“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Kedves nyúzer, amíg sajnos összekeversz más nickkel és offnak tartod az általam kigyűjtött feminista nick hsz-ait, addig azt hiszem, nem veled kívánom megvitatni a kérdést, remélem, megérted. :)
Annyit esetleg elárulhatsz, hogy NEKI miért nem szóltál, hogy ezek itt off-ok lennének? Nos?
Még mindig nem értem a problémádat és a világfájdalmadat, csak azt látom, hogy komementeket gyűjtesz egy csokorba és azzal offolsz.
Van kedved a topik témájához is hozzászólni bármilyen aspektusból -legyen az világi vagy spirituális - vagy csak a nemlétező sérelmeidet akarod sorolni?
Kedves Abszolút Igazság, szeretnélek megkérni, hogy ezen a nickeden se próbáld a sérelmeid miatt szétrombolni ezt a topikot. Annak meg külön örülnénk, ha nem előzmények nélküli kommenteket idéznél be ide, mert az nem fair. :) Bár tudjuk, hogy ez a taktikád évekig működött a feminista klubtopikodban, de szerintem nem kéne ennyire hülyének nézned az itteni fórumozókat és a moderátorokat.
Van a témához hozzáfűzni valód? Éppen a nőt és a férfit vitatjuk meg spirituális szempontból. :)
Ahhoz valódi feministáknak is itt kellene lenniük, valamint az ellenvéleményt képviselőket is meg kellene tudni hallgatni és érdemben megfelelni nekik, n'est-ce pas?
Ebből a két hozzávalóból jelenleg egy sincs itt, akkor miről is beszélünk?
Amikor az olvtársnő mások lenézésére játszik, hátha ezzel a típusú aljas kis provokációval sikerül bármiféle indulatot kicsikarni a megszólítottból, íme a szisztematikus trollkodás tipikus esete:
Figyelj! A jelzőidet tartsd meg magadnak, vagy vedd be az esti nyugibogyóidat ... Összevissza beszélsz baromságokat, a férfiben csak a faszát és pénzét látod ...
Dehogy, csak úgy láttam, hogy bunnynak sem sikerült itt elkapnia a fonalat, viszont a feminista topik közege tökéletesen megfelel a szintjének, ezért kívántam - minden hátsó szándék nélkül- sok sikert ott neki.
Már csak azért sem tehet, mert a két nem azt a két faktort jelképezi és éli a maga biológiai valóságában, ami a világegyetemet létrehozta és fenntartja:
van a teremtő Szellem és van az anyag, amiben a teremtés végbemegy.
A teremtés pedig egyáltalán nem azonos holmi hókuszpókusszal, amit Isten végrehajt azért, hogy a semmiből valami legyen...
Nyilván ehhez olyan mélyen kellene ismerni a metafizikai-alkimista-rózsakeresztes iratokat és hitvallást, hogy némi fogalmunk legyen, ami keveseknek adatott meg.