Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ő a listavezető, de nem megy ki. Ezt tejesen világossá tette. Ez egyébként egy bevett szokás, ha ennyire egy egy személyre épített új pártról van szó, hogy megteszik listavezetőnek, de nem megy ki.
100%, hogy nem megy ki, 2026-ban a parlamenti választásokon akar részt venni.
nem akar ez a faszi itthon semmit megkavarni, Brüsszelben akar képviselő lenni, az olyan mint az okos lány, van is, meg nincs is
ha komolyan gondolná a dolgot, akkor itthon szállna ringbe pártjával, de valszeg felmérte, hogy a helyzete kábé olyan, mint a bosnyákoké volt a jugó háborúban, hogy a szerbek meg a horvátok lelkesen aprították egymást, a bosnyákokat meg együtt aprították lelkesen
ha ő most kimegy Brüsszelbe, akkor a pártjának esélye nincs sem az önkormányzati, sem az ogy választásokon, mert momentán egy one man show a faszi
Ezzel azt lehet csak elérni, hogy egekbe szökik náluk a dohány ára. És bűnözői körök ragyásra keresik magukat vele.
Amúgy nem hiszem, hogy lesz belőle valami. A javaslat olyan politikai presztízs vesztéssel jár, hogy nem gondolom, hogy bármely kormány komolyan gondolja. Vajon a brit lakosság hány százaléka füstöl?
A készülő törvény, amelynek tervezetét Rishi Sunak miniszterelnök tavaly ősszel terjesztette elő, büntetendő cselekménnyé nyilvánítja dohánytermékek eladását azoknak, akik 2009. január 1-jén vagy később születtek.
A tervezett jogszabály rögzíti a 2009-es kiinduló születési időpontot, így gyakorlatilag minden évben egy-egy évvel növekszik azoknak az alsó korhatára, akik nem juthatnak legálisan dohánytermékhez.
Ennek alapján a most 14-15 éves korosztály soha nem kerül olyan életkorba, amikor törvényesen dohányárut vehet, tekintettel arra, hogy a kormányrendeleti szintű jelenlegi brit szabályozás is csak 18 éven felülieknek engedélyezi dohánytermékek eladását. Hosszú távon így az egész lakosságra kiterjed majd a forgalmazási tilalom.
Akkor egyébként házon belül egy olyan emberen csattant a dolog, aki az ügyben kb. a "senki se felelős az elkövetett orvosi műhibáért, csak a jelenlevő takarítónő" kategóriában indulhatott csak.
De az már csak pár éve volt. És benne volt a grippenes részeg fószer is, az a szemüveges. Már elfelejtettem a nevét vagy honvédelmi miniszter volt vagy államtitkár. Úgy rémlik, ő nyúlta le a Népligeti laktanya telkét is ingatlanfejlesztésre, amiből aztán semmi se lett.
'Bár téged egy értelmes embernek tartalak, de érezhetően nagyon egyoldalúan tájékozódsz és azt hiszed el, amit szeretnél elhinni. Ezt a tulajdonságodat ugyanakkor szereted kivetíteni az ellenkező véleményen lévőre.'
Szerintem ez kölcsönös véleményünk egymásról. (én a Hír tv "meséit" egyébként élőben néztem).
"Csak ne legyünk szemforgatók, ha erről gondolkodunk, te egyébként nem vagy az, Pákosztos hisz még a mesékben, de ezzel úgy sem lehet semmit kezdeni, holnap nyilván elkezdjük a semmit hámozni ez ügyben vele, bár lehet, hogy nem megyek már bele."
Leszögezném, hogy semmiféle mesékben nem hiszek, de főleg a HírTV meséiben nem.
Ugyanakkor megkönnyítem a dolgodat és nem kezdek bele egy olyan pro-kontra beszélgetésbe, amelyet ennél sokkal nagyobb nyilvánosság előtt már komoly jogszakértők lefolytattak, még úgy is, hogy megpróbálták kiemelni a politikai háttérből és csupán a jog adta lehetőségek és kötelességek szempontjából felhozni az érveket és ellenérveket az aznapi történésekre. Bár téged egy értelmes embernek tartalak, de érezhetően nagyon egyoldalúan tájékozódsz és azt hiszed el, amit szeretnél elhinni. Ezt a tulajdonságodat ugyanakkor szereted kivetíteni az ellenkező véleményen lévőre.
Nincs harag, csak a semmit hámozni én sem szeretném, és az én időm is drágább annál, hogy aztán majd nem mész bele.