozhatatlanul az eredeti flóra és fauna, ahol ezek a trendek még nem jelentkeztek. Nézz uténa, a 70-es évek óta hány faj pusztult ki a Földön a civilizáció terjedésének és a népességnövekedésnek köszönhetően.
Vicces seggrecsapás szerintem csak olyan segg viszonylatában értelmezhető, amely segg egyébként is közeli, meghitt kapcsolatot ápol a reája csapó kézzel.
Hoztál egy állítást, ami hazug propaganda volt, tehát nem tény.
Igen, nőket is megöl a partnerük, meg férfiakat is. Az eszközök sokszor mások, a férfiak direktben élik ki az agressziót, a nők igyekeznek azt egy másik férfival elvégeztetni vagy szép csendben a sírba szekálni a férfit.
Én is több, mint 20 éve vagyok együtt a feleségemmel (ő is itt kommentel egyébként), és szintén jól megvagyunk bántalmazás nélkül. Az egész családomban azt láttam, hogy évtizedeken át, halálukig együtt éltek a házastársak, szeretetben és egy családként, nem egymás ellen harcolva.
Az elfogulatlan (nem feminista) statisztikák mind azt mutatják, hogy a bántalmazások legtöbbje kölcsönös, kicsit több esetben a nő az agresszor (csak aztán apuka üt nagyobbat, ezért a nő kerül be a statisztikákba áldozatként).
"...1950-ben a nők átlagosan 4,7 gyereket szültek az életük során. 2017-re a termékenységi ráta csaknem megfeleződött, 2,4 gyermekre csökkent világszinten. Az egyes országok között óriásiak a különbségek. Nigerben átlagosan 7,1, Cipruson egy gyereket szülnek a nők –
mikor egy ország átlagos termékenységi rátája 2,1 alá csökken, a népesség idővel zsugorodni kezd. (Azokban az országokban, ahol magas a gyermekkori halálozási ráta, ott a populáció fenntartásához szükséges minimális születési szám jóval magasabb.) A vizsgált időszak kezdetén, vagyis 1950-ben még a világ egyetlen országa sem tartozott ebbe a kategóriába.
Elérkeztünk a vízválasztóhoz, amikor a világ országainak felében a termékenységi ráta nem éri el a fenntartáshoz szükséges szintet, vagyis a népesség csökkenhet ezekben az országokban
A kutatók szerint – noha a világ országainak felében még elegendő gyermek születik –, ahogy egyre több nemzet válik gazdaságilag fejlettebbé, úgy egyre több helyen lesz alacsonyabb a születések száma.
A termékenységi ráta csökkenésének három fő oka van az összefoglaló szerint:
az alacsonyabb gyermekkori halálozás miatt a nők kevesebb gyereket szülnek,
könnyebben hozzáférhetőek a fogamzásgátló módszerek,
egyre nagyobb arányban vannak jelen a nők az oktatásban és a munkaerőpiacon.
A kutatók arra is emlékeztetnek, hogy, noha a változás komoly kihívások elé állítja a társadalmakat, jótékony hatással lehet az emberiség által kizsákmányolt természetre."
Ha seggrecsapás lett volna, akkor sem lett volna különösebben túlzó reakció a tökön rúgás. Nem köll rácsapni (akármennyire is rácsapnivaló), oszt nincs gond, egyszerű dolog ez.:)
Az ő gondolkodásuk nagyjából addig terjed, hogy legyen minden úgy, ahogy most, csak a nőknek járjon sokkal több mindenből.
Az én próféciám az volt, hogy mindenképpen valami sokkal patriarchálisabb társadalom jön helyette, és csak az a kérdés, hogy mi csináljuk meg ezt, vagy a muzulmánok. Az első esettel sokkal jobban járnának, de valamiért mintha inkább a másodikat preferálnák :-/
Igazán köszönöm , de ne keresd ! Nem a számszerűség a lényeg , hanem a tény maga . Ha csak egyet is megöl a partnere , ha csak egyre is kezet emel , az is több az elégnél .
Fogalmam nincs , hogy egy emberszerű miért nem képes legalább annyira ura lenni az indulatának , hogy ne öljön .
Én a gyerekkori szerelmemhez mentem férjhez ....7 évi udvarlás után . Kölkök voltunk (13-14 évesek) , mikor kezdődött . Nagyjából együtt szocializálódtunk a felnőtt életre . Rengeteget veszekedtünk , de sose került sor tettlegességre (pedig én se hagytam magam) . Illetve egyszer lekevert egyet .... Mikor lehiggadtunk , leültettem megbeszélni , és közöltem vele , hogy ha még egyszer , akkor mehet Isten hírével , de előtte álmában elvágom a torkát . Akkor hótt' komolyan is gondoltam .:-D