Te is tudod, hogy nem igazán vezet sitthez az erős visszaélés a gyerektartással. Az igaz, hogy mondjuk fizetésből le lehet tiltatni. Már, ha van olyanja valakinek.
De ez mindegy, ha rajtam múlna, korrektebb felosztás lenne a gyerek kapcsolattartásban, és jobban be lenne tartatva. Szóval a rosszul működő dolgokat nem akarom védeni.
Én semmiféle vizionálásra nem utaltam, pusztán azt próbáltam szemléltetni, hogy míg egy férfinak KELL egy nő ha gyereket akar, addig egy nőnek nem feltétlenül szükséges egy komplett férfi mindehhez. :-D
Legegyszerűbb , ha nemzés nélkül nevelnek gyereket . Állambácsi fizeti (mer' a hülyék azért csak gyártanak jó sokat) , apu/anyu ha lelép , még midig csorog valami a kasszába , meg a gyerek is megvan . Kész ... probléma egy szál se .
Én úgy vettem észre, hogy az elvált apák nagy része valamilyen módon próbál kibújni a katonatisztként való fizetés alól.
Viszont komolyra fordítva a szót, abban igazad van, hogy ami most megy, az csillagászati távolságra van a korrekt kezeléstől. Ezt soha nem is vitattam.
Elmegy bulizni:-) Aztán ha nemjött össze, akkor következő hónapban is. Végülis, az egyetemen úgyis ezt csinálják:-P Plusz spermabankba is lehet menni:-)
Nők sem tudnak férfi hozzájárulás nélkül szülni, ugye, a nemzés azért nem megy nekik?
Tehát 2 gyerektől függővé tenni az egyetemre menést a nőknek - az azt jelenti, hogy találniuk kell egy férfit. Nos, akkor a férfiak meg találjanak egy nőt az adócsökkentésük érdekében. Tudják már ők is, mi a fontos egy országban. A családfenntartás és a gyerek. :)
Sokkal több a háztartási baleset, mint a munkahelyi.
Ezek jó része időseket vagy gyerekeket érint.
De tudod, lehet, hogy az idősek közt is érintettebbek a nők, akik akkor is munkálkodnak a háztartásban, mikor a párjuk is nyugdíjasként ül a tv előtt. :)
Igaz, hogy a gyerekek közt meg érintettebbek lehetnek a fiúk.
Van vajon bontás? Mondjuk el tudom képzelni, hogy a férfiakat otthon is több és jelentősebb baleset éri.
De ha a nane is a háztartási baleseteket emlegeti, akkor valamit tudhatnak róla. :)
Viszont nincs jelentősége, csak gondoltam, tényleg a balesetekről szeretnénk beszélgetni?
Csak hát van egy halom veszélyes munka, amit valakinek el kell végezni.
És ezekre az állásokra nem követelik úgy a női kvótát, mint az igazgatótanácsi pozíciókra, ki érti ezt :-)
Ezért is keresnek többet a férfiak, mert jobban vállalják az ilyen munkákat, amelyek sokszor életveszélyesek. A háztartásban milyen baleset ér, rágurul a lábadra a porszívó?
Inkább az kéne, hogy a férfiak közül sérüljön/haljon ugyanannyi, mint nők közül.
Ha már törekvés, legyen értelmes.
Ezzel együtt nem látom az összefüggést.
A munkahelyi baleset nem egy kötelező dolog, míg a gyerekkel otthon lenni, ellátni a szükségesek szerint az.
Amúgy érdekes, de a háztartási balesetekről nem szokás hallani, hogy melyik nem képviselői "vezetnek". Mindenesetre a feministák már zászlójukra tűzték a háztartási balesetek számának csökkentését.
Mondjuk továbbgondolva azért az jön ki, hogy aki megmutatja a válás előtt, hogy képes velük foglalkozni, az sem részesül más elbírálásban, mint aki nem.
Szóval azért az egész elbíráló-banda egy kalap szar. Bocs.