Keresés

Részletes keresés

Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -3 3 2518

Hoztál egy állítást, ami hazug propaganda volt, tehát nem tény.

Igen, nőket is megöl a partnerük, meg férfiakat is. Az eszközök sokszor mások, a férfiak direktben élik ki az agressziót, a nők igyekeznek azt egy másik férfival elvégeztetni vagy szép csendben a sírba szekálni a férfit.

Én is több, mint 20 éve vagyok együtt a feleségemmel (ő is itt kommentel egyébként), és szintén jól megvagyunk bántalmazás nélkül. Az egész családomban azt láttam, hogy évtizedeken át, halálukig együtt éltek a házastársak, szeretetben és egy családként, nem egymás ellen harcolva.

Az elfogulatlan (nem feminista) statisztikák mind azt mutatják, hogy a bántalmazások legtöbbje kölcsönös, kicsit több esetben a nő az agresszor (csak aztán apuka üt nagyobbat, ezért a nő kerül be a statisztikákba áldozatként).

Előzmény: ilonka99 (2502)
Qanon Creative Commons License 2018.11.10 -1 0 2517

Nemcsak a születések száma apad, hanem vele együtt az IQ. Kik szülik többségben a gyerekeket?  

Előzmény: Törölt nick (2506)
baculum Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2516

A fő ok, pedig, h nem halnak bele a szülésbe vagy a szövődményeibe:-).

Ezért borult fel a memiarány.

Előzmény: Törölt nick (2506)
Shaktee Drom Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2514

azám

Előzmény: Törölt nick (2508)
baculum Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2512

Á, nem fenntartható, majd a musztafa zsákot húz a fejükre:-))))

Előzmény: Abszolút Igazság (2504)
Qanon Creative Commons License 2018.11.10 -1 1 2511

Ezt így még futtassák egy pár évig. Az eredményt pedig nem nehéz megjósolni.

Előzmény: Törölt nick (2505)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 -1 2 2506

"...1950-ben a nők átlagosan 4,7 gyereket szültek az életük során. 2017-re a termékenységi ráta csaknem megfeleződött, 2,4 gyermekre csökkent világszinten. Az egyes országok között óriásiak a különbségek. Nigerben átlagosan 7,1, Cipruson egy gyereket szülnek a nők –

mikor egy ország átlagos termékenységi rátája 2,1 alá csökken, a népesség idővel zsugorodni kezd. (Azokban az országokban, ahol magas a gyermekkori halálozási ráta, ott a populáció fenntartásához szükséges minimális születési szám jóval magasabb.) A vizsgált időszak kezdetén, vagyis 1950-ben még a világ egyetlen országa sem tartozott ebbe a kategóriába.

Elérkeztünk a vízválasztóhoz, amikor a világ országainak felében a termékenységi ráta nem éri el a fenntartáshoz szükséges szintet, vagyis a népesség csökkenhet ezekben az országokban

A kutatók szerint – noha a világ országainak felében még elegendő gyermek születik –, ahogy egyre több nemzet válik gazdaságilag fejlettebbé, úgy egyre több helyen lesz alacsonyabb a születések száma.

A termékenységi ráta csökkenésének három fő oka van az összefoglaló szerint:

• az alacsonyabb gyermekkori halálozás miatt a nők kevesebb gyereket szülnek,
  • könnyebben hozzáférhetőek a fogamzásgátló módszerek,
  • egyre nagyobb arányban vannak jelen a nők az oktatásban és a munkaerőpiacon.

A kutatók arra is emlékeztetnek, hogy, noha a változás komoly kihívások elé állítja a társadalmakat, jótékony hatással lehet az emberiség által kizsákmányolt természetre."

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 -1 2 2505

Ha seggrecsapás lett volna, akkor sem lett volna különösebben túlzó reakció a tökön rúgás. Nem köll rácsapni (akármennyire is rácsapnivaló), oszt nincs gond, egyszerű dolog ez.:)

Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -2 3 2504

Az ő gondolkodásuk nagyjából addig terjed, hogy legyen minden úgy, ahogy most, csak a nőknek járjon sokkal több mindenből.

