Tagdíjakat lehet hozni gondolom aki sokkal tartozik annak a lelkiismerete egy kicsit megszólal néha. Bár úgy látom nem.
Gulyásfesztivál Szeptember 13. szombat Kipakolunk sátorral, szórólapozunk, bemutatjuk a dolgokat, beszélgetünk meg ilyenek. Főzni is lehet én egy jó babgulyásra gondoltam, akit érdekel szóljon vagy írjon mert akkor úgy számolom ki a költségeket. Ez egy egésznapos program lesz úgy készüljön mindenki.Aznap lesz meccsük az ifiknek utánna mi is megyünk oda. És itt a junior kupa kiírása. A hazai meccsekre várom a segítők jelentkezését pályafestés, nyalókázás, vizhordás posztokra.
Alapszakasz mérkőzései
Szeptember 6. (14 óra) Debrecen Gladiators Szolnok Cadets Szeptember 7. (14 óra) Budapest Titans Junior Győr Sharks Junior Budapest Wolves Junior Nagykanizsa Demons
Szeptember 13. (14 óra) Szolnok Cadets Budapest Titans Junior Szeptember 14. (14 óra) Nagykanizsa Demons Budapest Cowboys
Szeptember 20. (14 óra) Budapest Wolves Junior Debrecen Gladiators Szeptember 21. (14 óra) Szolnok Cadets Budapest Wolves Junior Győr Sharks Junior Budapest Cowboys
Szeptember 27. (14 óra) Nagykanizsa Demons Győr Sharks Junior Budapest Cowboys Szolnok Cadets Szeptember 28. (14 óra) Debrecen Gladiators Budapest Titans Junior
Október 4. (14 óra) Budapest Titans Junior Nagykanizsa Demons Budapest Cowboys Debrecen Gladiators Október 5. (14 óra) Győr Sharks Junior Budapest Wolves Junior
És meg van az első int amit nem cpu játékos csinált.Amit az első fumf után szintén Koppány számlájára írhatunk.Ziti nyithatod a csapat kincsesládáját, ha szerződést akarsz hosszabbítani. : -) És gratula a qb-knak.
- 16:00 East Team tagjainak érkezése a városközpontba, a Kisfaludy Étteremben
- 16:30 -ig elhelyezkedés a városi kollégiumban
- 17:00 -19:00 óráig edzés a sümegi sportpályán
- 19:00 -20:00 fürdés, tisztálkodás
- 21:00 -22:00 -ig közös vacsora (mindenki) a Kisfaludy Étterem kerthelységében, rosszidő esetén a kollégiumban
- 22:30 fekvés
Augusztus 23-a.
- 8:00-9:00 ébresztő
- 9:00- 10:00 reggeli (önköltséges)
- 10:00 órától pálya festő, építő csapattal pálya építése a délutáni mérkőzésre
- 10-12 óra város látogatás (vezetőedzők által meghatározott program) + 3 - 4 fő játékos Touchdown magazin műsor felvételéhez, különleges jelenetekhez.
- 12:30 pályán gyülekező - válogatott mezek átvétele
- 13:00 átöltözés - bemelegítés 14:25-ig, 14:25 kor levonulás a pályáról
- 14:30 műsorkezdés
- 14:50 csapatok bevonulása
- 15:00 Kick off
- cca. 16:30 félidő - Half Time Show (max 20 perc szünet)
- cca 16:50 második félidő
- cca. 18:30 mérkőzés vége, pálya bontás, átöltözés hazautazás
Úgy alakult hogy tanulmányaim miatt pestre költözöm és szükségem lene a papírjaimra a csapatváltáshoz.Légyszi nézd meg mennyi a tartozásom és akkor azt is csengetem.SÜRGŐS LENNNE NAGYON!!
Jó nap ez a vasárnap.... elhagytam a tárcám az összes iratommal, a kocsi papírjaival,bankkártyával, meg némi készpénzel (18.000ft).
Más:Edzés leghamarabb pénteken 18.00-tól , 20.-án várok mindenkit 08.00-tól a tisza szálló környékén. Sátrat állitunk, pakolászunk meg ilyenek. Utánna egész nap megy a móka. Kaját, innivalót hozzatok. Na meg tagdijat is lehet hozni mert a junior nevezési dijat be kell pengetni.
Beszéltünk pénteken, hogy hétfőn kosarazni kéne. Mikortól nyomjuk? Meg kéne beszélni egy időpontot! Akinek van kedve az jöjjön a piros suli melletti kosárpályára!
Most beszéltem Zsoltival és a héten mind2 edzésen ott lesz! Tehát kérek mindenkit a felnőttek közül, hogy jöjjön le és tanuljunk! A szerdai edzés rövidsége miatt 6-tól 7-ig a műfüvesen leszünk és aki még érez magában erőt es kedvet a tanuláshoz pár kocsival átmegyünk a Véső úti atlétika pályára és ott folytatjuk! Lesz elég kocsi, hogy átmenjünk!
Reggel 10.00-tól kezdődnek a rendezvények addigra már ott kell lenni teljes valónkban.
A Tisza szállónál kapunk helyet a karatésok mellett. Nekem van egy sátram ami 6*3m-s. Ha valakinek van egy 3*3m-s akkor az lehet hogy elég lenne. Kellene egy asztal, egy tv, dvd lejátszó és hosszabbító. Ha tudunk kérni áramot a szállóból akkor egésznap mehet az oktató film.
Ha minden jó akkor a karatésok tatamiján lehet majd oklahomázni de ez majd helyszini egyeztetés lesz.
Viszünk ki vizet amit majd osztogatunk. Aki tud valamilyen formában szórólapot csinálni az hívjon és megbeszéljük mire gondolok.