Hát te tényleg nem ismersz:) Hz-i! Barna, hosszú, bogyori hajzat, összefogva, de nem alányírva már (ez egy olyan dolog, ami a Pependre-Oa tengely mentén szerveződött fejszőrzetnélkülieknek soha sem lesz), szemüveg és bármily meglepő, Olaj-sál. Ha ilyen embert látsz a vendég bejáratnál vagy ami talán esélyesebb, a Fenyvesben, akkor csak nyerhetsz, mert az vagy Árpi vagy én leszek. A szemekre ne alapozz, azok tényleg színváltósak:) Ha mégsem sikerül, hívj: 0670/527-7072
Keress egy vörös démont alányírt hajjal, húsos ajkakkal 175 körül. Vízkék szemeit nem lehet eltéveszteni, olyan mintha agyon ellazulva érkezne egy Ladánybene koncertről (agyonellazulva, érted??? :)), pedig ez nem igaz, de első látásra nekem ez az érzésem volt :)
Jocinak van egy 2x3 méteres, testét többször körülölelő, a paksi Vipes Szűz Mária hittérítő munkásságának eredményeképpen feltetovált kereszt, ugyan vízfesték alapú, de asszem csütörtökön rakta fel, így vasárnap még nem fog teljesen lekopni, ha nem vitte a hétvégén túlzásba a zuhanyzást a Kossuth téri szökőkút alatt, tökjózanul, természetesen :)
Ez sajnos nem fog menni, mert a jegyek szétosztása elakadt a Pólóban valahogy úgy, hogy nálam van egy, Árpád vezérnél meg az összes többi. Ők Pestről jönnek és legjobb esetben is negyed 4-kor tudnak indulni. Szóval meccs előtt keress, megpróbálok odaérni feldobásra:)
Téged ismeretlenül is csipázlak, tiéd a jegy. Mivel nem tudom, hogy mentek, maradjunk annyiban, hogy Pakson, közvetlenül a meccs előtt tudom odaadni. Ha bármi gond van, értekezz Jocival mert vele valszeg tartom majd a kapcslatot ezügyben.