Tegnap délután saccperkábé 5 óra 22 perckor én is láttam végre a Tócós felett nagy lufiparádét! Megálltam és hátrabicsaklott nyakrésszel megpórbálkoztam megszámolni, hogy éppen hány szímponpáns lufit látok - 27-ig jutottam el. Ebben az a potimális, hogy előtte farkasjuhászméretű fáradtság és rosszkedv honolt rajtam, utána meg már nem, azaz nótaszó hangulatom lett. Éljenek a lufik!
Alsó kevésbé szinpozáns lufiban előzőleg kihúzták a dugót és kieresztettek belőle sok-sok meleg levegőt, annak érdekében, hogy maximális süllyedésbe vigyék a lufit. Versenyen néha csinálnak ilyen életveszélyes manővereket a versenyzők. Majd a megfelelő magasságban kifűti a pilóta, de addig ilyen amorf alakja van a lufinak. Gratula a jól elkapott fotóhoz.
Fantasztikus. Ma is Napló. Én ma reggel annyit reggeliztem mint egy elbocsájtott pedagógus, az ebédem meg mint egy koldus. Úgyhogy este leszek király. hurka-kolbász szituációnak nézek elébe.
Hát ez az. Meg amúgy is lehet, hogy biztos nem tuján, hanem ótón cipelte amúgy is. Oda meg aztán feltétlen kell segítség, nehogy a kanyarban elrepüljenek a bundáskenyerek!
Én úgy tudom, hogy olyan május körül már van orizsinált újrépa, -petrezselyem, és az az újződborsóval kombinálva isteni finom ződborsólevest eredményez.
Óriási! "reggel dudára ettem önmagam." De a legjobb ez! (Látom nem csak nekem tetszett) "ebédlj mint egy köztisségviselő vagy pedagógus, " Gondolom itt a Mester a menűkre gondolt. A pedagógus GÖMB tagok erről tudnának mesélni.
nagyon igaza van a Mesternek, én magam is így élek pl. bőséges reggeli nélkül magamhoz se térek, ami sokszor gondot okoz utazásoknál pl. este meg nem is nagyon szoktam enni.
végülis köztisztviselő vagyok, csak nem Magyarországon, itt ma lazac volt a menzán, és úgy jóllaktam, mint a duda.
Amúgy most éppen vendégmunkásként dolgozom valahol és meghívtak ebédre. Gyümi leves + sajtal sonkával töltött pulykamell, vegyes körettel, tejfölös ubisalival. Elég jó ?? Nem sokszor van részem ilyen fejedelmi ebédben.