No akkor mégegyszer:
Harmadik alkalommal rendezzük meg Audiolnad lakóinak cyber téren kívüli találkozóját,
melyre meghívunk minden Audioland lakót, a rendszeresen -, rendszertelenül írókat, a csak olvasókat és családtagjaikat egyaránt.
A tali ideje: szeptember 14,15,16
</P>
Helyszín: Lengyel Annafürdő erdei iskola (mint az előző két alkalommal)
Érkezés péntek délutántól, távozás vasárnap dél körül. Természetesen nem csak a teljes időtartamra várunk mindenkit, bármikor lehet érkezni illetve távozni.
A helyszín megtekinthető a gyulajrt.hu honlapon, az Erdei Iskola menü alatt, illetve a topik elején berakott képeken, valamint a találkozón készült fotókon, videókon amiket a topiktársak a közelmúltban belinkeltek. Gyönyörű, csendes, erdei környezet, horgásztó csónakázási lehetőséggel, mini állatkert, erdei ösvények, kilátó stb.
Aki nem ismeri a megközelítési lehetőségeket az olvasson vissza, vagy keressen meg mélben, telefonon. Jobb ha kerestek, a navik, térképszoftverek olyan megközelítést adnak ami nem a legszerencsésebb.
A jelentkezéseket az én mail címemre várom, nyilvános. Az a kérésem, hogy a dolgom megkönnyítése miatt ne a topikon, hanem mindenki levélben jelezze részvételi szándékát. Kérem adjátok meg ki, hány fővel, és melyik napokra, napra érkezik. Akik már írtak kérem, ismételjék meg a jelentkezést. Többé-kevésbé pontos létszámra a kaja miatt szükség van.
A találkozón teljes ellátást biztosítunk a tudatmódosító szereken kívül.
Péntek és szombat este meleg vacsora. Szombaton és vasárnap hideg reggeli, szombat napközben csipegetés a rendelkezésre álló választékból.
Az erdei iskolában 2db 6-8 ágyas (emeletes) kisszoba, valamint a teljes tetőtér mint tömegszállás (kb 30 ágy) áll rendelkezésre. Ágynemű van.
Igény esetén az egyik kisszobát ki tudjuk nevezni női szállásnak. Külön női és ffi fürdő, wc van.
A pontos költségek még nem ismertek, a tavalyihoz hasonlóak lesznek, némileg magasabbak. Kb augusztus végén tudom pontosítani.
Mobil térerő alig, inkább csak az iskola melletti műúton (2-300m távolságban). Vezetékes és vezeték nélküli Internet hozzáférés biztosított.
A földszinten levő kártyás vezetékes telefon („telefon fülke”) száma : 74-482083
Elég sokan csak szombatra jönnek, hozzájuk, vagy éppen veld tudnak jönni mások ha nem akrasz lent tölteni 2 éjszakát. Az utolsó napokban szokott összeállni a ki-kivel, honnét indulunk, hol veszünk fel project.
A talin én vagyok a házigazda, ez az oka a viszonylag távoli helyszínnek. Munkaadóm üzemelteti az erdei iskolát, így kerültünk oda.
A buli önköltséges.