Az én próféciám az volt, hogy mindenképpen valami sokkal patriarchálisabb társadalom jön helyette, és csak az a kérdés, hogy mi csináljuk meg ezt, vagy a muzulmánok. Az első esettel sokkal jobban járnának, de valamiért mintha inkább a másodikat preferálnák :-/

Előzmény: Omar Khajjám (2499)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.10 -1 4 2502

Igazán köszönöm , de ne keresd ! Nem a számszerűség a lényeg , hanem a tény maga . Ha csak egyet is megöl a partnere , ha csak egyre is kezet emel , az is több az elégnél .

Fogalmam nincs , hogy egy emberszerű miért nem képes legalább annyira ura lenni az indulatának , hogy ne öljön .

Én a gyerekkori szerelmemhez mentem férjhez ....7 évi udvarlás után . Kölkök voltunk  (13-14 évesek) , mikor kezdődött . Nagyjából együtt szocializálódtunk a felnőtt életre . Rengeteget veszekedtünk , de sose került sor tettlegességre (pedig én se hagytam magam) . Illetve egyszer lekevert egyet .... Mikor lehiggadtunk , leültettem megbeszélni , és közöltem vele , hogy ha még egyszer , akkor mehet Isten hírével , de előtte álmában elvágom a torkát . Akkor hótt' komolyan is gondoltam .:-D

Hát nem hülye az ember ?!

Előzmény: Abszolút Igazság (2486)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -1 1 2501

Na, ezt meg én nem láttam :-)

Semmi gond.

Előzmény: levendulacipó (2495)
levendulacipó Creative Commons License 2018.11.10 0 2 2500

Libella és Kruspér-tanszék?

Előzmény: dos48 (2497)
Omar Khajjám Creative Commons License 2018.11.10 -1 2 2499

Azt hogy mi lesz utána, már jó páran vizionáltuk itt a fórumon.

Az azért elég nagy baj, hogy a feministák és a nekik behódolók ebbe egyáltalán nem gondoltak bele...

Előzmény: Abszolút Igazság (2412)
Brewial Whore Creative Commons License 2018.11.10 -2 0 2498

A nyugati világban is bemehetnének femenezni a no-go zónákba...

Előzmény: Neingang (2496)
dos48 Creative Commons License 2018.11.10 -1 1 2497

Tudom, néni kérem. Mondták mán sokan és nem is rosszindulatúan. :)   Viszont én nem seggelhettem

ki a felsőfokút mert többet jártunk az iskola mellé sörözni mint az előadásokra.     :))))

Előzmény: levendulacipó (2491)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -2 2 2496

Azt például soha nem értettem, a harcos feministák miért nem ott osztják az észt, ahol a leginkább szükség lenne a nők védelmére, de persze kényelmesebb nekik a fejlett nyugati világban hisztikézni, tüntikézni és femenezni, messzemenő következmények nélkül, kényelemben, biztonságban...

Előzmény: levendulacipó (2483)
levendulacipó Creative Commons License 2018.11.10 0 1 2495

2453

Előzmény: Abszolút Igazság (2481)
dos48 Creative Commons License 2018.11.10 -1 0 2493

ELTÉT-t végzett istencsudája ez.  Akkor még nem voltak genderszakok, csak tudálékosképzés volt.

Akkoriban árasztották el tudálékos nőkkel a felsőfokú képzettséget igénylő területeket.    :))))

levendulacipó Creative Commons License 2018.11.10 0 3 2491

Nem vegyész, az a férj. :)

Egyébként építész és egyebek, bár kiseggelni kiseggeltem. Szerintem ti is.

Viszont a végzettségedtől függetlenül hüje vagy... :)

Előzmény: dos48 (2468)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -1 1 2490

Ehhez nem is tudok mit hozzátenni, ezt akár én is írhattam volna.

+1

Előzmény: levendulacipó (2483)
Brewial Whore Creative Commons License 2018.11.10 -1 1 2489

2473-ban ott van a link, hogy hányan vannak.

Pintér Sándor válasza Szélberni interpellációjára.

