World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
ha mar megneztel, akkor azt is megnezhetted volna h bm vagyok:) es ugyan az ijam 2.9-es, de az attack speedem 2.1-es:) + quickshot ami ugye auto procol, de egyebkent igazad van. dmg != dps:)
meggyozodesem, hogy a recount dps-t mero/szamolo resze szar, mert nemritkan 650+ korul dpst ir nekem ami ugye nem a teljes igazsag...:(
500-600 whitedmg nem = 500-600 dps, ugyanis gondolom nem 1.00 a fegyód speedje :)
no, meg is néztelek, konkrétan 2.9-es íjjal nyomod, ez így kb 170-200 dps, míg nekem 157-es a wandom (úgy vettem észre, nincs mitigálva a wand sebzés, legalábbis kb akkorákat lőttem mindig, amennyi rá van írva :))
ergo te átlag 185x1.2 a crit miatt, ami 222, míg én 157x1.1 ~ 170.
na ez azért annyira nem nagy különbség :)))
tudom, ez mind jelentéktelen mert neked ott a peted is, meg mittomén, de most kötekedtem kicsit, na :D
Köszönöm :) A mi guildünk maradéka is oda költözött át, de ott is korhatár van, másrészt akkor épp abba akartam hagyni. Most viszont úgy tűnik mégis hiányzik egy kis bunyó, és kár a markáns álú rugómért. Igazából azon buktam ki, hogy a srác már hetek óta gyúr a kara kulcsra. Végre meglett a blekkmorasz quest is. A guildjükben is lett végre 10db 70-es kiirták hogy mennek. A srác nagyon készült (már többször végignézte ahogy mi farmoljuk karát úgyhogy tudta is miről van szó jól) aztán amikor ott volt jött a hercehurca, hogy inkább mást visznek valakinek a valakijét kivülről stb.. Nagyon csalódott volt, és nem is tudom neki megmagyarázni jól, hogy ez a játék elsősorban attól szép mert az embernek barátai lesznek benne előbb utóbb akikkel jó játszani, és akikre számíthat, mert ilyet nem is nagyon lát..
Jaja, ventrin és guildcsatin hamar kijön, de voltak guildtalik is, úgyhogy mi már elég jól ismertük egymást. :) Kár hogy megszünt a guild. Amúgy nekem sem szoktak anyi évet adni amennyi már van :P tipikus sztori: pár éve mentem fiamért napközibe szeptemberben. Új napközis tanárnéni még nem ismert és kérdi, kiért jöttem. Mondom a fiam nevét. Mire bekiabál, .... itt van érted a bátyád..
na bocs hogy késve reagálok, de hétvégénként nem szoktam fórumozni :)
szóval, Horasz, azt vegyük alap tézisnek, hogy a healerek nagyon ritkán fogynak ki manából (hatalmas spiritjük, mp5-ük, és manapoti-pooljuk van). emiatt és a folyamatosa lifetap és dark pact miatt (a petemnek is kb 200 mp5-je van, és manáját egy az egyben lenyulom) én képtelen vagyok kifogyni manából, tehát itt borult az elmélet :) max annyi, hogy 6-7000 manánként veszítek 6 sec-et, ekkor nyomok 2 dark pactet és 2 lifetapet, kapok egy renewt, és megy minden tovább :)
a magek spelljei viszonylag olcsók, jó a manaregenjük és asszem 6 percenként ott az evo. ele sámán spelljei se túl drágák úgy tudom, nagy a critje, és a crit spellje meg talán 60%-kal olcsóbb. bekészül néhány manapotival, és a hosszú bossfightokon se fogy ki.. de ha meg ki is fogynánk, a wandom kb 150 dps, a hunti autoattackja se hiszem, hogy ennek sokszorosa lenne :D
arathoron eleg sok helyen csinaljak. a ventri/TS kommunikacion keresztul hamar ki lehet szurni h nagyjabol ki melyik korosztalyba tartozik. az eretlen gyerekes viselkedes hamar szemet/fulet szur.
10-kor elküldöd a gép elől és odaülsz a helyére? Disznóság. :DDD
Egyébként azt hogyan valósítottátok meg, hogy nem vesztek be 18 alattiakat? Mindenkinek be kellett szkennelnie a személyi igazolványát? Eléggé halva született elképzelés szerintem, de természetesen támogatom. De ilyenről még nem hallottam.
Nem tudtok valahol egy nem hardcore guildet, ahová átmehetnék együtt a srácommal? (70-es rugó karazhanlilában, és 70-es hunti karazhan kulcsal de még full kékben) Nálunk megállt az élet feloszlott a guild, és őt amúgy sem vették be mert fiatal (bár nagy szakértő :) és ugye 10-kor elküldöm a gép elől amit sok helyen nem szeretnek. Másrészt azok a guildek amelyeket az ő korosztálya köré szerveződnek enyhén szólva hanyagolandóak. :S Kevesen vannak, nem erényük a kompromisszumra hajló megeggyezés stb.. Tudom hogy sok helyen ódzkodnak a kiskorúaktól (joggal, mi sem vettünk be 18 év alattiakat) de talán létezik olyan guild aminek van "ifjúsági tagozata" a guildtagok öccseiből gyerekeiből.. Szóval ha tudtok egy jó társaságról ahová ő is jöhetne velem korkedvezménnyel akkor lehet hogy nem hagynám abba én sem. Amúgy 1 accon játszunk vagyis felváltva.
Ha jó a tank nehéz lehúzni róla, de persze nem lehetetlen. Sajnos nincs aggrocsökkentés, de a salva ált. segít. Amíg dps-warriorral toltam elég ritkán voltak bosson aggro-problémáim, inkább trashen.
Tegnap nem volt szerencsénk. Először is packet lossos volt a netem és így néha pull elején nem volt sok az aggro ami gondokat okozott. Aztán meg pechünk volt mindennel, például az említett helyen az első 4es pakk kivégzett minket, pedig nem egyszer volt már hogy minden gond nélkül levertük őket, valószínűleg nem volt jó a kill order és a trapba se jó mob ment. Ott a 2 kasztert kell gyorsan kivenni, de tegnap nem sikerült :) A bossnál meg rögtön pull után healaggrora vagy tököm tudja mire elment a boss, simán visszavettem volna ha nem azzal indít hogy MCz azonnal :DD Nem is tudom mi lett volna, ha leöljük mert nekem szürke volt onnantól.
Guild chaten azzal poénkodtam, hogy kell még menni ide mert kell még egy suneater offhandba is. Sajnos unique, jólvan akkor a dps lábas kell :D Mindesetre szerintem szerencsém van, hogy 4. runra kiesett.
Rugóként BG-n meglehetősen nem szeretjük egymást a DPS warikkal :), és ott látom a létjogosultságát, de boss fightban mennyire jó? Feint nélkül nem aggrózza le a tankról az áldozatot?