Most beszéltem Nikon szervízzel. Elkezdtem a mondókámat rögtön tudták melyik gépről van szó, és azt is, hogy sajnos csak ma reggelre lett kész a javítás ergo hétfőre érkezik haza a picike. Ezesetben Bandus ha lehetne róla szó én elkérném a vázadat a hétvégére, hétfőig. Részleteket msnen majd egyeztessünk....Előre is köszönöm, ha megoldható!:)
Próbáltam a mail-ekre válaszolni, remélem mindenkinek sikerült.
A harmadik vakut, ha minden igaz 14.00-kor átadom az új tulajnak....
A szavalamt adtam neki, de ha mégsem jön el, akkor a vaku Bandus99-é.... mivel ő volt a következő.
Sajnálom, ha valaki félreértette esetleg a leírtakat, em akartam nyerészkedni, a vakukat itt eltitkolni, majd meghirdetni az apróneten reális árban!
Örülök, ha valakinek tudtam segíteni, és olcsón jutott vakuhoz. Akinek meg nem tudtam szerezni, ígérem, ha lesz még ilyen alkalom, nem gondolkodom, felvásárolom a készleltet és majd osztozunk :)
A jó hír van vaku, a rossz, hogy csak 3 darab maradt tegnapról....
A kételkedőknek (mert gondolom azért vagytok egy páran) a saját tegnapi példányomról és az új háromról készítek egy fotót, és felrakom ide.
A dolog lényegi részére visszatérve, most értem haza a munkahelyemről, ezért nem tudtam eddig írni, ill telefonálni. Akik mail-t küldtek benne a számukkal, nemsokára hívom őket.
Két dolgot szeretnék elmondani: 1. nem akarok nyerészkedni (bukni sem)
2. nem akarok senkit megbántani (személyenként 1 vakut tudok adni, és talán úgy igazságos, ha annak a három embernek, aki először érdeklődött levélben )
Ha az első három embert nem érdekli, akkor természetesen a többiek jönnek érkezési sorrendben...
Rendben, holnap délelőtt megyek, és próbálok szerezni még kettőt... vagy többet, ha van rá igény, és liciten kívül megkaphatom.... Árban meddig érdekel, mert 10 az induló ára, és liciten kívül remélem ennyiért el is hozhatom....