Előzmény: ilonka99 (2480)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -3 2 2486

Jóval kevesebben.

A NaNe eredeti állítása is csak 52 volt, ("hetente öl meg egy nőt a partnere"), ez 2010-ben volt 49, 2011-ben 34, 2012-ben 51, 2013-ban 37, 2014-ben 40, 2015-ben 29, 2016-ban 23.

Részletes adatok itt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=147399614&t=9165170

A "minden ötödik" még ennél is cifrább hazugság, este előkeresem neked a részletes cáfolatot, ha érdekel.

Előzmény: ilonka99 (2480)
dos48 Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2484

Háát, a stílus és a mondanivaló nem hirtelen felindulásból adódó dolgokat feltételez.

Kiérlelődött, megállapodott fúria ez, hidd el nekem.     :))))

levendulacipó Creative Commons License 2018.11.10 -1 6 2483

Akkor még nem okozott egy nőnek egész életre szóló lelki sérülést, ha valaki megjegyezte, hogy de csinos ma.

Hol ment ennyire félre ez az egész?

Hát nem is a csinos nőknek okoz lelki sérülést, hogy utána fütyülnek a melósok, hanem a rondáknak, hogy őket nem molesztálja a kutya se.

Félre pedig ott ment, hogy ez is üzlet lett, méghozzá orbitális. Persze ez is a híres usániából indult útnak, ahol gatyára le lehetett fosztani egy férfit a válás után. A pénz pedig nagy úr, a nők ribanc-része pedig ráharapott a biznicre, elkezdte bevezetni a zaklatás fogalmát. Hollywood filmeket gyártott erről, sokszor nem is rosszakat, jó színészekkel és sikerrel, hiszen az emberi konfliktusok száma és fajtája határtalan, a zemberek pedig szeretnek mások életében vájkálni büntetlenül.

A métely pedig szép lassan felzabálta a világot.

Már a fehérekét.

Ugyanis a világ többi részén a nők eleve haszonállatok és ez nem is fog megváltozni soha. Ott ugyanis nincsenek neandervölgyi gének :), túltenyésztettség és dekadencia, nihilizmus és vallástalanság, jólét és elmebaj. Evolúció van, kegyetlenség, félállatok által nevelt vadállatok, nyomor, harc - és győz az erősebb gén. Olyanok is.

Nekünk pedig végünk.

Előzmény: Abszolút Igazság (2460)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.10 -3 2 2481

Megelőlegezek felé annyi jóindulatot, hogy csak hirtelen felindulásból személyeskedett és majd ha lenyugszik, szépen bocsánatot kér. Ha mérnök, akkor elég buta dolog lenne megsértődnie egy tárgyilagos kérdésen.

Előzmény: dos48 (2468)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.10 -1 2 2480

Miért ? Többen vannak ?

Előzmény: Abszolút Igazság (2469)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.10 0 5 2479

Nem kell temetni a mai nőket . Legtöbbnek megvan a magához való esze .

Úgy látom , itt mindkét oldal eltúlzottan reagál .

Nem lehetne a saját sérelmeket félretéve , kicsit kívülről nézni a dolgokat ?  Nehéz .... tudom . De legalább meg lehetne próbálni !

Előzmény: levendulacipó (2464)
baculum Creative Commons License 2018.11.10 -2 1 2475

Tégy úgy, nincs is más választásuk, mert nem lesz aki az igényszintjüknek megfelelően el tudja tartani őket, csak a "megerőszakolás" kifejezés pontos használatát is magyarázd el nekik. Pls.

Előzmény: levendulacipó (2464)
dos48 Creative Commons License 2018.11.10 -2 0 2474

Előbb gyere ide szépen és meséld el hogy milyen mérnök vagy.  Eeeeee... gereblézni?  Kertészmérnök?

Neem, koreográfiát tervező mérnök.  Ilyen finom lelkivilággal az a nyerő.

:))))

Előzmény: levendulacipó (2467)
Brewial Whore Creative Commons License 2018.11.10 -2 0 2473
Előzmény: ilonka99 (2455)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!